Sov gott!

Blev ingen kräftskiva hos Linus p.g.a. diverse saker som jag inte orkar eller tänker ta upp i bloggen. Vill bara säga att Jag älskar ← Dig Joachim! ♥
Nu är jag ganska trött, har kollat på typ två långa filmer, båda mycket bra. München och Running scared (tror jag den hette?). Vet inte vad som händer imorgon. Helst skulle jag vilja köpa massa godis och fetta mig hemma bara, men vi får se. Dags att krypa ner brevid min baby1 och baby2 och vänta på att Paradise hotel börjar! Missade ju det "nya" avsnittet tidigare ikväll... det är så bäst! Godnatt!


Rädda mig!

Jag har tråkigt. Kan inte alla lämna tips på bra bloggar, även era egna, så jag har något att göra om dagarna :) Älskar att slösurfa runt på massa olika bloggar och läsa om allas liv osv... stört egentligen att man kan fastna på vissa bloggar och känna ett beroende att kolla in dom varje dag, även fast man inte känner personen det minsta lilla.
Annars då... jag känner mig fortfarande trött, börjar bli hungrig, har tvättid kl.13 och ska på kräftskiva ikväll hemma hos Linn (även fast jag inte äter kräftor eller något sånt, men jag skulle få kycklingpaj) vilket ska bli mucho trevligt! Kanske tar med mig kameran och tar några "söta" bilder.
Förresten, är det dags att inse och acceptera att hösten är påväg? Det börjar bli cirkus 11 grader, som högst kanske 15. På sommaren var det ibland 25 grader i skuggan! Nu kan man ta på sig jacka utan att det blir för varmt och igår frös jag t.o.m. Det blåser som satan och det är mest gråa dagar. Det regnar typ varannan dag också. Man börjar tänka på stora, mysiga, stickade tröjor och jackor istället för alla snygga klänningar och kjolar. Vad sorgligt, det var min sommar det. Gick alldeles för snabbt och nu får man vänta typ ett år till... "jippi". Då är jag äntligen 20 (herregud jag fyller år om inte ens två månader, börjar bli gammal) och kan glassa med hur mycket dricka jag vill, när jag vill! Vad skönt att bli oberoende av alla 20+ människor. Men jag är redan gammal nog för att göra mig en macka och fixa ett glas juice, eller hur?! Bye!

XOXO /C

Snark...

Nu ligger Joachim och snarkar. Typ sötast ever, haha. Idag lyckades han somna på egen hand i alla fall :) Han var så trött, han går ju i skolan halva dagarna och han börjar tidigt varje dag. Aldrig någon sovmorgon, är inte det lite konstigt? Som sagt så möttes vi upp vid Forum för att köpa min kappa. När vi gjort det åkte vi till Sickla för att gå till Willys och lämna in mitt CV men innan det kollade vi runt efter en jacka till J inne i gallerian. Fanns ingen speciell dock, men det finns en jättefin på H&M's hemsida! Men det får nog vänta lite... vi handlade lite och sa hej till min väninna Anna som numera står och säljer bullar och sånt där nere vid systemet hahah, så himla söt! Vi tänkte ta bussen hem och då måste man åka från Sickla med buss till Forum och det gjorde vi. Vi kollar tabellen där och ser att bussen hem går 17:15. Okej då tänker vi och vi var där tidigt och går till Vikdalsvägen för att vänta där... vi väntar och vi väntar osv osv osv... det kommer ingen buss, mitt humör blir lika med surt, jag blir ännu surare, inser att bussen inte kommer komma, det är kallt som fan och jag börjar frysa, blir förbannad, äter lite gratisgodis, vill hem och äta mat, fryser ytterligare och blir ännu mer pissed off tills bussen slutligen kommer, men det är inte 17:15 bussen som kommer, nänä det är nästa buss som går 17:59, alltså bussen kom aldrig den bara försvann. Busschauffören sa att det berodde på personalbrist men det tror jag inte en sekund på. Dom kan ju inte bara ställa in bussar hit och dit?! Tänk om man ska göra nåt jätteviktigt! Jävla retards alltså... vi satt alltså i nästan en timme och väntade på buss hem, jävla skit säger jag bara! Vi tröstade oss med pitaburgare och blev mätta och gladare. Nu känner jag mig också ganska trött. Blir egentligen trött typ vid fem, sex på eftermiddagen men man vill ju inte lägga sig då för då vaknar man ju mitt i natten... jaja, vilket meningslöst babbel jag kör med.

Här kommer tröjan och örhängena jag beställde från H&M sen får det vara nog:
 
Tröjan verkar hur mysig som helst<3 och örhängena är jättegulliga!

XOXO /C

Torsdag!

Idag är det torsdag igen = massa nya kläder på H&M's hemsida som jag blir alldeles till mig av! Det jobbiga är att jag inte kan beställa nåt speciellt eftersom jag är så fattig men jag beställde två grejer i alla fall :) Idag ska jag ju även köpa min vackra kappa vid Forum. Har egentligen ganska bråttom, måste duscha, smörja in mig med Dove krämerna, skriva mitt CV (för hand!), tömma Grisas låda och välja kläder vilket är det svåraste jag vet nuförtiden...
Christian Siriano vann ju Project Runway förresten<3 Men om jag ska vara ärlig så visste jag redan det, råkade se det när jag satt och googlade hans namn för nån dag sen bara :( Han förtjänade vinsten i alla fall och han är ju så grymt rolig!
Nu ska jag sätta igång med alla mina sysslor!

XOXO /C

H&M är bäst!

Jag älskar verkligen H&M! Idag mötte jag Joachim när han slutat skolan för vi skulle fixa lite bankgrejer och när vi gjort det klart tog vi en sväng in på H&M för att jag skulle köpa Dove's kroppslotion som man stegvis blir brunare av (Dove summer glow body lotion), har bestämt mig för att inte bli likblek i höst/vinter. Köpte även den som är till för ansiktet, tänkte försöka sluta sminka mig helt, eller typ bara använda mascara men ingen foundation eller så. Hur som helst, tillbaka till dit jag ville komma haha, när jag köpt klart Dove grejen så ville jag bara kolla en snabbis på kappor och hittade jag en eller?!?!! En jättegullig svart (finns i grå också) kappa med lila innerfoder, hur fint som helst! Jag tänkte absolut inte på att köpa den då jag antog att den skulle vara dyr men jag ville testa den i alla fall och den satt faktiskt helt okej och kändes ganska mysig då den hade en ganska speciell krage. När jag sen såg prislappen var jag fast... ynka 298:- för skönheten, omg! Jag bestämde mig för att jag måste ha den då den inte ens är dyr. La undan den till imorgon då det är clubdag och 10% rabatt :) Ibland kanske det ändå finns nån sorts snäll liten gud där uppe som ger mig det jag vill ha! Haha. Kanske kan visa en bild på den nåndag...
Nu har jag i alla fall smörjt in mig med Dove krämerna och vill att dom ska verka nu nu nu! Jag vet att det fungerar i alla fall för jag har testat förut, fast bara på kroppen.
Vi åt lax med potatis till middag idag<333 Åååh orgasm! Och så var jag duktig och diskade undan all äcklig disk så nu känner man sig mer värd den där jackan också!
Snart blir det säsongsfinal på Project Runway, blir helt exalterad samtidigt som det blir tråkigt att det slutar... vad ska dom sända istället för det nu då? Nån som vet? Nä nu ska jag spela lite!


Dom här stövlarna hade inte varit helt fel till min nya jacka!

XOXO /C

Godmorgon!

Har varit vaken ganska länge redan men godmorgon i alla fall! Solen skiner och det får väl varenda själ överlycklig?! Har ju varit så lite sol på sistone så man blivit deprimerad. Tacka solen för glada människor vettja.
Inatt drömde jag ingen mardröm men en annan dröm, nämligen att jag fick barn! Med Joachim, en liten son som var hur gullig som helst. Ja jag fick se mitt barn, jag blev inte besviken. Han hade mörkt hår och mörka fina ögon, inte så brun i hyn dock. Han hade världens gulligaste skratt och kunde t.o.m. prata även fast han var nyfödd, haha. Världens minsta fötter hade han också och tydligen tyckte jag inte ens det var jobbigt att föda... hmmm weird! Tänk om allt blir verklighet? Läskigt att jag faktiskt fick se barnet, man brukar ju inte få såna saker avslöjade som man är så nyfiken på. T.ex. i drömmar då jag håller på att dö så vaknar jag alltid upp innan jag dött, för det ska man bara inte få veta hur det känns, i alla fall enligt drömmarnas regler. Det finns en dröm som återkommer då och då och som jag har drömt i flera år nu... jag fightas med några män som är mycket större än mig, en av dom tar fram en pistol och skjuter mig i huvudet och jag ramlar till marken men jag dör inte på en gång, jag ligger där och känner hur det rinner nåt varmt från huvudet och jag känner mig helt borta, ser att det rinner nåt rött men kopplar inte riktigt, känner fortfarande det där varma som rinner och jag känner hur jag börjar somna in, men då vaknar jag. Läskigt att jag drömmer den så ofta. Jag drömmer nog till 70% drömmar där folk vill döda mig eller slår mig eller hugger mig osv... varför då? Läskigt det där. Drömmar överhuvudtaget är ju sjukt att man kan ha, varför har man dom?
Tåls att tänka på :)
Nu ska jag äta en macka och göra mig i ordning lite, ska försöka slänga ihop ett CV för hand (palla). Problemet är bara att det inte finns nåt papper här uppe i lägenheten utan nere i källaren och jag är seriöst rädd för att gå ner dit själv.


XOXO /C


Godnatt!

Avslutar med ett konstverk (är inte allt konstverk som den bruden gör så heter jag inte Cecilia) av Fafi!
Godnatt allihopa!

XOXO /C

Så var man här igen...

Ja här sitter jag nu igen under nattetid och läser massa bloggar och glor runt på Tradera, en helt vanlig jag-kan-inte-sova-så-jag-kollar-runt-på-massa-meningslösa-saker-natt. Usch när ska jag skärpa till mig och bli trött på riktigt? Helt sjukt vad jag var utslagen imorse, jag bara sov och sov och ville aldrig gå upp kändes det som. Jag var liksom fast, tryckte bara av alarmet helatiden. Seriöst det var inte bara "åh shit vad jag är trött jag orkar inte gå upp" känslan utan det här var något ännu värre än det, helt serri!
Har målat om naglarna i min ensamhet, eller Grisa höll mig sällskap, så nu är mina rosa naglar borta och istället är dom lite orange-/rödaktiga. Fint blev det i alla fall.
Jag har seriöst börjat natta Joachim. Alltså jag pillar i hans hår, kliar honom på ryggen, masserar honom över hela kroppen och klappar honom jättesnällt i ansiktet och sånt. Han har blivit bortskämd och sover typ inte om jag inte nattat honom, hahahah så himla gullig du är Älskling. Nu sover han med min tröja som jag har knutit runt hans huvud som en ögonbindel så han inte ska bli störd av lampan. Han ser ut som en ninja typ. Min gulle! Du är bäst :) Och han var så himla söt imorse när han lämnade en lapp på bordet där det stod "Jag älskar dig, lycka till idag ♥ /Joachim" och så låg det tre cigaretter brevid, hahah nawww är det inte kärlek så säg :)
Man borde sluta röka nångång, men det är så himla svårt tro mig jag har försökt, det är liksom en vanegrej och jag får psykbryt av att inte ha en cancerpinne i handen t.ex. när jag är på stan, väntar på bussen eller blir allmänt sugen. Det är som att ens ipod skulle gå sönder eller nåt när man verkligen alltid lyssnar på musik, fattar ni? Jaja det får bli ett senare projekt, typ när jag ska ha barn hahah. Hmmm... nu ska jag slösurfa lite till och så får vi se om jag uppar igen eller bestämmer mig för att lägga mig brevid min ninja och försöka sova. Pusshej!

Stackarn!


Tjolahopp!

Haha "tjolahopp" är så himla fult... jaja, nu är jag hemma efter en snabb visit på Linns jobb i Gamla stan. Jag var där för att prata med hennes chef då hon sa att det behövdes folk, och visst hon behövde folk nu men det verkade inte vara så långvarigt eftersom det blir mindre kunder helatiden och det fattar ju jag också. Men det var ändå synd. Hon behövde typ en riktig kallskänka och det är ju inte jag. Så sökandet går vidare, ska handla på Willys idag så tänkte fråga dom då jag sett en skylt där det står att dom söker extrapersonal, men min fråga är om det bara är extra eller mer än så. Börjar bli sååå rastlös!
Jag dör typ av hunger så jag ska göra mig en god macka eller två. Vi var och handlade lite frukostmaterial igår, mums.

Btw, Eric Prydz - Pjanoo är så jävla bra (ett plus att det är dansande indianer i videon haha)! Dom använder den låten i Project Runway reklamen och jag kände verkligen igen låten men kom inte på vilken det var men nu så! Cyaaa!

Tönt

Jag är ju sjukt töntig. Drömde massa konstiga och vissa läskiga drömmar inatt/imorse. En handlade om bloggen, att designen hade skitit sig totalt och ingenting ville fungera och jag blev typ jätteledsen... hahah. Jag lovar att jag inte är så mobbad på riktigt det var ju faktiskt en dröm.
Idag känner jag mig för övrigt lite halvkass och seg... andas konstigt t.o.m. men vet inte varför. Orkar inte bli sjuk eller nåt, snälla baciller låt mig vara! Åååh vad jag har ont i magen. Herregud...
Idag känner jag mig dessutom som världens fulaste människa!

Buda på!

Sådär, nu har jag lagt upp en auktion i alla fall, den hittar ni HÄR bland mina auktioner, en jättefin klänning från H&M som jag inte har användt alls. Det gör ont att sälja den men jag måste bara inse att jag aldrig kommer använda den :(
Om den mot alla odds inte alls skulle bli såld på Tradera så kan ni ju skriva en kommentar här på bloggen och ge ett pris så får vi se!

Mer ångest än någonsin...

Jag hatar den kommande tiden. Jag är fattig jag får någon skada... hatar den här ångesten man känner, det ska inte behöva vara så. Usch.
However, måndag igen och en ny vecka (total ångest!!!). Jag är ensam hemma igen och känner mig lite ledsen... antagligen p.g.a. ångesten. Haha ÅNGEST! Bajs också... ska typ städa och göra rent här hemma, fota alla kläderna och lägga upp auktioner på Tradera, handla mat, laga mat och så tänkte jag baka en kladdkaka idag faktiskt. Jag och Joachim har bestämt oss för att sluta vara såna överdrivna gottegrisar så vi har inte ätit godis eller druckit läsk på evigheter (känns det som i alla fall) så jag börjar få ett översug nu eller nåt och måste dämpa det så då får kladdkakan duga!
Är fortfarande trött, somnade ganska sent men vaknade ändå tidigt, kunde inte somna om imorse när pälsk skulle till skolan så jag låg i sängen och försökte verkligen somna men det gick inte. Nu vill jag bara sova igen men det känns inte så smart. Kanske lägger mig och glor på tv eller nån film sen... försöker bli pigg genom att lyssna på olika Pakito-låtar. Blir man inte väckt av det så vet inte jag....
Måste bara säga att jag älskar nagellacket från Depend som jag köpte, speciellt det neonrosa! Me likie! Och att jag har uppdaterat min lilla blåa sak som spelar musik! Har lagt in lite fler låtar.
Godmorgon förresten!


Gratis kläder och smink!

Jaha då är typ den nya grejen här, man kan samla poäng och få presentkort på H&M. Helt gratis dessutom! Man beöver bara klicka på vissa länkar och sånt, men jag ser att dom inte kommit så långt med sidan men om ni värvar medlemmar så får ni ju poäng för det också såklart :) Börja samla poäng! Det finns inget dolt med det här, det är verkligen gratis. Ni är jättegulliga om ni klickar på länken och blir medlemmar för då hjälper ni mig också!
Även gratis makeup går att få! Herregud allt är gratis nuförtiden? Nej då men nästan :) Bli medlem här och börja samla poäng! Samma gäller här, dom har inte kommit så långt med sidan men man kan ju värva vänner. Klicka där så hjälper ni mig här också! Och allt är heeelt gratis!

Ni får vänta lite till

Har inte orkat tagit tummen ur röven för att slänga upp auktioner på Tradera, men imorgon lovar jag att jag ska fixa det, om nån nu är intresserad hahah. Har bara gjort ingenting hela dagen, menar verkligen att jag inte har gjort nånting... Joachim fick laga maten idag (igen). Ibland måste man få slappa sådär fullt ut faktiskt, men jag har lovat att röja upp här hemma imorgon. Fick lite nya bilder av Jannike idag från den gången vi var på Chaplins så det blir ju typ gamla bilder men men... har inte några bilder från igår, vet inte varför jag inte tog några? Gutta tog några bilder men har inte fått dom ännu. Aja jag bjuder på dom här så länge:


  
  

Varför ser jag alltid så himla bajsnödig ut på alla bilder?


Snuskbob fyrkant

Hahahahah här kommer min favorit Svampbob fyrkant a.k.a Snuskbob fyrkant. Kanske lite för barnsligt för vissa men jag kan inte hålla mig hahaha, mycket nöje! (del 1, 2, 3 och 4):

 
 

Christian Siriano

Han är ju helt klart bäst och jag tycker han ska vinna Project Runway!
"It's fierce!" Hahah.


Hat!

Internet slutade fungera typ var 3:e minut i kanske en timme så man var tvungen att dra ur alla sladdar och starta om routern HELATIDEN. Det var ganska påfrestande, man kunde inte göra nånting. Fan vad man är beroende av internet egentligen. Nu fungerar det i alla fall och tack gode gud för det, pallar inte en söndag utan internet, hahah, det hör ju liksom ihop. Finns typ inget på TV (förutom Project runway-maraton på 3an) så man sätter sig automatiskt framför datorn. Egentligen borde jag städa, diska och sånt men det orkar jag inte, jag tycker jag städar helatiden! Why?

Igår gjorde jag mest ingenting under dagen... gjorde om bloggen lite så jag satt med massa koder osv i flera timmar, ändå är det ingen stor skillnad, har bara ändrat småsaker. Nu kan ni också lyssna på lite musik som jag gillar om ni kollar i menyn längst ner, där är det en liten blå sak som låter om man vill :)
På kvällen blev det (väldigt spontant från min sida) utgång. Först begav vi oss till KGB bar vid Hötorget. Det var varmt och mycket folk, och väldigt speciellt sådant. Vi blev inte så långvariga utan drog sen vidare till Bar 122. Det skulle tydligen vara nån Hiphop-kväll men det var typ 0 med folk där, men jag tyckte inte det spelade nån roll iofs. Det är skönt med ställen där man kan sitta ner och prata och när man faktiskt hör vad man säger. Hur som helst så var det helt ok där, med lite överraskningar i kanten. Slutstation blev såklart McDonald's i Slussen innan vi begav oss hem, men jag var mest utanför i kylan och pratade i telefon. Väl hemma slocknade jag ganska direkt. Vaknade ganska pigg och kry och mådde inte alls dåligt förutom segheten som man inte kan komma ifrån. En vanlig söndag helt enkelt.
Har rensat ur min garderob lite, har funderat länge på att sälja en del grejer på Tradera som jag ändå vet att jag inte kommer använda eller som jag vet att jag inte behöver, dessutom behöver jag lite cashios hehe. Så kolla in där lite senare ikväll. Kommer finnas kläder från H&M, Gina tricot... ja ni får kolla helt enkelt!

Imorgon flyttar Jannike hit!!! Me so happy!

Grattis skitunge!

Idag fyller världens gulligaste lillebror år så därför får han ett alldeles eget grattis-inlägg, haha :)
Puss på dig!


-_-

Sådärja, nu var fredagen snart över också. Jag mötte upp Joachim och sedan (efter många om och men) gav vi oss in till stan för att kolla runt lite. Vi gick till H&M såklart eftersom Joachim hade presentkort där och jag en 250:- bonuscheck+20% rabatt på ett valfritt plagg från herravdelningen, bra va :) Joachim fick min bonuscheck för jag köpte ingenting alls där. Visst är jag snäll? Så han behövde knappt betala nånting för ett par jättefina gråa byxor och en jättefin kofta (eller vad man ska kalla det?). Jag köpte någon topp på Gina tricot istället. Jättefin var den, och skön. Kan inte hitta någon bild på den dessvärre så kan inte visa om jag inte tar kort på den då men jag brukar inte visa upp mina kläder eller vad jag har på mig, haha. Köpte nagellack från Depend (bästa!) också. Nr 34 och 36. Ett illrosa och ett lite röd/orangeaktigt. Två för 39:- på Cubus, totally worth it! Har samlat på mig ganska många nagellack av det märket nu. Det är så billigt och håller faktiskt bra också. Efter strosande i affärer begav vi oss till Cityfrisörerna för Joachim ville klippa sig, igeeen, han klipper sig helatiden och jag aldrig. Det blev fint! Sen åkte vi hem, jag höll på att dö av hunger, vi köpte pitaburgare sen var jag med i gamet igen! Nu är jag pigg och mätt och Joachim har sovit i kanske en halvtimme redan, nej mer... så nu sitter jag alldeles ensam, IGEN! Stackars mig.

Nu slog klockan 00:00. zomg!

Cravings!

Jag vill verkligen ha min höst/vinterjacka/kappa NU! Hittar så många fina och olika som jag vill ha. På Nelly finns det massa fina men vissa av dom är som välkänt ganska dyra, men dom här två från Ichi ligger runt normalpris tycker jag och dom är snygga båda två:

 

Om jag skulle köpa en av dom, vilken tycker ni jag ska köpa då? Skulla även vilja ha en kappa som är mer "strikt", alltså rak och med fina knappar och liksom enkel. Inte ha någon speciell form som dom här två. Åh svårt...

Fredag

Idag är det fredag. Skönt på nåt sätt även fast det inte gör mig någon skillnad, mer än att jag kommer ha sällskap om dagarna.
Vaknade av att nån störande jävel borrade i väggen nånstans, det låter verkligen som att dom borrar brevid ens huvud för det låter så himla tydligt. Det förstörde verkligen min morgon. Så himla jobbigt, jag är helt slut nu liksom. Hade tänkt göra massa viktiga saker men tror inte jag orkar/hinner med allt idag eftersom jag gått upp så sent. Vet inte ens om jag hinner säga hej till slynan på hennes jobb innan hon gått hem. Annars får jag väl holla at her i helgen helt enkelt!
Jag försökte ladda hem White chicks men den finns ju ingenstans! Inte så att det går snabbt att ladda ner i alla fall, hat... jag ville verkligen se den! Ååh vi såg 10 orsaker att hata dig igår och Heath Ledger var ju med, jätteung och gullig och nu är han död :( Så himla sorgligt verkligen, tycker det är så sjukt. Alla borde leva tills dom blir gamla, inte försvinna i förtid.

Nog pratat om döden. Nu måste jag äta nåt och ta en dusch osv och ringa H&M m.m. m.m. Bara massa tråkiga saker. Ska göra det klart så jag kanske kan möta upp Joachim efter skolan. Pusshej!

Nattuggla

Ja jag har blivit en riktig nattuggla, mot min vilja! Jag vill också vara jättetrött tidigt på kvällarna och vara tvungen att sova. Hatar att sitta uppe ensam när det är mörkt och alla själar sover. Alla utom jag och Anna haha... jag kan inte ha någon lampa tänd heller för då väcker jag Joachim så jag sitter här i mörkret hahah, så himla mobbad. Jag är hungrig men vågar typ inte ens röra mig ifall han vaknar. Hatar att vara nojig. Är typ rädd att han ska vakna när jag trycker på tangenterna t.o.m. haha! Vågar inte ens tända en cigg! Jaja... undrar när man ska sova då, internet är inte roligt på natten för ingen är vaken och uppar nån blogg eller så. Det är bara jag och cyberspace nu liksom. Har redan kollat in alla bloggar och diverse andra sidor som jag brukar kolla på så nu finns det ingenting kvar att göra typ... är sååå hungrig åhhh kan inte Joachim råka vakna och säga att han inte vill sova mer... hatar mig själv.
Ska åka och handla lite "imorgon" och lämna in ett CV. Hoppas hoppas det blir napp i sjön. Ska säga hej till min favoritslyna också som ska jobba för första gången på sitt nya jobb precis i närheten dit jag ska, hihi, vi kanske blir grannar!

Blev förresten ingen kladdkaka igår, istället blev det chokladbollar vilket var minst lika gott, tack Älskling :) Jag var snäll tillbaka och lagade ju mat och diskade massor+kliade honom på ryggen och masserade och sånt när han skulle sova. Vi är bäst! ♥ Grisa också förstås!
Ångest... ska försöka göra en macka jag dör verkligen av hunger! Sov gott allihopa!

Saving private Cecilia

Joachim är påväg hem nu typ, min räddare i nöden. Jag har verkligen inte gjort nånting, har bara ruttnat framför datorn... har kollat på musikvideos på youtube och kollat runt på massa bloggar. Ska snart börja med maten så den är klar när Älskling kommer hem. Duktig hemmafru jag är va?! Och snäll.
Är det någon mer än jag som hatar när H&M får in dom nya kläderna på internet och man går in där det första man gör varje torsdag morgon men när man kollar så är det snyggaste helt slut så man kan inte ens kolla på plaggen. Jag hatar er som knycker åt er allt så att jag inte ens får en chans att spana in kläderna
:'( *ledsen i ögat* Alla coola plagg försvinner direkt och tankarna börjar flyga runt i huvudet... "undrar hur mycket den kostade? Den kanske var jättebillig och samtidigt snygg, klart den tog slut direkt då" "undrar om dom får in den igen?" "den kanske var skitdyr och bara alla rika hade råd med den" "den kanske inte är så snygg som den ser ut, hoppas" osv osv... ska man behöva gå upp kl 6 på morgonen och sitta klistrad framför datorn tills dom släpper kläderna eller?
Nu skiner solen, gött! Dags för spisen.

Ps. Det är en skitstörande geting i köket som Grisa jagar helatiden och hon hoppar och klamrar sig fast i gardinerna så hon typ förstör dom. Ds.

Hiss eller diss?

Jag vet inte om dom är fula eller helt okej men jag tycker dom ser grymt sköna ut! Dom kostar bara 149:- på H&M också, är dom inte värda det? Dom verkar sköna att ha på sig nån gång ibland sådär när man inte orkar med "seriösa" stövlar eller andra skor... dom här måste ju kännas som ett par mjuka tofflor. Vad tycker ni? Hiss eller total diss?

Kladdkaka+morgonmys

pussIgår hemma hos Linn åt jag en supergod kladdkaka och vi hade det mysigt. Snackade mest skit och så värvade jag Linn till gratisbio.se också! Hihi. Vi satt och plockade poäng ett bra tag. Som vanligt gick vi hemifrån i sista sekund när jag skulle åka hem och jag fick springa den sista biten för att hinna med tunnelbanan till Slussen, så himla typiskt oss! Var hemma runt halv 1 och jag var trött för första gången på länge. Somnade ganska fort faktiskt. Känner mig piggare idag men har absolut ingenting att göra istället så allting suger ändå... Joachim är och spelar "fotbollsgolf" nånstans och jag har ingen aning om när han kommer hem... jag har boooring.
Låg och myste med Grisa jättelänge imorse. Hon är världens bästa katt. Hon är min dotter. Vi är t.o.m. ganska lika! Tro det eller ej! Kanske bara ska mysa med henne hela dagen och gotta oss. Jag kanske ska baka en egen kladdkaka? Mmmhh... låter som en idé!

Ont i fingarna

Har suttit och klickat hem massa poäng till Anna på massa sidor till gratisbio.se. Då jag värvar två aktiva medlemmar får jag en biobiljett och den är snart min :) Då har jag två stycken!
Vi ska hem till Linn om ett tag och fira henne. Ta det lugnt och umgås bara. Blir mysigt. Har lite ont i huvudet dock så jag får slänga i mig ett par alvedon innan. Åååh jag är så himla trött och seg av mig, usch. Jag vill vara en pigg och kry människa med massa energi, men jag kommer aldrig bli sån haha. Fetto 4 life, that's me!
Orkar faktiskt inte skriva mer hahah, hej då!

La mentira

Sitter här och lyssnar på Manu Chao och är så gott som nyvaken. Eller jag vaknade för lite mer än en timme sen men jag börjar kvickna till nu. Jag hatar mig själv jag kan aldrig somna om nätterna. Somnar liksom runt 4 på nätterna medans Joachim ligger brevid och sussar sött sen långt tillbaka. Hatar det, liksom man blir så himla seg på dagarna och att gå upp tidigt finns ju inte direkt på mitt schema. Känner mig som en zombie... pratar om massa skit med min slyna nr.1 på msn och segar... ska man orka göra frukost? Om man får kalla det så vid den här tidpunkten, eller blir det automatiskt lunch då?
Slyna nr.2 fyller 20 år idag! WOHO! Men det går inte att få tag i henne hahah så misslyckat. En fika minst måste ju bli av!klad

Fick hem min biobiljett idag! Hur bra som helst, glad att det faktiskt fungerar! Får se vilken film man ska gå och se då. Man behöver ju inte gå nu eftersom biljetten gäller i ett år. Finns ändå inte så många filmer som jag vill se just nu. Isåfall Arkiv X, men är den värd en gratisbiljett? Haha. Jag vill att det ska kännas rätt till 100%!

Nu gick slynan och rökte och det ger mig bara ångest eftersom jag inte har några cigg hemma... åååh vilka problem jag har! Dags att göra sig i ordning eller nåt, äta typ... chau!

Me llaman calle

Yo se que un dia
Vendra mi suerte
Un dia me vendra a buscar
A la salida un hombre bueno
Pa to la vida y sin pagar
Mi corazon no es de alquilar




ZZZ med stort Z!

Åååååååh varför kan jag aldrig somna om? Hatar mig själv... har sovit typ tre och en halv timme inatt. Vaknade av att Joachim utbrister "CECILIA! KLOCKAN ÄR 8!" Då klockan egentligen var 07:40 och hans tåg inte skulle gå förrän 08:48. Thaaanks! Så jag blev typ klarvaken och nu sitter jag här, great. Kommer må skitdåligt om några timmar.
Kul för honom att börja skolan idag, ha-ha, nej seriöst jag skulle också gärna ha nåt seriöst att gå till varje dag och ha ett schema med raster och lunch osv. Har inte jobbat på länge så jag börjar få datarumpa och TV-ögon.Börjar bli rastlös och vad ska jag göra hela dagarna när Joachim är i skolan? Suckzor. Orka mig...
Det enda sköna med att alla börjar skolan igen är att det förhoppningsvis blir tyst utanför vårat fönster om nätterna. Under sommarlovsperioden har det åkt mopeder fram och tillbaka typ 56983 gånger, gått förbi typ 100000 människor som pratar högt diverse skriker, människor som kastar smällare och välter massa saker så det låter som tredje världskriget och massa annat. Lite smått störande när man väl har tagit sig i kragen och lagt sig tidigt. Liksom lätt att sova när mopederna är som surrande myggor som flyger omkring en. God damn you!
Solen skiner nu, omg?! Första gången på hundra år känns det som. Man kanske borde ta sig en promenad eller nåt men jag har inga cigg så det känns ovärt. Haha. Ska väl försöka sova eller nåt men det kommer inte funka jag vet det... slutar med att jag bara glor på TV på massa skit som jag inte är intresserad av för fem öre och typ gör mig några mackor med oboy och sen slutar jag upp framför datorn med nåt spel eller slösurf. Känner på mig att det här kommer bli en inspirerande dag, haha! Nä jag ska söka jobb nu faktiskt. Jag är duktig. Typ!


Damn you all!

Vad är problemet?

Varför kan inte vissa sl*nor hålla sig borta från ens pojkvän?

Den 24e!

Förresten så flyttar Jannike ner hit till Stockholm på söndag<333 Hallå jag dör!!! Allting kommer bli så jävla bra jag känner det på mig. Måste bara styra upp en del saker i mitt liv men allting kommer gå jättebra ska ni se. Jag är nöjd med vad jag har lyckats prestera i mitt liv ändå. Jag kanske inte är på toppen av nån karriärstege men jag har ändå hunnit med en del genom mina år och dar. Jag har en egen lägenhet som inte så många har. Jag är faktiskt lite stolt över det,  den kanske inte ligger i det finaste området men jag bor ändå bara ca 20 min från stan!

Jannike jag längtar efter dig så jag kan träna med dig och springa med dig och snacka skit och äta och mysa. Du är så jävla bra och så himla vacker. Åååh kom hit nu!!!



Puss på dig!

I love H&M!

kärlek

Jag älskar H&M. Fick hem min bonuscheck på 250:- idag! Jag tackar ja! Undrar vad man ska lägga pengarna på? Jag skulle verkligen behöva en ny höst/vinterjacka, skulle vilja ha en fin kappa... svårt det där, jag vill liksom ha allt. Orka vara jag. Såg att min biobiljett från gratis bio är skickad nu också, får den väl imorgon, sweet!
Fick en hög telefonräkning. Jag bajsar på mig jag orkar inte med alla räkningar, varför måste allt vara så himla dyrt? Kan inte allt vara gratis typ varannan månad eller nåt. Bra förslag?

Vi såg The love guru och What happens in Vegas igår. Film nr.1 är nog bland det sämsta jag har sett medans film nr.2 var helt okej, rätt rolig faktiskt. Jag gillar Ashton Kutcher och Cameron Diaz, båda två är så söta och bra skådisar. Skådisarna i film nr.1 var mest stela och tråkiga (förutom Justin då hähä, nej okej han var inte så jävla bra i den filmen...). Vi somnade inte förrän halv 5 imorse kanske så jag är ganska seg idag även om jag vaknade helt klarvaken runt 12 av all reklam och post som ramlade ner genom brevinkastet. Har tagit en nödvändig dusch så nu känner jag mig fräsch och lugn, även fast jag inte borde vara det kanske. Nåväl, ska göra mig några mackor.


Möblerat om

Nu har jag möblerat om, med lite hjälp av mina fina pojkvän. Har ställt allting typ helt annorlunda jämfört med hur det såg ut innan. Skönt med en ny look. Liksom vi hänger bara i ett rum då vi bor i en etta så det gäller att ändra om lite då och då för att inte spy på stället, och ett sånt ryck fick jag idag och bra var väl det. Allting känns mycket större. Nu sitter Joachim t.o.m. i hallen vid datorn, vi bestämde oss för att flytta den dit. Och jag sitter här i en skön fåtölj, mmh!
Jag är fortfarande hungrig men jag insåg nu att vi inte ätit middag idag! Herregud det är ju snart dags för kvällsmaten ju! Det här visar verkligen hur lata vi är, vi ska äta korv med bröd och ändå har ingen orkat laga det och nu är det kväll, hahah. Men jag kan ändå skylla på att jag faktiskt ägnat flera timmar åt att möblera om och städa och plocka undan.
Jaja dags att göra dom där sabla korvarna nu, magen protesterar + en film på 5an med Drew Barrymore börjar om 5 min (hon är gullig).

Boring söndag

Alla dessa sega, tråkiga söndagar. Vad är dom egentligen bra för?
Man typ slösurfar hela dagen, spelar massa spel, småäter helatiden, har ont i huvudet, är trött, smått deprimerad, man vill göra nåt produktivt, man orkar inte, man degar i soffan, zappar mellan massa tråkiga program, sätter sig vid datorn igen, typ somnar, ruttnar ännu mer, känner sig sunkig osv osv osv. Åååh... vad göra? Funtar på att möblera om lite, eller ganska mycket. Måste bara låna dammsugaren av Bitchen så det blir rent här hemma men orkar jag verkligen gå över och hämta den? Liksom kolla ut, kolla vädret, vem orkar klä på sig för att gå ut i 5 min? Inte jag i alla fall. Jag bangar.
Idag har jag ätit två mackor. Till middag blir det korv med bröd. Kvällsmaten kommer antagligen bestå av mjölk och flingor. Bra eller? Jag är hungrig nuuu... kan inte nån laga nåt gott kött med potatis och sås? *dreggel* Eller typ en stor kladdkaka med grädde! *magorgasm*

Nä förlåt ska inte prata mat bara. Jag brukar inte vara så himla hungrig nuförtiden men nu kände jag verkligen suget. Whatever... ska nog börja möblera om nu även fast jag inte orkar. Och organisera om i garderoberna så allt blir fint och prydligt. Somebody has to do it, right?! Jag tror knappast att Joachim kommer slita sig från WOW bara för att göra det, haha. Förresten så saknar jag min mamma och hennes goda mat och hennes doft, hon luktar mysigt, hon är den mänskliga defenitionen av ordet mysig! Puss!

Det funkar, på riktigt!

Jag skrev förut om gratisbio.se och att jag beställt hem min biobiljett nu. Vill bara påminna er om att regga er här (skriv bajka i fältet där dom frågar om du blivit värvad av någon) och få 75 poäng direkt eftersom ni blivit värvade av mig! Annars får man bara 50 poäng. Det som är bra med det här är att det faktiskt fungerar, helt på riktigt. Jag är också en tveksam person och trodde inte det skulle funka först men det gjorde det och snart dimper min biobiljett ner i brevinkastet! Hur bra som helst, och helt helt gratis! Just nu får man en biobiljett om man lyckas värva två nya medlemmer, hur bra är inte det?! Börja fixa gratis prylar nu! Man kan få biobiljetter eller presentkort på massa affärer som t.ex. H&M, Mio, Vero Moda, Åhléns, Body Shop m.fl. m.fl... för bra för att vara sant, bara det att det faktiskt är sant! :)

Mina bröder och jag

Sitter och gör ingenting. Saknar mina bröder... dom är roliga och jobbiga, ibland går dom en på nerverna. Eller okej typ alltid gör dom det. Men dom är ändå snälla och världens gulligaste.
Så många roliga minnen vi har, det är helt sjukt... skratta gör man alltid med er i alla fall, tur är väl det. Jag förstår mig inte på familjer som har värsta stela relationen till varandra, hur är det möjligt? Näe, skratta bör man annars dör man!


 
Storebror & jag; Lillebror när vi var på grönan

Shire = no.1!!!

Shire är väl typ bäst?! Hans röst är så skön och han är så jävla bra helt enkelt. Roligare får man leta efter:


Se så duktig man kan vara

Nu har jag diskat också, fick nåt ryck och klarade inte av synen av ett smutsig-disk-berg. Nu känner jag mig som en mycket bättre människa! Imorgon ska jag kolla runt efter nytt jobb dessutom, det ni!
Undrar vad man ska prestera imorgon i övrigt... typ ingenting tror jag. Ingen utgång eller nåt heller för jag är fattig och har inte ens lust, dagen det suget kommer blir jobbigt. Kommer vara pank ett bra tag framöver och tro mig det känns inte kul alls. Jag minns hur jobbigt det var att vara bankrutt när man bodde hemma men det är en helt annan sak nu när man har egen lägenhet att betala, telefonräkningar, räkningar för internet, elräkningar, köpa mat till oss och även katten... listan kan göras lång, helt galet vad mycket pengar allt kostar. Måste lära mig att hantera min ekonomi bättre.

Tänkte tipsa om ett spel man verkligen kan fördriva tiden med eller bara ägna sig åt när man har lust helt enkelt. Bra för mig, där kan jag i alla fall föreställa mig att jag har bra cashflow typ, haha: Big money!

Jättenöjd

Jag är jätteglad över kläderna jag fick hem från H&M. Båda klänningarna var jättefina och mysiga! Skorna passade och var sköna och koftan var också fin. Väskan var som väntat lite för stor och passar inte mig så bra eftersom jag är ganska kort och liten. Synd, tycker om den annars för den är stor och bra. Well... jag och Joachim bestämde oss för att städa till slut eftersom det började bli olidligt med stöket så nu är det typ rent och fint här igen, notera typ! Får fortsätta imorgon, all disk är fortfarande kvar eftersom ingen orkade ta tag i det och tvätten är också kvar men det får vänta till på lördag. Skönt att komma i ordning med allt igen eftersom Joachim snart börjar skolan och hur kul är det att vakna upp en tidig skoldagsmorgon till kläder, skräp och smuts som ligger överallt?

Min huvudvärk tar verkligen kål på mig... man köper alvedon helatiden men det hjälper mig inte det minsta om jag inte har tur då, vad är dom bra för egentligen? Jaja jag får väl ta två till nu så jag kan få nån sömn sen.

Bajslägenhet

Allting ser ut som bajs, allt ligger överallt och jag får nåt fel i huvudet. Allting ser verkligen ut som SKIT! Jag orkar inte städa heller, jag är så himla jobbig... men jag måste men liksom motivationen finns inte, även om allting som sagt ligger överallt! Jag skulle kunna sitta här hela dagen och göra ingenting och slösurfa... skulle lätt vilja beställa pitaburgare idag igen eftersom jag inte orkar laga mat eller diska. Shit vad lazy man kan vara!
Är i alla fall lite glad eftersom jag lyckats skaffa ihop tillräckligt med poäng för att få en gratis biobiljett nu! Det funkar faktiskt! Inget lurendrejeri! Och mitt paket från H&M har tydligen kommit idag så jag ska springa iväg till centrum sen och hämta ut det... jag är där typ varje vecka, börjar bli lite pinsamt. Jag har fått hem två klänningar, en väska, ett par skor och en cardigan, tror jag... minns knappt vad jag beställer. Nåväl, simma lugnt!

Nog med det seriösa

1. Vad heter du? Cecilia
2. Var bor du då? I en förort som har massa fisk-namn på gatorna
3. Hur många år är du? Snart vuxen (20)!
4. Vad tycker du är roligt? Spela dator och pussas med Eggroll
5. Vad tycker du är tråkigt då? Att vara ensam
6. Varför måste man sova på natten? Annars är man trött och grinig morgonen därpå
7. Vad ska du bli när du blir stor? Världens snällaste mamma och fru
8. Vad gör en sån då? Tar hand om barnen och pussas med sin man
9. Var kommer bebisar ifrån? Från grönsakslandet
10. Vad gör bebisar för något? Är snälla alternativt jobbiga
11. Har du varit en bebis då? Nej, aldrig
12. Vilka är dina finaste kläder? Har nya favoriter helatiden 
13. Vad önskar du dig av tomten? Det som inte kan köpas.
14. Finns tomten? Var bor han? Ja, han bor i min källare
15. Vem är din bästa kompis? B1 och B2!
16. Vilket är det finaste ordet du vet? Puss!
17. Det fulaste ordet du vet då? Vårtgård!
18. Finns det något du är jättebra på att göra? Spela, dricka cola och äta massa fett
19. När blir mamma och pappa arg på dig? När jag inte informerar dom om något eller blir sura för det jag informerar dom om

Typ oj...

Du har just nu 1000,- i guldbonus för nuvarande medlemsår.
Du har 0,- att handla för till nästa guldbonusgräns.

Medlemsårets totala köp är: 16771,50.

Utdrag från Mina sidor på hm.com. Hahah jag är ganska crazy när det gäller att handla kläder därifrån. Väntar också på min bonuscheck på 250:- som är det högsta man kan få tror jag eftersom den har startat om räkningen och jag även har en check på 50:- som jag ska få. Jag måste nog börja ta det lite lugnt med kläderna azzåh!
Har slösurfat ett bra tag nu... glott runt på massa olika bloggar osv. Vad ska man göra nu då? Typ dricka mer cola!

Cozy!

Igår fyllde min man år och jag tror att han blev nöjd med sin födelsedag. Han blev glad över mobilen i alla fall, det skulle jag också ha blivit! Och hans "Bad motherfucker"-plånbok. Så himla cool! Det är en sån som Samuel L. Jackson har i Pulp Fiction. På kvällen gick vi på bio med hans bröder och några kompisar. Vi såg The dark knight och den var faktiskt grym. Annorlunda men jag vet inte om man kan påstå att det är en genom tidernas bästa film? Men ja bra var den och man blev ganska ledsen när man tänkte på att Heath Ledger faktiskt är död... han borde leva och se hur mycket folk gillar filmen och framför allt honom i rollen som jokern.
Idag har vi fikat lite hemma hos Joachims mamma, det var mysigt. Väl hemma igen köpte vi pitaburgare (mumma!) och fettade framför TVn. Kollade på Project runway och det är ju bara sååå himla bra! Alla är så grymma, liksom hur kan man göra massa kläder på några timmar?! Helt sjukt! Tänk att kunna sy massa coola kläder till sig själv och andra, vad uppskattad man skulle känna sig. Vad bidrar jag med till universum för tillfället liksom? Haha, dags för WOW eller nåt nu. Ta-ta!


Gratz!

Gizza

OMG! Dags att sova typ... har suttit och spelat WOW med min Gizza i några timmar nu som har resulterat i en snart level 11 ägz0r undead-mage, heter det så?!? Ganska duktigt för att vara jag som typ är segast i världen på att fatta nya grejer och spel och allt sånt...
Vi ska ju till grönan och här sitter man... "vi ska gå upp tidigt!!", jo tjena! Kanske är en bit på vägen om jag stänger ner internet, stänger av datorn osv, men det är ju så svårt att slita sig! Jaja ingen är inne ändå så ska väl stänga av då... kollade på smhi's hemsida nyss angåede vädret imorgon, tidigare idag stod det att det skulle bli bara fint men nu ska det tydligen regna mellan 12-18, misslyckat eller vadå? Vi får hoppas att dom har fel som så många gånger annars. GODNATT, eller godmorgon!

Snälla då

Gör mig inte så jävla ledsen sådär som bara du kan...

Men sötis!

Älskling ligger och rycker i sängen, han sa att han inte mådde så bra idag, lilla puffen! Hur kan man vara så söt när man sover? Du är snyggast ever!
(Kan alla andra bitches låta honom vara, get over him osv...)
Jag var tvungen.

B som i Bag in Box

Lördagsmorgon, vaken sen typ en timme tillbaka, mår super, solen skiner utanför mitt fönster och jag väntar på att min mamma och lillebror ska svänga förbi här om typ två timmar. Jannike drog för en timme sen för hon skulle träffa sin lover innan hon tog tåget hem, naw! Bitchen Anna ska ju också dra hem till Dalarna, svikare hela bunten... men jag får ju som sagt gott sällskap utav min lillebror! Men han är sååå kaxig, haha. Vi ska mysa och kanske gå på Gröna Lund eftersom han snart fyller år! Gullungen då! Jag vet dock inte om jag är kapabel till att åka massa crazy karuseller och allt som finns där...
Igår var det ju 080808 men jag brydde mig inte, varför ska man göra det liksom? Jag var inte det minsta partysugen, var bara allmänt seg, vi drog till Willys och handlade massa godis, chips, ostbågar och läsk och fettade hemma hela kvällen/natten med TV och filmer. Sånt uppskattas typ 1000 gånger mer än att försöka bajsa upp något festsug på Stureplan. Det lär ju ha varit sjukt mycket folk där dessutom så man lär väl bara ha varit en myra i all smet. Det kanske var skitkul, det får jag ju aldrig veta men jag är ändå glad att jag stannade hemma och är så pigg som jag är nu. Vi kollade en del på OS-invigningen som tog typ 100 år. Den var helt grym men jag stör mig ändå på Asien och hur dom beter sig mot sin befolkning när det ska ske någon stor tillställning. Att bara dom "fina" får visa sig och allt sånt, asiater har typ inga gränser det är så himla wack. Dom ska alltid vara bäst, störst och vackrast när man verkligen kan konstatera att dom är motsatsen på alla dom punkterna, haha. LATINAS DOES IT BETTER! Så sant, så sant...

B som i Box

Det blev pizza till middag. Mycket delicious! Jag och Joachim har varit ensamma ett tag så vi har bara fettat oss i soffan framför den där filmen med Adam Sandler som går på 5an... men jaja nu hamnade vi här ändå, haha. Har ont i magen nu, kanske inte skulle ha tryckt i mig hela pizzan ändå. Snart kommer Jannike så ska spela lite innan! Chaus!

B som i Bag

Nu har äntligen lilla Jannike kommit hit för att hälsa på och göra alla glada, hur mysigt som helst! Min gullunge. Och hon kom in på skolan på Värmdö! Grattis, I love you! Kommer bli så himla grymt när du flyttat hit, då kan vi ses när vi vill!
Vi har mest slappat hemma men igår drog vi ut för lite partyparty! Jag, Jannike, Anna och Linn. Vi började med att förfriska oss lite här hemma innan vi drog in till Hötorget och sedan Chaplin's. När vi kom dit var det knappt nåt folk där, why? Anna sa att det brukar vara asmycket folk där annars... men såklart, med våran tur så hade det lika gärna kunnat vara tre stycker eller nåt, haha. Men det blev helt okej lite senare in på natten... förutom den där äckliga b*gen så hade kvällen faktiskt varit väldigt rolig! Han var skitjobbig och jag dissade honom helatiden och dissade honom åt mina vänner, men han fattade fortfarande inte vinken. Kan man vara tydligare än att säga åt honom att alla vi har pojkvänner och att han borde gå nu?! Trögfattade individer, varför finns dom?
Vi sprang till Sergels torg och tog bussen därifrån till Slussen (efter många om och men) och drog in på McDonald's, obligatorisk närvaro! Svepte i mig en Big Mac meny eftersom vi hade en timmes tid att fördriva. Jannikes lover kom förbi och vi satt där ett tag, sen helt plötsligt var det dags att röra sig ner mot bussarna. Vi kom hem hela och säkra!
Kan ju bjuda på lite bilder, se och njut:

  
  

Nu ska jag spela eller nåt, börjar bli hungrig igen...

Click me!

För tråkiga stunder!

Fortfarande regnar det

Vad har gått snett? Börjar tröttna på regnet rejält nu, det är bara 12 grader ute också, allting är fuktigt och äckligt... kommer hösten på riktigt nu? Man blir så hmla handikappad när det regnar för man vill inte göra nåt, man sitter bara hemma och ruttnar framför datorn eller TVn... jag gick upp för typ en timme sen, för när jag kollade ut genom fönstret blev jag inte så imponerad. Man ska typ ha ett ton godis och massa snacks och 50 liter cola hemma vid såna här tillfällen!
Här kommer en tråkig video som plus på allt djävulskap haha:


5:e augusti

Idag kl.20:16 ska jag möta min fina Jannike på T-centralen och vi ska ha det sååå mysigt dom här dagarna! Love you!
Och om en vecka fyller min Älskling är, hoppas han blir glad över att bli 19 år! Hihi, plutten, jag blir ju typ gammal... 20 bast! Då får man äntligen springa på systemet alldeles själv, vilken relief, tänk att inte behöva "fixa" någon mer gång, att man kan gå dit själv och köpa allt man vill ha. Jag ska alltid ha alkohol hemma!!!
Det är sent och jag borde sova men jag är inte så jättetrött, jag var det innan men smart som man är så sover man ju inte när man är som tröttast utan väntar gärna lite, ända tills sömnigheten försvunnit, smart drag. Vi kollade på Landet för längesedan och den var väldigt kort? Typ en timme bara, men den var så himla sorglig så det var väl lika bra. Jaja ska inte sitta här och uggla (kommer säkert göra det ändå men jag försöker intala mig själv att inte göra det), ska försöka sova snart eller nåt... nåt. Bajs!


Pissväder!

Ursäkta mig men fyfan vilken tråkig dag... det bara regnar och regnar helatiden, verkligen helatiden! Varför liksom? Det spöregnade ju igår, räcker inte det? Jag och Joachim gav oss faktiskt ut för att åka till Sickla och handla på Willys. Vi slogs om paraplyt och blev dyngsura, Joachim tyckte jag var dålig på att hålla paraplyt *ledsen*. Handlade lite mat och lite gott, vi köpte också en dvd-box med Landet för längesedan-filmerna. Ja vi tycker att dom är bra! Annars idag så har jag städat hela badrummet och köket, badrummet är skitsnyggt nu! Har diskat också och lagat mat. Duktig jag är, ändå är jag inte klar ännu, måste fortsätta städa imorgon... alltså shit jag hör verkligen hur det öser ner regn och det blåser som aldrig förr, gardinerna fladdrar ju! Sunkigt väder alltså! Så jävla ovärt, hata Sverige (ibland, eller okej ganska ofta).

Ååh jag vill att paketet från H&M ska komma. Väntar på ett par svarta byxor med dragkedja nere vid benslutet. Ganska fina, dom var på rea också tror jag så det var faktiskt ett kap. Joachim väntar på ett linne som är med i paketet också, det kostade typ 29,50:- billigt eller vad?! Älskar H&M!

    
  

Byxorna + gamla mobbade bilder från en utekväll som var lite crazy (när jag fortfarande hade långt hår) + en annan sunkig bild på mig och Bitchen (I look like a dude)!

13:37

ZOMG! Klockan är nu 13:37 när jag börjar skriva det här, haha. OMG PRO!
Idag har jag gått upp tidigt och varit trött som ett as bara för att det var tvättdags. Måste försöka tvätta regelbundet så man inte står där med dom sista kläderna som man knappt vill använda... varför är det så jobbigt att tvätta? Liksom det tar inte så värst lång tid och det är ju verkligen värt det, ändå vrider man på sig varje gång det kommer på tal att boka tvättid för att alla strumpor och underkläder börjar ta slut. Jaja hur som helst har jag gjort klart det nu och vikt allting fint i soffan för att det snart ska läggas in prydligt i garderoberna.
Imorgon kommer världens finaste Jannike hit och ska bo hos mig (oss) i ett par dagar tror jag så jag måste städa hela lägenheten för det ser ut som skit här. Även fast man städar så blir det smutsigt och äckligt på bara någon dag igen, hur är det möjligt? Iofs, eftersom det är jag och Mr. Fatty-boomboom som bor här så är det väl inte så konstigt egentligen.
Vi kollade på Kung Fu Panda igår på datorn och den var faktiskt rolig, rekommenderas varmt!
Dags att göra nåt annat en stund, typ äta eller nåt. Shozan så länge!


Livet

Jag lever mitt liv och alla andra lever sina liv, alla sköter sitt, ändå känns det så konstigt i magen, why?

¿Que hora son mi corazón?

Jag älskar Manu Chao. Hans musik är så mäktig och jag får rysningar i kroppen av vissa låtar, här är en av dom:


Då vill man bara dö!

Mest misslyckade kvällen/natten jag varit med om på länge! Verkligen ALLT sket sig, hur kan man ha sån otur med precis allting?
Dagen började med att vi åkte in till Slussen för att kolla in Prideparaden, det regnade såklart (misslyckande nr.1), men det var helt okej ändå, kul att se om man aldrig varit där förut! Vi var dock lite stressade eftersom Linn skulle börja jobba kl.16 så vi hade inte all tid i världen tyvärr... vi drog till McDonalds i Medis för att få i oss lite föda. Vi hade under hela dagen planerat utgång och pratat om att vi skulle gå till bolaget, när klockan är ca halv 4 uttrycks "SHIT! Systemet!", vi kom då på att det var lördag och att alla stängde kl.15 (misslyckande nr.2)! Anna lyckades fixa numret till någon som hade vodka och vi var överlyckliga att det löste sig så smidigt med alkoholen och allt gick på som smort ända tills det inte ens blev nåt med det (misslyckande nr.3). Vi gick runt på H&M inne i Ringen ett tag och där hände iofs en positiv sak, jag hittade en jättefin klänning som passade till kvällens utgång. Hur som helst, vi begav oss hemåt med hängande huvuden och jag var trött som få. Fick massa kläder av Anna då hon rensade ur sin garderob ganska rejält. Bla bla bla... klockan blev ganska sent och det spöregnade ute och vi höll på att överlägga om vi var så sugna på att dra ut, allting skulle bli så himla sent också. Efter många om och men bestämde vi oss för att dra ut. Nu fortsätter misslyckandena! Det regnar, vi skyndar oss verkligen till Saltsjöbanan, vi får stå och vänta i 25 minuter (misslyckande nr.4)! När vi kommer fram till Fridhemsplan ser vi att stället där vi skulle hänga hade stängt (misslyckande nr.5). Vid det här laget började vi hata allt... regnet hade dock upphört. Vi gick till McDonalds igen haha och gjorde diverse matintag. Satt där ett tag och pratade gamla minnen och skrattade rätt så mycket. Sen beslöt vi oss för att dricka upp vinaren som var öppnad (som det tog typ 100 år att få upp). Vi gick runt där och letade efter ett lämpligt ställe och vi fann det! Något ställe som hade massa små bänkar utanför och där fick det ske. Fattades ju bara att Lugna gatan skulle sno vinet. Vi satt där ett tag och det började regna igen (misslyckande nr.6)... vi hade sen ett tag tillbaka beslutat oss för att ta 02:50 bussen hem eftersom tio i fyra kändes så himla segt. Och vi sa verkligen till varandra att vi INTE fick missa den. Så när det började bli dags att röra sig mot tunnelbanan svepte vi vinet och gick igenm spärrarna, det stod Gullmarsplan 4 min när vi kom ner, yes då hinner vi, bara det att dom la på minuter helatiden, vid ett tillfälle stod det t.o.m. 6 min (misslyckande nr.7). Vi höll på att dö när vi insåg att vi skulle missa bussen. Nu var nästa plan att komma på vad fan vi skulle göra för att fördriva tiden i över en timme mitt i natten? Vi åkte till Gullmars och ruttnade där och tog sen tåget tillbaka till Slussen och hann fantastiskt nog med bussen hem... jag var väl hemma ca 04:15 efter den sugigaste kvällen på länge. Hahah hur kan vi vara så sämst? Jag hatade verkligen allt... somnade i alla fall gott brevid Joachim sen, det var mysigt. Love you.
Palla läsa allt det här men whatever jag var verkligen tvungen att få ur mig frustrationerna!

Antal misslyckanden: 7.

  
 

Men lägg aaav

Joachim du är sååååå snygggggggggggg åååhhhh jag dööööööööör!

Pride!

Blir nog Prideparaden för mig, Bitch nr 1 och Bitch nr 2 (Anna och Linn). Vi ska inte gå med i den utan bara kolla på haha. Linn har jag inte träffat på öh evigheter, blir nog roligt. Vi hade ju våran trio genom hela gymnasiet men sorligt nog splittrades vi upp men det ska vi ta igen hoppas jag. Kanske tar lite kort när vi är där och kanske slänger upp dom här eller nåt, om jag är snel dvs! Någon mer som ska dit? See ya, don't wanna be ya! Haha.

Kom på att Bitch 1 och Bitch 2 blir ju B1 och B2, smart!
Anna och Linn, man ser ju dragen eller hur? Ni är rätt så lika!


Mörkt och tråkigt

Det är mörkt i Stockholm nu. Det skulle vara mysigt med regn men ändå störande. Börjar det åska blir jag nojig och måste stänga av allt som har med ström att göra men Joachim kommer vägra bara för att han spelar WOW så vi kommer väl ha en rolig diskussion om det känner jag på mig.
Pride i helgen, är det kul eller? Har aldrig varit och kollat på paraden eller nånting, vet egentligen inget om vad som händer mer än att det är homosexuellas högtid typ. Kanske drar dit med Bitchen och kollar.
Jag känner mig otroligt bitter och seg idag... det kanske märks. Det är fredag hallå bjud på lite roligare väder?!
Och jag stör mig på idioten som ringde mitt i natten/på morgonen typ hundra gånger, fattar inte ens vem det var, jag känner ingen Pekka i Nusnäs, hahah... nej nu åskar det!!! Hej då!

Jag hjärta...

Jag har ganska tråkigt, väntar på att Joachim ska spela DotA med mig, så nedan följer lite bilder på figurer och personer jag verkligen tycker om:

    
    

RSS 2.0