OMG

Shit vad det är varmt! Har legat ute och solat lite, jag skojar inte när jag säger att jag fick synligt med färg på någon enstaka minut!!! Åka till jobbet är verkligen det sista jag vill göra just nu...

Svikare

Blev inget med Bitch hon var tydligen redan inne i den stora staden, dumma henne. Ska väl röra mig om ett tag, tänkte typ diska och sånt innan så det känns som att man har gjort något. Får se om jag ens orkar stan? Vet inte... börjar jobba om knappt 6 timmar. Måste hinna äta också, men fortfarande, det är sååå tråkigt att bara sitta här. Vi får se vad som händer helt enkelt...

Seg

Jag är seg idag. Jag vill verkligen hitta på nåt men vad gör man egentligen när man är ensam hela dagarna? Allting känns så sjukt tråkigt... jag vill dra ut men vad ska jag göra ute? Jag vet att om jag åker in till stan så kommer jag bara bli sugen på att köpa massa saker och det får jag verkligen inte göra. Jag ska bara köpa ett par nya örhängen imorgon eller nåt eftersom jag tappade ett av dom igår och jag hade kanske tänkt ha på mig dom på lördag på personalfesten. Eller jag kanske ska åka nu, snart? Typ ta sellis med Bitch, hon ska ju ändå till jobbet. Ja det låter kanske som en bra idé... ska slänga mig in i duschen nu, chau!

Trött på allt

Varför kan inte allt bara vara bra? Jag hatar att känna mig såhär ängslig och orolig helatiden när jag egentligen inte har någon anledning, eller jo, men ändå nej. Jag har faktiskt inte gjort nåt fel...
Ska ta en dusch och göra mig i ordning snart, kul att man ska jobba idag. Skit... allting är skit!

Shuuu

Hade en skön, längre än väntat, dag ute. Var i stan och i Sickla. Handlade lite på Willys innan jag drog hem. Gud vad varmt det var idag! Så himla härligt! Synd att man var ensam, inte lika kul då, men fortfarande skönt.
Handlade en typ tunika på Gina Tricot för 49 kr, värt! Jättefin färg också.
När jag kom hem lagade jag mat och åt gott och väntade på att Älskling skulle komma hem som nu ligger i badet och gottar sig. Han är en jobbande sötis!
Nu ska jag kila över till Bitchen med en hemtelefon som hon ska få låna, snällt va?! Men vi har en annan så det bjuder jag ju på, snäll indian som jag är!
G2G, pusshej!


Jag är avundsjuk

På alla som tar studenten. Jag minns den tiden då det snart var dags och man var så sjukt glad och lättad, jag var iofs klantig som vanligt och hade massa skolarbeten kvar, men allting löste sig till slut och jag kunde springa ut skrikandes och sjungandes helt överlycklig! Jag saknar det sentimentala man kände, man märkte att man skulle faktiskt sakna sin klass, vilket man aldrig trodde! Nu, typ ett år senare, är alla på olika håll och vad jag vet så har vi knappt någon kontakt med varandra. Allt är så sorgligt på något sätt. Är glad för alla blivande studenter, ha så jävla kul, bli så jävla fulla och var stolta över er själva, för ni har klarat av tre långa år på gymnasiet och nu får ni göra vad fan ni vill! Själv sitter man bara här och är en arbetare, känns så himla tråkigt, alla dagar är domsamma. Ingen skiljer sig över huvudtaget, man bara gör det man ska sen är man glad att man fortfarande lever. Aja... idag är jag ledig i alla fall och solen skiner = najs! Är ju vaken tidigt idag också, vaknade halv 6 imorse. Tänkte göra lite nödvändiga saker som t.ex. lämna tillbaka ett linne och handla lite förnödenheter, städa lite. Och vara avis på studenterna!

Jag och Älsk däckade i soffan igår kväll framför fotbollen, någon som vet hur matchen slutade? Jag tror att Sverige vann.
Fick mitt nya schema igår också. Jag jobbar på midsommar, kul. Not. Jag jobbar ju helatiden som vanligt... boring.
Någon som vet när man får tillbaka pengarna på skatten?

I DON'T GIVE A DAMN! HEJ DÅ!

Alltid samma sak

Det slutar alltid med att fel låt vinner. Det är samma sak typ varje år. Varför är det så? Jag snackar om Eurovision song contest förresten. Alltså Ryssland vann?!?!? Den låten sög ju. Vafan liksom... alltså jag brukar inte bry mig men man blir lite grinig ibland. Det fanns andra låtar som var nästintill bra, t.ex. Ukrainas Ani Lorak. Perelli gjorde ju också bra ifrån sig. Dom hade normala låtar... men nehepp då låter vi någon seg, tråkig och ful låt vinna istället.
Och vad gör jag uppe nu? Jo jag kunde inte somna om när Joachim gick, fast han missade tåget och kom hem igen, haha. Har varit vaken sen kl.5 men det är grymt skönt! Mindre skönt att åka till jobbet om typ en och en halv timme. Jag och Älskling jobbar tillsammans idag igen! Det är ändå lite värt att åka dit då.

Alltså Grisa är så störd ibland. Hon bara springer överdrivet mycket och typ hoppar och skuttar överallt osv. Såklart hon får busa men det blir lite jobbigt efter en kvart eftersom det låter ganska mycket. Men jag tycker fortfarande synd om henne eftersom hon bara får vara inne så hon får väl göra mig irriterad.

Fick lite städat här hemma igår också. Så himla skönt att bli av med kartongerna och diverse andra prylar. Nu kan man faktiskt gå normalt här igen, otroligt va?!
Nu ska jag börja göra mig i ordning inför min otroligt roliga jobbdag. Hej då!


IKEA

Vi var på IKEA idag. Fick med oss hem mer än väntat (ovanligt). Blir typ alltid tre gånger dyrare än vad man tror att det ska bli också. Men alla dom dåliga tankarna försvinner när man köper sin 5 kronors korv på vägen ut. Thank you god for giving me IKEA. Vi köpte jättefina saker iofs. Och Joachim köpte två par skor för typ halva priset. Fett najs! Dock inte på IKEA, haha, mobbat om man gjorde det liksom.
Nu ska vi spela och fetta oss hemma med massa godis osv. Ska typ spela Warcraft III igen och senare blir det två American Pie-filmer efter varandra. I'd tap that!

Hemma igen, med fot-ont

Har ont i fötterna och är trött... blev hängandes i stan ett tag. Och det blev så himla varmt helt plötsligt. Innan blåste det ju typ massor. Aja skönt med värme igen! Är aldrig fel liksom.
Lyckades handla på mig ett par nya jeans, ett par jesus-sandaler med lite klack, ett linne, ett par örhängen, en kofta. Det var nog allt? Har bestämt mig för att jag inte får handla mer nu. Ska verkligen försöka hålla det också. Jag hade jättegärna velat haft en ny väska meeeeeen jaaaa... fan att jag inte är rik. Har budat hem en tröja från Monki, ett linne från Gina Tricot och ett par blåa jeans från H&M på Tradera också. Så lite mer blev det.
Bitchen drog vidare för att möta Malin så jag fick mest hänga ensam... tur att jag har sällskap av en liten gris nu som ligger i mitt knä och verkligen är världens sötaste!
Tycker så himla synd om Joachim som jobbar just nu. Typ ända till 21 eller nåt sånt. Han får ju cash i alla fall.

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Ska jag hitta på nåt eller ska jag bara softa hemma och typ glo på Kill Bill 2 eller Oceans Eleven? Svårt val... är så himla trött men ändå sugen på att göra nåt kul. Joachim lär väl inte orka göra nåt så vi får se.

Nu ska jag typ spela nåt eller äta eller kolla på TV eller beundra mina nya plagg. Mmmh. I love cash! Pengar är verkligen allt, typ... älskar dom i alla fall. GIMME MORE!

Jaa-a...

Ska dra mig mot staden om ett tag med Bitch. Men smart som hon är så har hon glömt smsa och säga att hon är vaken så jag har inte ens börjat göra mig i ordning. Så nu ska jag slänga mig in i duschen snabbt som fan sen kommer hon över sen ska vi hämta varsitt paket nere på spelbutiken. Mitt är nog lite roligare än hennes. Mitt är från H&M och hennes från Comhem. Bajsbolag.
Kanske uppar senare.

Cookie monster wants to know


MEN KUL

Okej kul, allt jag nyss skrev försvann bara... /(&(/%&¤%¤%¤##"#&(%)/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Palla... det var inget viktigt men i alla fall. Störande... jag satt och rensade mina tankar om Tradera och skrev så fint... att det aldrig är fel med Tradera osv. Jaja... upptäck sidan själva, ni blir inte besvikna.

Börjar kl.17 idag. Joachim ska vara på Hälsa & Skönhet, hahah! Gulle! Vi slutar samtidigt så det blir sellis hem från Jobbet. Coolt!
Fan vad jag är hungrig... men Joachim är inte hemma så jag pallar inte laga mat. Jaja äsch ska väl göra något ätbart ändå. Vill typ lägga mig och sova men det skulle vara för deprimerande.
FRÅN OCH MED IKVÄLL ÄR JAG LEDIG ÄNDA TILL MÅNDAG MORGON. TOTALLY SWEEEEEEEEEEEEEEET! Och imorgon ska jag shoppa eller nåt med bitch! FÖR DÅ ÄR DET LÖNING! YESSSSSSSSS! Ja jag är ganska glad just nu. Puss hej.

Kamelen Patsy

Har precis kollat på värsta sorgliga programmet på Animal planet om en liten kamelunge (Patsy) som några hade tagit hand om och sedan fick hon återförenas med sin mamma men sen dog mamman i bencancer precis när hon hade accepterat sin unge. Blir alltid gråtfärdig när det handlar om djur och massa tragiska saker.

Jag hatar grannarna som borrade i väggen igår OCH imorse. Vafan borrar man upp då liksom? Det låter helt sjukt mycket dessutom. Man blir seriöst mentalt störd av att höra på det.
Dumma Joachim är hemma och är sjuk idag så han kommer inte jobba med mig. Dum. Men han är ändå snäll för nu ska vi spela Warcraft III ♥

Ösregn

Det öser verkligen ner regn och Joachim ringde och sa att jag måste komma till Årsta med några jävla papper som han glömde hemma. Det är typ det sista jag vill göra just nu... men jag måste. Hoppas det slutar regna bara då är det väl lugnt.
Haha vi ska tydligen jobba samtidigt imorgon. Alltså på mitt jobb. Kommer bli lite, eh, lustigt...

Alltså vad hände med det soliga vädret?

Nu ska jag fortsätta städa och sånt.

Baby if you strip

Det blev den svarta kappan. Så, nu var det klart. Dom på H&M är så snälla!
Håller på och tvättar... fick tvättiden väldigt spontant då jag egentligen bara skulle kolla om det ens fanns någon tid. Skönt att få det avklarat för tvättkorgen inne i badrummet hade typ svämmat över, haha. Eller ja den hade det och det låg massa kläder på golvet. Men jag ska tvätta imorgon igen mellan 07:00-10:00. Kul. Tänkte fixa dom nya påslakanen så dom blir mjuka och sköna.
Dom från Joachims dumma jobb ringde imorse och sa att han hade jobb i Årsta på nåt konstigt ställe. Dumma dom, jag hatar dom. Jag som hade tänkt att vi skulle umgås idag eftersom det är min lediga dag. Aja vad ska man göra... jag får sysselsätta mig med städning, tvättning, handla mat och laga mat istället.

Hängde hos min Bitch igår när hon äntligen hade tagit sig hem från jobbet. Satt där i typ två timmar och snackade massa skit och drack te. Har saknat henne. Och Anna du SKA köra hårt på greken, haha!

Nu måste jag springa ner till tvättstugan igen så jag kan ge er lite underhållning från youtube. Den här låten är fortfarande grym även fast den är gammal nu. Men wtf...


The perfect dress

Kom på att det är utgång med jobbet (personalfest) den 31:a och jag måste ju hitta en snygg klänning eller liknande tills dess. Så nu väntar jag bara på lönen sen får jag bege mig ut på stan, troligtvis med Anna la Bitch som sällskap och rådgivare, och leta efter något som tilltalar mig. Håll tummarna. Det jobbiga är att jag misstänker att jag kommer hitta ganska mycket fint och då kommer jag vilja ha allt! Jaja håll mig hårt i tyglarna bara så ska det nog gå bra.
Och tack Cissi S du är en ängel! Hon lämnade in min intresseanmälan till festen. Sista dagen idag och jag är ju hemma och är sjuk.

För övrigt så är Joachim helt utslagen och ligger just nu och sover, vilket han gjort ett bra tag nu. Tur att han fick i sig maten jag lagade i alla fall. Mycket caring girlfriend vet ni.

Ska snart "gå över" (haha) till Anna, min vännina, min granne, och lämna tillbaks hennes dammsugare och snacka lite skit. Hon ska få ge mig smakråd angående en kappa från H&M som jag ska köpa. Ska jag ha den i svart eller vinrött? Båda färgerna är ju så fina men olika. Tänk vilka problem man har.

Cheez

Sitter och smäller i mig massa ostbågar. "Nyttigt och väldigt nödvändigt". Jag har i alla fall diskat så jag förtjänar det typ. Nu har molnen tagit över himlen igen och jag känner att jag börjar bli lite grinig på dom. Kan dom inte låta mig vara? Låt solen hälsa på mig istället.
Ska typ käka glass nu...


Ruffneck

Hade helt glömt bort att han existerade. Han är så grym. Man minns så mycket gamla tider när man lyssnar på hans låtar. Jag var bara en skitunge när jag lyssnade på sån där musik. Ruffneck - Freestylers är grymt skön. Låten spelades igår på Lava när Hip Hop Skool arrangerade någon danstillställning, vet inte riktigt vad det heter? Det var helt okej. Det var en del kändisar där, alltid skoj. Och det var kul att träffa storebror (som för övrigt hade fått världens skägg och mustasch) och se honom och alla andra dansa. Det var även en liten dansuppvisning och det mesta var grymt men när tjejerna kom in och körde locking, popping och allt vad fan det nu heter så höll jag på att somna. Det är verkligen så sjukt tråkigt och speciellt när tjejer kör det, vet inte riktigt varför. Träffade också Pemlan som det var evigheter sen jag såg. Tydligen hennes klass som arrangerade allt. Kul att träffa lite falumänniskor.

Idag mår jag inte så bra och solen skiner ute. Det ska ju tydligen bli bättre väder nu i alla fall. Bra för jag höll verkligen på att avlida när det bara var grått ute helatiden... hade ont i huvudet varenda dag.
Är ledig imorgon och jobbar bara 4 timmar på onsdag sen är jag ledig ända till på måndag följande vecka. OMG SWEET! Längesen jag var ledig så länge. På fredag är det ju löning också, yeees! Då slipper man vara fattig.
För övrigt så handlade Özz Nûjen av mig för någon dag sen. Ja, ville bara säga det...

Satt nyss och kollade igenom massa gamla bilder i min kamera... hahah dom är så fula. Hade en del från studenten kvar t.o.m. och shit det är ju snart ett helt år sedan. Tiden går så himla snabbt. Hade andra bilder som är typ två år gamla också. Fan vad gammal jag börjar bli... snart 20 år och innan man hinner blinka är man väl 30.

         
Jag & Sexy Anna; Jag Sthlm; Alexius & jag med min fina blick; Jag med mitt långa hår; Fniss; En snygg Anna; Mr. Justin Timberlake; En hårig Daniel

Grisa är världens sötaste för hon har sitt rosa halsband på sig. Awwwwwwwwwwwwww! Skitsöt.
Nej dags att göra något som kan bidra till att göra den här dagen värdig nu. Typ äta något även fast jag knappt kan äta när jag är ensam. Joachim är i Haninge och jobbar. Asshole. Han var tvungen att åka hemifrån kl.5 imorse. Stackars honom. Jag ska typ städa sen eller nåt... det är fortfarande stökigt här hemma. Hatar det...

Jag måste bara få avsluta med den här bilden som är tagen under våran champagne-frukost förra året. Enjoy.


Sha la la

Har spenderat morgonen med att sitta och beställa hem "lite" nya kläder från H&M's höstkatalog. Jag är sjukt nöjd!
Jag måste behärska mig... men det var ju faktiskt 10% rabatt också.

Börjar inte förrän kl.18 ikväll men det är ändå segt, man går liksom bara och väntar på att åka iväg även fast allt man vill är att stanna hemma och slappa. Börjar 09:30 imorgon och det suger ganska hårt! Jobbar verkligen hela dagen också. Aja kanske borde jobba massa extra så jag kan betala alla mina kläder som väntar!
Jag har något sorts beroende, men som tur är handlar jag typ bara från H&M och Tradera när jag handlar över internet. Det är ändå dom billigaste alternativen. Men vem är inte en sucker för kläder liksom?! Här kommer lite smakprov.

   

Kom på att jag har stängt in Grisa i köket. Hon springer runt och biter sönder massa sladdar och jag sa åt henne helatiden men hon lyssnade verkligen inte ("konstigt", hon är en katt) så tillslut åkte hon in där. Stackarn jag hör henne dunka mot dörren nu hahah, jag ska gå och släppa ut henne. Bajs.

Vart tog solen vägen?

Hatar vädret och att det ska vara så dom närmaste dagarna. Ändå tur att man jobbar men ändå inte, man vill ju bara stanna hemma och krypa ner i soffan under täcket och kolla på film eller TV hela dagarna, men nehepp då ska man duscha för att håret sedan ändå ska bli förstört och så måste man klä på sig och få upp smilet mot kunderna och låtsas att man är sjukt glad att se dom. Haha...

Satte alarmet på 08:30 imorse bara för att jag skulle hinna ligga och dra mig innan jag var tvungen att sätta på datorn och logga in på H&M's hemsida och kolla deras nysläpp. Dom släpper nyheter varje vecka nu ända in i juli och jag älskar det! Klickade hem en ny bikini, supersöt. Längtar efter att se vad som kommer nästa vecka.


Fynade även 8 djupa tallrikar och 2 koppar för bara 48 kr igår på jobbet. Det ni! Fina var dom också. Och ibland på jobbet ger dom bort saker till oss anställda som t.ex. pasta, köksgrejer, necessärer, och igår fick man en sjal. Schysst!

Nu ska jag göra nåt annat... "Yea yea yea"!

Slappt

Igår gjorde jag ingenting som jag tänkte göra... jag gjorde faktiskt ingenting p.g.a. min huvudvärk som jag hade hela dagen, såklart när jag äntligen är ledig. Nu får jag slita en hel vecka igen innan jag kan ta det lugnt. Så är livet...
Jag sov typ helatiden och Joachim satt vid datorn och ignorerade mig, haha. Jag lyckades diska på morgonen men det var allt. Mot kvällskvisten blev vi sugna på något gott så vi släpade oss till macken och köpte cola och choklad, när vi var påväg därifrån ångrade vi oss och gick tillbaka för att kirra pita-burgare som vi aldrig testat men som tydligen skulle vara så himla gott så att t.o.m. folk från Upplands-Väsby åker hit för att äta den. Visst var det gott men inget superspeciellt... men man ska väl bara äta, vara nöjd och hålla käft. Jag är för negativ.

Nu är lilla Rosie i Dubai. Känns helt sjukt, allt är ju så overkligt men hon är faktiskt där för att arbeta som flygvärdinna för Emirates, gosh! Är så himla glad för hennes skull och allt måste kännas så ballt. Hon bor jättefint och har det bra, vad jag vet än så länge. Hoppas det fortsätter så.

Ska fixa frukost nu innan jag måste ringa lite viktiga samtal. Alltid är det något som måste göras. Och så suger vädret också. Hejrååå!

Äntligen lite ledighet

Ledig imorgon, ska bli så jävla skönt... nu sitter jag och Joachim och nördar vid varsin dator. Han är så söt. Helt inne i det han håller på med. Grisa ligger brevid mig och tvättar sig själv, också söt!
Ska försöka plocka lite här i lägenheten imorgon så man får något vettigt gjort, sen ska jag bara slappa typ, det behövs. Är inte ledig förrän nästa tisdag sen igen... so much pain!!!

Fun in the sun

Idag (igår) ägde den stora flytten rum. Det gick bra och det känns obeskrivligt skönt att vara klar i den andra lägenheten. Vi hade så kort tid på oss att få klart allt men vi lyckades. Synd att det var min enda lediga dag och att jag hade fullt upp hela dagen, det var ju så sjukt fint väder, men men... börjar jobba 08:30, vafan gör jag uppe nu? Det är Cheaters på tv och jag är seg. J sover och G också... det är nog dags för mig också.

Nu saknas bara lite nya möbler och sånt sen är allt tipp topp här i nya lyan.
Godnatt!

3 dagar kvar

I tre dagar till kommer vi "bo" kvar i lägenheten på torget. Vi har redan börjat sova i den nya lägenheten så egentligen hänger vi bara här när vi ska packa saker eller kolla datorn eller tv... jag känner redan att jag kommer sakna den här lägenheten sjukt mycket, jag börjar nästan gråta, haha. Allt känns så sorgligt. Man har ju börjat känna sig hemma här och blivit bekväm med att det är så nära till allt (dvs pizzeran och ICA+Matvärlden) och nu tar ju allt några minuter extra om man ska gå bortifrån Laxgatan... jaja jag ska sluta klaga och vara glad att jag har någonstans att bo!

Vi har hållt med packning och sånt helatiden så jag har inte så mycket tid över för att skriva här. Har egentligen inte tid nu heller eftersom jag egentligen borde städa just nu men någon gång måste man ju få ta det lugnt. Annars jobbar jag ju helatiden... segt liv man har. Jag vill ha semester eller något NU! Men det får man vänta med till juli... gosh.

Bitchen har ju flyttat hit nu också. Det var så himla kul att se henne! Hjälpte henne lite med köket och diskade och plockade undan eftersom hon är för lat för att göra det haha! Nej då, min Bitch! Kul att min mycket nära vän hamnade på samma ställe som mig, det är hur skönt som helst att ha någon nära sig som man faktiskt känner, på riktigt liksom.

Jag vet inte riktigt vad mer för roligt jag har att berätta om... ingenting egentligen. Det är så himla synd om Grisa eftersom hon vant sig vid att hänga ute på balkongen och fånga flugor m.m. men nu har hon ingenting att göra... jag började typ gråta imorse för att jag tyckte så synd om henne. Stackars min dotter. Och Joachim är duktig och är på jobbintervju just nu. Happy for him!

Nä nu ska jag väl fortsätta städa och packa och lyssna på The Verve - Bitterweet Symphony och tänka tillbaka på Justins konsert i Globen, när han sprang runt på slutet och vinkade hej då till oss alla. Ååååååhhhhhh! Rysningar!

Hello

Mr. J vägrar gå upp ur sängen så jag passar på att uppa lite.
Vi ska snart fortsätta packa och städa inför flytten. Kommer tydligen få tillgång till den tidigare än vad jag hade trott så vi ska börja bära över saker lite smått efter helgen.

Tror jag har glömt att berätta att vi var i K-torp i tisdags och grillade och käkade tårta. Mycket trevligt! Fint väder var det också. Och även min enda ledig dag...
Valborg blev väl helt okej. Började dagen med att jobba i 8 timmar, stressade arslet av mig tillbaka hem, bytte om osv, drog till Värmdö och käkade grillat igen + några bärs, drog med diverse bussar ut mot Orminge, åkte helt fel och fick sitta och vänta mitt ute i ingenstans, åkte åt rätt håll och kom slutligen fram. Många från jobbet var där och några andra jag inte minns. Ester var lätt skönast, haha! Dagen efter var ingen katastrof förutom att jag gick upp sent och typ bara hann göra mig i ordning och dra till jobbet för att sedan vara hemma igen kl.22 på kvällen! Och nu sitter jag här.... börjar kl.17 idag, skönt. Jobbar till 22:30, INTE SKÖNT! Börjar 09:30 imorgon igen och jobbar heeela dagen, HAT! Jag försöker att inte tänka så mycket på jobbet...

Anna flyttar hit, imorgon??? Hallå hör av dig!!!

Grisa du är sjukt söt, du ligger i soffan brevid mig!?! Hallå ge mig en puss!!!

Nu ska jag putta min "man" ur sängen. Bye!

image43

image44

image42

RSS 2.0