2008

Jaha då är år 2008 snart över. Fan vad sorgligt fort det har gått... hänger knappt med. Ganska mycket har hänt under det här året. Många betydelsefulla saker. Personer har kommit och gått. Nu när jag går in i år 2009 kommer jag väl vara några personer fattigare men det finns nya som man ännu inte träffat och jag har redan träffat många nya underbara människor som får mig att må bra! Jag är glad över mitt liv för en gångs skull! Det kan alltid bli bättre men jag är ändå nöjd liksom. Det var längesen jag kände så. Det har varit ganska jobbigt ett tag men det börjar styra upp sig nu.

Så imorgon, den stora dagen, vad händer då? Är inte riktigt säker ännu. Idag lyckades jag i alla fall hitta min nyårsklänning! Sprang runt på söder och in på Miss sixty och fann den! Sved lite i plånboken men just då kunde jag inte bry mig mindre! Var bara glad att jag hittat nåt som kändes rätt. Den är verkligen jättefin! Kommer väl ta bilder imorgon så kanske kan slänga upp nån mobbad bild sen!
Idag är jag sjukt trött... var på gibb till typ kl.07 imorse då jag åkte hem. Sov i typ två timmar och gick upp igen för att åka och jobba. Sliten man var då! Men som vanligt så går allt bara man vill. Ska snart lägga mig så jag är riktigt utvilad. Imorgon blir det bokstavligen PARTY! Sweet nog är jag ledig på nyårsdagen också. SWEET, TOTALLY!

Aja... fan känner mig typ sentimental haha. Vill bara säga att jag tycker om er allihopa så jävla mycket, ni som gör mig glad varje dag. Jag är så himla glad att jag hamnat där jag hamnat. Och en extra tanke åt min storebror som jag saknar sjukt mycket och även till min morfars bror som lämnat oss. Jag tyckte om dig så mycket, du var så fin. Din födelsedag är på nyår, orättvist att du inte fick uppleva den en sista gång. Men nu är du med morfar så ni får ta hand om varandra, älskar er.

Hej då! Om jag inte uppar igen så GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA! Sup lugnt!

sup ej!

Jaha vad ska man skriva om då? Hatar egentligen att summera ihop dom senaste händelserna (för vem bryr sig egentligen?) men kan göra det kortfattat... igår skulle jag och Anna hem till en gemensam kompis och festa lite. Det slutade med att jag deckade totalt pga nån jävla skitsprit som dom andra hade med sig. Jag minns ingenting! Har ångest och jag hatar allting för jag vet alltid vad jag gör, men inte då. Fyfan alltså... aldrig mer! Man ska hålla sig till öl, det är ju det jag säger!
Idag vaknade jag upp i panik, fortfarande full såklart, gick upp och drack vatten. Åkte till jobbet för att säga hej till stackars Rarre och Omar som skulle jobba hahah, skadeglädje. Åt lite big mac, men skandal jag tog bara någon tugga, började må illa när jag var där. Sen deckade jag sittandes där också hahah. Så jävla dålig jag är. Sen la jag mig ner och sov lite där och sen vaknade jag upp i panik undrandes över vart fan jag var nånstans och så reste jag mig upp för att åka hem. Sov gott tills jag blev väckt av mobilen som låter konstant. Ja efter det har jag typ suttit här och ruttnat... lyssnat på grym musik.

Imorgon ska jag bege mig in till stan för att i panik hitta något att ha på mig på nyår! Måste till systemet också. Herregud vad jag dricker. Illa. Det ska bli mindre sånt efter nyår. Jag måste börja äta också, jag har inte ätit hemma sen jag vet inte ens när... får väl handla lite mat imorgon. Nä nu ska jag typ sova, godnatt.

alltid trött

Jag måste börja sova alltså... känner att kroppen inte orkar mycket mer nu hehe. Idag ska jag sova tidigt! Även fast det är fredag och grejer. Jag blev hemma igår i alla fall, tur var väl det, men jag var ändå uppe till sent. Så himla typiskt! Nu ska jag börja göra mig i ordning sen röra mig mot jobbet för att där spendera hela min dag! Mycket roligt (inte). Och så missar jag ju mellandags-rean. Jobbar ju imorgon också så allt det fina hinner väl försvinna! Nu ska jag inte tjata mer, hoppas ni får en roligare dag än vad jag får!

over and out

Hej då till dig! Hej till alla andra!

Julafton var sweet. Blev ganska galet hos min jobbarkompis igår och jag blev även kvar där över natten och fick åka därifrån direkt till jobbet. Jag var ganska så sliten och framförallt trött! Förstår inte hur jag har orkat hela dagen... iofs fick jag ligga och sova på soffan på jobbet en stund. Ja vad händer idag då? Supa eller sova? Jag ska jobba imorgon också, hela dagen igen, så egentligen borde jag sova. Men vafan... svårt val! Måste höra runt lite vad som händer.
Nu är jag hungrig måste äta något... pusshej! God fortsättning!

god jul!

Hoppas alla har haft en bra jul! Jag och Anna har ätit våran julmat och lite godis, snart ska vi börja supa hahah. Sen bär det av hem till en jobbarkompis för lite mer alkoholintag och sen ska jag väl hem relativt tidigt ändå eftersom jag jobbar imorgon. Skit också!

Den här julen är förresten den första då jag känt helt noll julstämning. Känns som vilken dag som helst.

så typiskt mig

Jag tog givetvis fel på tiden idag. Det var kl.9 vi skulle ses, inte kl.10! Herregud. Hade satt alarmet på 08:30 och tur var väl det, jag duschade, klädde på mig, sminkade mig, fixade håret osv på endast 20 minuter innan jag var tvungen att springa till tåget. Kom en halvtimme försent men det gjorde faktiskt inget visade det sig sen. Det var jag och två andra killar på jobbet som skulle till Täbys donken och jobba lite. Det gick bra men alla var så skumma, alla var så tråkiga och ingen sa någonting. Fan vad glad jag är att jag jobbar där jag jobbar, alla är fan underbara! Haha. Alltså seriöst jag hade aldrig pallat jobba där, det var för tråkigt, skulle dö av tristess! Var så jävla lättad när dom kom och sa att jag kunde gå hem. Käkade min obligatoriska big mac meny med cola och sen gick vi runt lite där i centrum, dom andra skulle köpa julklappar. Själv behöver man ju inte köpa några egentligen, men jag kanske ska göra det sen ändå. Men jag behöver ju inte känna någon stress i alla fall. Kommer ändå inte träffa min familj nu ju. Ska dock försöka hitta någon fin klänning till nyår. Den ska kännas klockren! Var på H&M idag och kollade runt men hittade inget som kändes 100% rätt, tråkigt. Köpte faktiskt ingenting... hur sjukt är inte det för att vara jag? Shoppade bara på systemet. Ska dit imorgon igen hehe.

Nu när jag kom hem för en kort stund sen låg det två kuvert vid brevinkastet. Hade fått två julkort! Man är inte bortglömd! Skämt åsido. Det var från mammas kille och hans familj och sen från min pappa och hans tjej och katterna! Så himla söta! Tack för det, det värmde. Får ringa några samtal på julafton till dom och tacka så mycket. Visst är det sjukt förresten att det är jul snart? Min julstämning är nere på noll. Imorgon ska den sista julmaten inhandlas, plus alkohol och förhoppningsvis klänning, som sagt. Äh, det här blir bra. Jag och Anna ska ha det så mysigt! Nu känns det som att det här blir ett väldigt långt inlägg men vafan jag har tråkigt... men äsch. Ska väl göra nåt annat nu. Sitta och sura för att jag har så ont i axlarna kanske. Sho!

natti natti

Nu ska jag äntligen sova. På över två dygn har jag sovit ca 3 timmar. Vilket suger. Jag är ganska trött med andra ord. Måste verkligen lägga mig nu för jag ska möta upp några från jobbet kl.10 i Skanstull för att sedan åka till Täby och jobba där i några timmar. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra... man får ta det som det kommer.
Om 2 dagar är det julafton! Herregud! Känner att jag inte riktigt hänger med i svängarna. Det jag önskar mig mest jsut nu är att Grisa ska komma hem men det är fysiskt omöjligt för mig att hinna åka till Dalarna och sedan tillbaka för att hämta hem henne. Min lilla bebis. Kom hem till mamma nu!
Gud vad hungrig jag är. Ska trycka in lite ostbågar i käften innan jag somnar. Sen ska jag sova, sova sova sova... godnatt!

3 dagar kvar!

3 dagar kvar till julafton. Helt sick!
Och J, var vänlig lämna gärna info till mig personligen, låt mig inte se det på FB.

pain in the ass

Dags att röra sig mot tåget snart och åka till jobbet för att jobba till kl.20 ikväll. TRÅKIGT!!! Har ont i magen men orkar inte göra frukost... kommer dö på jobbet sen för att jag är så hungrig. Idag ska jag försöka sälja ännu bättre än igår!!!!!! Hejsvejs, trevlig helg.

cansada

Hemma efter en lååång dag. Imorgon blir den lika lång fast t.o.m. längre. Ska hem till negro José efter jobbet imorgon och svina. Han säger att vi ska köra singstar men eh, nej tack! Haha. Så himla boring att jag jobbar helatiden... varje dag, förutom julafton då. Men annars helatiden. Kul om jag kommer lukta bakfylla på lördag när jag ska vara värdinna. Då kanske jag borde andas extra mycket i barnens små ansikten. Att t.ex. vara 5 år och få höra "hej, vill du ha en ballong kanske?" och få se ett par rödsprängda ögon, känna en lätt lukt av gammal öl och oborstade tänder vore väl en toppenstart på helgen? Ska nog funderas på.

Och nej Joachim... Grisa är MITT hjärtebarn!

Nu ska jag typ dö...

något fattas...

Jag har tråkigt. Jag har umgåtts med min slyna hela dagen men nu är hon hemma hos sig själv. Vi har snackat skit om diverse grejer och lättat på våra belastade hjärtan. Vi har även kommit fram till att vi ska fira jul ihop! Mucho lycka för mig! Jag slipper sitta ensam och som tur är så är vi båda lika feta vilket innebär att vi kommer inhandla diverse fettogrejer inför den stora dagen! Ska börja handla redan imorgon då det är den enda dagen på hela veckan som jag slutar relativt tidigt. Det jag saknar nu är min bebis Grisa som jag mer än gärna hade velat ha här hemma under granen. Världens finaste julklapp hade hon varit om hon legat inslagen i papper på julaftons morgon. ÅÅÅHHHH hysteri, jag blir galen efter henne! Tänk vad en sån liten sötis kan framkalla för känslor. I LUV U.


Misslyckad hjärte-bild

gå och dö

Jag hatar allt som har med julklappar att göra, jag hatar allas "julklappstips"-listor överallt. Varför? Jo för den här julen kommer suga. Ekonomiskt och i allmänhet, ska ju "fira" jul ensam. Jag hatar att vara helt pank, jag HATAR det, när ska det sluta? Jag blir deprimerad. Nu kanske alla tänker "men vadå, med pank menar hon typ att hon har 500 att leva på eller?" men nej jag menar NOLL kronor, noll riksdaler, så ni kan ju tänka er själva. Och ja extra jobbigt är det faktiskt nu såhär runt jul för det betyder mycket för mig med att t.ex. ha en fet godisskål hemma och massa mandariner, julmust osv. Det har hängt med sen jag var liten och det är så jag vill ha det. Julklappar skiter jag i. Jag bryr mig mer om stämningen och maten. Vad jag hatar det här alltså... ibland fattar jag faktiskt inte hur jag orkar... hur jag orkar vara glad och le och skratta, hur jag orkar gå till jobbet och slita häcken av mig så gott som varje dag, hur jag orkar låtsas som att ingenting är fel eller jobbigt. Skit också.

nu ska jag jobba

Joachim sluta spela Rose för fan!
Jag ska åka och jobba snart, tråkigt... på söndagar ska man ju ligga hemma och kolla på tv och vara slö. Jaja, hejdå!

trött

TRÖTT! JAG ÄR TRÖTT! HERREGUD! HELT SLUT!
Ja ni hajjar va?! Idag har jag varit värdinna och gjort ett ballongvalv helt själv, sprungit ut och in helatiden, hit och dit. Sprungit i kassan... osv osv osv, det tar aldrig slut. Jobbade hela dagen igår också. Imorgon jobbar jag igen men som tur är börjar jag inte förrän kl.17, jag får sova ut för en gångs skull.
Jag tror någon kallade mig för "turre" igår.
Det är julafton om 10 dagar och jag är en sorglig jävel som inte får fira den med min familj. Sen är det nyårsafton och man ska fira ett nytt år genom att bli full som fan. Jaja... jag klagar inte! Får se vad som händer. Just nu kan jag inte tänka på så mycket annat än att mina fötter gör ont och mina axlar också, hur trött jag är och att jag borde sova snart. Mañana...

ursäkta mig

Ja jag vet att min design inte är den snyggaste just nu men det ska ändras, när jag har tid och ork dvs. Angående mitt paket från H&M jag fick hem idag så är jag mer än nöjd! Kjolen, koftorna och leggingsen var helt perfekta!
Började må illa och fick huvudvärk förut idag. Fick panik, vet inte vad som hände. Ville spy men som tur var så kom det inget. Nu har jag ont i huvudet igen och nu ska jag säga åt Joachim att baka kladdkaka med mig. Hejsvejs!

en tidig julklapp

Nu är jag vaken. Vaknade upp med J och drack te och åt lussebullar i sängen innan han var tvungen att åka till skolan, mysigt. Nu ska jag ta en dusch, klä på mig och gå och hämta ut mitt paket från H&M som har kommit. YES!!! Som en tidig julklapp typ!

åh nej!!!

Har uppenbarligen somnat i soffan eftersom jag vaknade nyss i chocktillstånd typ undrandes över vart fan jag ligger nånstans. Nu måste jag gå och lägga mig brevid Joachim som sover tungt. Typiskt, hoppas jag inte vaknar så sent "imorgon".


suktar...

Tänkte bara visa vad jag går och väntar på. Bl.a. dessa koftor! Mums!


jag lever!

Hej! Jag mår bra och har haft det bra. Jag har varit och sett Saw V på bio med Joachim och myst och haft det allmänt bra. Har jobbat igen efter att ha varit förkyld i typ en vecka. Mycket folk igår, lagom idag. Nu är jag trött och är äntligen ledig imorgon. Dock har jag grejer att fixa, som alltid.
Nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru. Kärlek är ju mysigt! Det blir tv-kväll ikväll, som varje onsdag. Efterlyst, Insider och sen vad som faller en i smaken. Men jag är så trött så vi får se hur länge jag orkar hålla ögonen öppna.
Vi hörs imorgon!


hej!

Ja jag är sämst på att uppa. Hinner inte ens göra det nu, även fast jag gör det. Jag är trött och jag ska snart åka till jobbet, usch. Ha en bra dag!

hello!

Idag ska jag bli odräglig. Hatar att jag fortfarande är lite förkyld, men jag får koppla bort det för ett tag. Om ett tag kommer Anna hit då ska vi äta nachos och ha det allmänt mysigt sen ska vi börja värma upp och bli hetast i stan (ironi). Svartast blir vi däremot garanterat! Störande att det typ är massa bra filmer på tv idag. Britney Spears dokumentären, Narnia, Kicking and screaming, La bamba... and it just goes on. Jaja, hur som helst det ska bli en bra kväll. Ledig imorgon så det är skönt, då kan man slappna av liksom. Ha en trevlig lördagkväll allihopa!

snö i fiskis


ARG!

Jag är så arg. Idioterna hade stängt när jag väl hade dragit röven ur sängen, duschat och t.o.m. sminkat mig även fast jag fortfarande är sjuk och bara ville ligga kvar i sängen och sova sjukheten ur kroppen. Fan vad arg jag är! Jävla pissdag! Känns som att min blogg är sjukt tråkig... jag är bara bitter helatiden och jag har aldrig några bilder att visa er. Av egen erfarenhet så orkar man ju inte så ofta sitta och läsa en blogg med bara massa text. Ska försöka skärpa mig! Jag är bara inte den typen som lägger upp massa bilder på mig själv. Liksom i vilket syfte?

jag blöder!

Nu blöder jag näsblod igen. Jag blöder typ 3 gånger om dagen. Det kommer vid slumpvis valda tillfällen när jag snyter mig. Fyfan vad jag är trött på det här nu!!!

suck

Jag är fortfarande sjuk, och lat. Imorgon ska jag röra på häcken. Grejer är jobbiga nu, igen. Hatar det här, men det ska lösa sig, hoppas jag. Först vill jag bli frisk i alla fall.

Fan jag vann inte Reebok pjuxen på tradera! Inte för att jag hängde med i budgivningen, men i alla fall. Kolla in mina auktioner btw!

herregud

Natten var så hemsk. Önskar inte ens min värsta fiende en sån natt. Förkylning, huvudvärk, trött men kunde inte sova, snorig, blödde näsblod, ont i magen, täppt i näsan. Alltså allt det där samtidigt fick mig att vilja skjuta mig själv i huvudet. Seriöst, det var verkligen inte kul. Idag mår jag lite bättre, men bara lite. Sov halva dagen, har bara legat i sängen sen jag vaknade. Har ätit två mackor och lite glass. Hatar att vara så svag. Imorgon måste jag dock åka till forum och fixa en grej. Men sen tänker jag åka hem och dö.

Julkalendern var inte så bra förresten :(

skägget i brevlådan!

Nu är jag ännu mer förkyld, har blivit värre för varje timma som gått. Usch nu snorar jag på riktigt och är ännu tungare i huvudet. Försöker nå dom på jobbet så jag kan sjukanmäla mig men som vanligt så vill ingen svara. Måste vara bara för att det är jag som ringer? "Åh nej inte hon nu igen... svara inte!". Typ så måste det vara. Ingen gillar mig. Jo då, det vet jag att dom gör!
Glöm för fasiken inte kolla på julkalendern nu 18:45! Jag missade den imorse så nu blir det kick off för mig! Sweet. Har köpt mig en chokladkalender nu också. Standard! Ska tvinga J att hjälpa mig bära upp julgrejerna sen. Tänkte kanske möblera imorgon och julpynta samt varva det med att ligga död och snora. Mycket lycka.

en sjuk en?

Hat. Jag börjar bli förkyld tror jag, har den där känslan i huvudet man brukar få. Mår lite smått illa och har ont i halsen, känner att det kan bli värre när som helst. Ändå har jag grejer att göra idag, typiskt. Min lediga dag idag ju, ändå får jag inte vila. Får se hur jag mår senare, kanske får sjukanmäla mig till jobbet. Måste fan vila nån gång. Idag måste jag handla mat och jag måste göra det i Sickla så jag måste gå utanför dörren och även åka med tåget... vill inte! Jag skojar inte när jag säger att mitt kylskåp är helt tomt. Förutom lite olja, sylt, gamla ägg, tomatpuré, margarin och sånt skit. Kan ju inte äta även om jag så skulle vilja.
Är helt slut efter dom här arbetsdagarna. Igår var det sjukt mycket folk ibland, speciellt när jag precis slutade. Fick lite lätt ångest men när jag gick hade jag redan jobbat över en kvart och ville inte stanna längre. Såg att jobbet ringt mig imorse men ärligt talat så aldrig i livet att jag skulle jobba idag igen OCH imorgon OCH dom kommande dagarna.
Nu ska jag försöka sova igen eller bara ruttna i sängen i allmänhet. Hatar egentligen att vara vaken såhär tidigt eftersom det inte finns något kul på tv heller, bara massa skitprogram. Förresten så missade jag helt att det var första advent igår, ledzen! Trodde verkligen det var idag eller nåt! Har inte ens tagit upp julgrejerna från källaren, antagligen dags att göra det. Ha en bra dag!

RSS 2.0