Blogspot

Jag har startat en annan blogg på blogspot, tänkte testa något nytt men jag måste erkänna att jag känner mig lite som en svikare. Jag tänker inte ta bort den här bloggen men om ni är intresserade av vad som händer i mitt liv så besök den andra bloggen. Vem vet, jag kanske inte trivs där och kommer tillbaka hit.
Oj vad seriöst allt det där lät, haha... aja...

Här kan ni besöka mig.

Hehe

web site hit counter

Regn?!??!

Okej, det regnar på min lediga dag, kul. Igår när jag jobbade var det soligt och varmt. Ibland är inte gud riktigt rättvis!
Aja kanske lika bra, då får man inte dåligt samvete av att bara ligga inne och ta det lugnt. Grekland - Sverige spelar ju idag efter kl.20 nån gång, ska försöka få med mig Joachim till nån pub eller nåt så kollar vi på matchen där. Men han slutar jobbet  precis då så får se om han orkar.
Ska fixa med hämtning av nån soffa vid St Eriksplan men det känns så himla omständigt. Det är i och för sig och fin divan-soffa för 300 kr men jag måste fixa så att nån kan hjälpa mig hämta den med bil och släp och bla bla bla. Får se om jag pallar, ska ringa Johan snart men jag misstänker att han inte kommer orka.

Igår drog jag och Älskling spontant in till stan och han shoppade en del. Han har börjat shoppa mer än mig, hur är det möjligt??? Sen gick vi en långpromenad ut mot Gamla stan och runt där. Gick förbi en gammal kompis jobb så jag gick in och hälsade på henne. Det var riktigt längesen. Sen fortsatte vi gå runt och sen gick vi till Daisys och åt hambugare respektive lövbiff med pommes. Det var gott och mysigt på nåt sätt även fast det var ett ganska sunkigt ställe. Sen vandrade vi till Slussen och tog tåget hem. När vi kom hem var vi trötta och jag slösurfade lite och Älskling spelade (som vanligt). Sen "kollade" vi på film, eller Joachim gjorde det men inte jag för jag fick massage och låg och dregglade ner en kudde, sen somnade jag antagligen för jag vaknade av att Joachim stängde av TV:n och släckte alla lampor. Varför är jag alltid så himla trött? Nåja... nu sitter jag här helt övergiven och saknar min fina pojkvän som jobbar som vanligt. Jag borde utnyttja den här dagen till att göra massa nödvändiga saker, typ ringa Handelsbanken, åka till banken, åka runt i stan till olika H&M med mina kvitton och registrera bonus, maila facket, ringa Stena, osv osv osv... men det är ju så hiiiiiiiiiimla tråkigt så jag dör... vi får se vad Cecilia orkar göra idag egentligen... fotboll ikväll orkar jag i alla fall!

Solig helg

Har spenderat hela helgen ute på Värmdö hos Joachims pappa och det har varit så himla skönt. Man behöver verkligen komma bort från allt annat lite då och då. Vi solade med Jesper och Saga och sen grillade hela familjen. Hur mysigt som helst, och solen fanns kvar hos oss hela kvällen. Jag och Joachim sov kvar där för att gå upp tidigt och sola idag men det var molnigt när vi vaknade så då blev jag jättesur och fortsatte sova. Så vi gick inte upp förrän runt kl.11 tror jag. Tog det lugnt på verandan ett tag innan vi drog hem för att städa innan pappa Johan kom hit för att hjälpa oss med barbordet och lite annat. Det blev skitsnyggt, jag är hur nöjd som helst, det är kul med lite förändring.

Jag har inte skrivit på ett tag men jag har inte gjort så mycket. Fått tillbaka pengar på skatten och shoppat och haft det bra typ. Varit med min Älskling och myst. Grisen busar som vanligt och är söt. Allt är sig likt. Det är skönt med sommar, man blir så glad och oroar sig inte lika mycket för allt som händer... synd bara att man jobbar helatiden, som vanligt.


→→→→→→→→→→→→→→→→↓


RSS 2.0