La mentira

TU eres la mentira.

Intervjun gick bra. Krångligt att komma dit och jag fick lite ont i magen ett tag. Hatar att jag inte är så hemma i Stockholm så jag vet allt hur man tar sig överallt osv. Tur att det finns snälla och hjälpsamma människor! Jag är skittrött och vill typ sova men det känns inge bra. Ska packa mina grejer om en stund och käka lite frukost. Åker hem till Dalarna idag, igen. Ska försöka hinna träffa slynan innan jag åker också, när hon väl har vaknat. Åååh du är så svart!
Älska svart, hata vitt.


Vissen

Det gör ont på riktigt, jätteont. Jag trodde aldrig det här. Nu gäller det att ta en dag i taget och ett problem åt gången. Jag ska snart må bra igen. Just nu har jag ingen ork till något alls men den ska komma tillbaka. Vi börjar imorgon med arbetsintervju, önska mig lycka till! Ska snart sova för jag måste åka hemifrån rätt så tidigt. Sen ska jag varva ner och börja tänka på mig själv och ta tag i mig själv. Ingenting är omöjligt!

Tack alla fina för allt stöd ni ger mig, medvetet som omedvetet. Eran närvaro i alla dess former hjälper mig att må bättre.
Förlåt för värsta seriösa känslomässiga inlägget men jag var tvungen!

Ångest

Jag ångrar verkligen nu att jag inte bara tvingade mig själv att lägga mig även fast jag inte kände mig supertrött utan istället lät det bli så himla sent... jag är helt slut idag och skulle lätt kunna sova bort halva dagen men mitt tåg hem till Stockholm går 12:35 så jag var tvungen att gå upp igen nu så jag hinner duscha, packa och äta lite. Måste ringa SJ också för det fungerar inte att betala biljetten jag vann på Tradera imorse. Det är liksom därför jag är så trött, jag gick upp kanske tjugo över sex för att hålla vakt där, vann som tur är en biljett för 71 kr men kan som sagt inte betala den vilket stör mig något sjukt mycket. Jag somnade inte om direkt efter det utan umgicks lite med mamma innan hon gick till jobbet och lika med lillebror innan han skulle åka till skolan. Vi låg båda i mammas stora säng och skrattade till olika serier på Toon Disney och åt Coco pops. Det var mysigt, jag har världens mysigaste familj!

Nu måste jag börja göra mig i ordning. Måste hinna ringa SJ också och då brukar man få stå i kö om jag minns rätt. Ha en bra dag!

¿

Alltså vafan jag är fortfarande vaken men NU ska jag sova faktiskt.

My-sis


Har saknat dig. PUSS!

Bakis

Idag har jag varit bakis, inte så mycket men tillräckligt för att jag skulle spy upp mina pommes och sen må bra igen. Eller egentligen var det väl inte för att jag var bakis eller jag vet inte, eftersom jag mådde prima efteråt och jag började bara må illa efter att jag lagt mig ner en kort stund. Nu mår jag i alla fall bra och ångrar inte alkoholkonsumtionen alls. Det var drag igår och sååå mycket folk på Etage, eller minns jag fel? Förfest hos Mysan med öl, tequila rose, minttu och nåt annat skit+kortspel, något spel som typ var väldigt skumt haha. Blev askalas, vi drog oss mot stan och direkt när vi kom in började man träffa massa personer! Eller redan utanför egentligen. Jag mådde skitbra (förutom att inte J var med mig så vi kunde pussas). Tror ni jag blev avis på My och Stefan eller? Dom gullade helatiden och jag fick ångest. Behöver min Mr Boyfriend! När Etage stängt blev det Sibylla och vid det laget måste jag ha varit jobbigt full. Vi gick ätandes hem till My och var inte vakna så länge innan vi alla slocknade. Och så vaknade jag upp idag (tidigt) med solen i ansiktet och en smyg-huvudvärk som var ganska störande. Spydde gjorde jag dock inte där utan hemma hos mammas kille som jag aldrig varit hemma hos tidigare. Så jag invigde det med att dra en spya på hans toalett hahah. Bra jobbat Cecilia!

Jaja skitsamma vem orkar ens läsa allt det där? Snart ska jag sova för jag ska gå upp kl.6 igen för att gå in på Tradera och hålla koll på tågbiljetter hem. Måste ju åka hem imorgon p.g.a. jobbintervjun på tisdag morgon. Och för att jag vill träffa Älskling såklart<3 Men sen på onsdag eller torsdag åker jag tillbaka hit till Dalarna igen för att softa ytterligare. Blir även ensam hemma då eftersom mamma och hennes kille drar till Sälen och lillebror är hos pappa. Så jag blir kattvakt typ. Men jag hoppas att J vill komma hit också så kan vi mysa och ta långa promenader osv. Lite miljöombyte är aldrig fel! Ååhh jag älskar dig så mycket jag längtar sönder mig efter dig! Men imorgon ses vi! *separationsångest* Puss på dig babe!

Nu ska jag borsta nötterna och sen typ nada. Ska snart sova som sagt, ska nog läsa lite först. Godnatt!

Mot Falun

Ja det blir utgång trots allt. Lite synd för mamma har köpt massa godis men jag får hoppas att det finns kvar imorgon också :) Har nyss ätit pizza, sån där tjock, och det var sååå gott! Hatar mig själv för att jag bara orkade en bit, knappt det, men jag orkar nästan ingenting längre. Skandal! Jag är jätteglad att My ringde, har saknat henne! Så jag ska göra mig i ordning nu och åka snart. Skönt att jag knappt behöver göra nåt eftersom jag inte har några festkläder med mig utan ska få låna utav My och smink+hår ska hon också hjälpa mig med, ska bara fixa grunden :)
Jag hoppas alla får en grym kväll för det ska jag ha! Hoppas jag träffar massa kul folk ute men det gör man alltid, borta bra men hemma bäst :) Etage i mitt hjärta p.g.a. alla människor som man faktiskt känner och stöter på när man väl går ut! Hoppas jag träffar Hannalou! Åååh vad mycket människor jag saknar! Kul att Isabell flyttar till Stockholm imorgon :) Herregud vad många som rör sig dit! Det blir jag glad över.

Nu ska jag borsta tänderna osv. Ha det bra allihopa!
JAG ÄLSKAR DIG JOACHIM! ÖNSKAR DU VAR HÄR MED MIG OCH MYSTE OCH HADE KUL! DU ÄR MITT ALLT<3

Hmm?

My ringde mig nyss och frågade vad som händer ikväll, inget sa jag och hon frågade om jag ville komma hem till henne och eventuellt dra ut ikväll på Etage eller Harrys. Låter det som en plan? Egentligen är ju jag så jävla lat men jag har inte träffat henne på evigheter så bara det duger fint för mig liksom. Hennes pojkvän är där också och han har jag aldrig träffat och jag måste ju inspektera vad min barndomsvän har haffat tag i! Haha. Jag känner mig ofta som en morsa som ska kolla in allt och alla och godkänna. Jaja vi får se vi skulle pratas vid lite senare, måste prata med mor min om skjuts och så. Det blir i alla fall pizza till middag idag, MUMS! Någon öl på det vore kanske inte helt fel?! :)

Tummen upp

Spela det här, det hjälper dig att bli lite gladare när du är som mest nere. OBS! Det är säkrast att bli medlem innan man spelar på King.com för annars brukar dom avbryta mitt i typ och säger att man ska bli medlem för att kunna spela och så kanske man har jättehöga poäng (det hände mig, jag blev arg). Dom har massa roliga spel! Och mitt rekord på det här spelet ligger på 29047, beat that ;)

Want some cheese with that whine?

Usch sitter här och känner mig så deppig... VARNING! Whinerinlägg. Känner mig typ ensam även fast mamma är hemma. Känner mig helt meningslös, liksom vem behöver mig egentligen? Jag är bara en myra i mängden. Ingen som sticker ut. Jag gör inget speciellt, är tråkig, fattig osv osv. Vad är det för liv? Undrar vad jag behöver göra för att känna mig viktig och för att det ska kännas som att det jag gör betyder något eller spelar någon roll. Typ vinna på lotto och skänka massa pengar överallt så alla blir glada på mig? Gillar alla mig då?
Alltså om jag fick göra vad jag ville just nu så vet jag inte ens vad det skulle vara, så illa är det. Jag känner mig typ seg som fan och har ingen ork. Jag kanske skulle vilja vara full så jag kan inbilla mig massa positiva saker. Typ tänka att jag klarar allt och är så jävla snygg och att alla vill ha mig, för att sedan vakna upp dagen efter bakfull som ett as och klämma ur mig lite mer whine och ångra gårdagen. Nej alkohol verkar inte vara lösningen. Och jag vill inte att alla ska vilja ha mig för det räcker med en person<3 (hoppas han vill ha mig då, pinsamt annars liksom haha att jag sitter här och är självgod och tar det för givet). Love u anyways...

Det finns inget att kolla på på tv men jag ska ändå ge det ett försök.

Pr0

Jag tror efterlysningen nådde ut för Joachim ringde mig 3 minuter senare :) ♥

Efterlysning

Alltså JOACHIM VART ÄR DU? Du går mig på nerverna haha. Vill ju prata med dig!

Jag vaknade för inte så längesen och tänkte att shit jag måste ju gå upp nu innan Eric kommer hem från skolan men jag har glömt att man slutar typ 14:10 på fredagar så han är ju knappast hemma... hade kunat sova ännu mer hehe. Jag var sjukt trött. La mig lite sent igår ändå, eller jag somnade sent eftersom jag låg och lyssnade på musik. Så himla typiskt att jag gör så även fast jag vet att jag är skittrött men jag fastnade på massa Bonobo-musik och jag blev helt till mig. Så jävla skön musik alltså!
Satt förresten idag på min gamla dator och kollade igenom massa bilder och dom är inte några kan jag lova! Har slängt upp massor i bilddagboken men ni måste bli min vän för att få kolla ;) Så är det.

Grisa är söt och är ute och leker nu. Det är ganska sjukt hur snabbt hon kan anpassa sig. Jag bara släppte ut henne ur buren när vi kom hem hit och direkt sprang hon ut. Världens duktigaste katt!
Idag ska Eric på nåt jävla disco typ i Borlänge och mamma ska till min kusin då och vara där så länge och hon frågade om jag ville följa med men jag vet inte om jag pallar... just nu vill jag bara krama J, känner mig lite deppig. Orka att jag blir sån efter en dag haha. Men kan inte hjälpa det. Det blir liksom värre när man inte får höra hans röst heller. KONTAKTA MIG, TACK, SNÄLLA MR BOYFRIEND! Nu ska jag göra nåt annat typ...

HAHA

Alltså måste bara visa den här pose-bilden som är typ så sjukt gammal... minns inte ens när den är tagen men det är LÄNGESEN! Liksom att jag ens orkade? Fast håret blev fint och det var långt... och jag sminkade mig inte... jag är numera big fail. Men har alla någon sån här bild eller har tagit nån gång i tiden? Alla borde (måste) ha det. Jag är inte ensam!







What's up darling?


Då far vi!

Jag och Grisa lämnar storstaden för ett tag, weird det känns att inte ens veta för hur länge... nåväl. Det blir bra. Kommer sakna J som en handikappad bara, det är det enda jobbiga</3
Han är påväg hem snart så jag ska umgås med honom innan jag måste åka med tåget mot centralen. Om han är riktigt snäll kanske han följer mig dit :O

Kiss my ass STHLM (nehdå)! GLÖM INTE BUDA PÅ REEBOK SETET PÅ TRADERA. Jag har länkat i förra inlägget (ni får ursäkta bilderna hahah jag är så mobbad men jag bryr mig inte, vill få skiten såld till bra pris liksom!) Puzz!

Buda på nu!

BUDA HÄR! Kom igen, kläderna är fresha!

BTW så fyller jag år om exakt en månad. HIHI då är jag 20 bast och får springa på systemet! Pöss!

Å sen sak till!

MÅSTE SÄGA: Glöm förfaaan inte att kolla på White chicks på kanal 6 imorgon kl.21:00! Annars blir det halshuggning! Världens bästa film typ, den är min, Anna och Linns heliga film i alla fall, våran bibel. Jag gråter lite över att jag inte kommer kunna se den med er slynor<3

Spore

Det är typ fett kul men det blev tråkigare nu när man kommit ganska långt. Varför då liksom? Jaja det är nog slutspelat för idag i alla fall (tror jag).
Vi har ätit nachos idag så magen är mätt och glad. Något jag blev mycket besviken över var att Anna inte tog med sig bullarna hem :( Du gav mig falska förhoppningar!
Imorgon åker jag hem till Grycksbo och det ska bli skönt. Jag ska försöka att verkligen slappna av och mysa med min familj. Jag gissar på (snarare vet) att det blir mycket spelande med lillebror också he-he. Tråkigt att inte storebror är hemma. Ska röra på fläsket också hade jag tänkt och ta massa promenader. Kan nog behövas. Gott med mammas mat, mmmhhh, rinner ur munnen.

Jag åker på dagen imorgon och innan dess ska jag ringa lite, fixa lite med papir och packa såklart. Vi har städat en del idag och röjt undan massa skit så det känns tryggt i alla fall, då slipper man komma hem till nån jävla svinstia sen. Ska ta kort på lite kläder som jag tänkte slänga upp på tradera sen också, glöm inte att buda då! Jag länkar till auktionerna sen. Nu ska jag slösurfa vidare och hålla mig borta från Spore. Pusshej!

Saknar faktiskt dig

Du har alltid sånt flyt. Nu ska du fixa mer flyt i Norge och actually I miss you bro. Kom och tänka på "HÖHÖ Pääza" (obs! internt) och vill typ dö av garv men jag kan inte för då väcker jag J. Hahahaha alltså jag dör ändå!
Nu ska jag sova faktiskt. TVn är fortfarande på och det är svt 2 som är påslaget. Dom spelar massa mysko musik (typ klassisk) nu och bara det är ju ett tecken på att SOV NU CECILIA!


Haha

Haha jag såg att många uppskattade min bild i förra inlägget, charmig eller hur? ;) Just nu sitter jag och spelar Spore som typ är väldigt kul... ja tack! Jag är en växtätande art som heter Sötisar!

Joachim sover nu så jag ska också lägga mig snart, orkar inte sova till sent imorgon. Pusshej!

Sug på den du


Vet inte...

Vet inte vad som händer med mig, känner mig helt tom, tom på allt. Var inte glad igår men det kändes bättre när jag fick prata med mamma i alla fall.
Solen skiner ute nu men det gör verkligen inte jag. Känner mig grå och ensam. Ensammast i världen, och mest misslyckad. Åker nog hem till Dalarna ett tag, tror jag behöver det, eller jag vet. Vet inte hur länge jag lämnar Stockholm, orkar inte. Usch för att må såhär, aldrig mer vill jag må såhär. Det jobbiga är att jag verkligen försöker vända på allt men det händer ingenting. Jag hatar att känna mig hjälplös och värdelös. Det är så kort med tid så jag vill bara försvinna, typ fly härifrån men det fungerar ju inte heller.

Nä jag tar med mig Grisa och försvinner ett tag, det ska nog få mig att må lite bättre. Hoppas jag i alla fall. Hoppas allt löser sig, annars vet jag inte vad jag gör, men jag har lärt mig av mamma att alltid tänka att "det löser sig alltid". Jag hoppas hon och mitt tänkande har rätt.

Underhållning och sorg

Gick in på Blondinbellas blogg och kollade in hennes "veckans 5 bloggare" för att se om det fanns nån intressant och det gjorde det väl. En som jag fastnat på för stunden är sexiness! Den handlar kort och gott om sex och tjejen som skriver är väldigt öppen med allt. Väldigt underhållande hahah. Men man undrar liksom vem är hon? Kommer man någonsin få veta det? Tror inte det. Jag är glad att hon skänkt mig lite lästid i alla fall. Tydligen är det hennes blogg dom pratade om på Fråga Olle när vi var på den inspelningen.
Hittade även en annan blogg, jag är nog väldigt efter som hittade den först nu men ändå, det är jättesorgligt. Handlar om en tjej med cancer (hon har tyvärr avlidit nu, för en vecka sen). Hon skriver om sina dagar och hur hon kämpar på. Tycker så synd om hennes pojkvän, man kan ju aldrig föreställa sig hur det skulle kännas. Tänk om Joachim skulle få en sjukdom och sen försvinna ifrån mig. Näe så ska jag inte tänka... usch. Nä nu blev jag typ jättedeppig. Joachim är ju bara i skolan och kommer faktiskt snart hem. Vad bra för jag vill inte vara ensam mer nu.
Nu ska jag läsa vidare i den där sexbloggen och sen vet jag inte, kanske spela eller nåt.

Dumma J

Dumma Joachim är inte hemma förrän om en timme typ vilket också betyder att jag inte får mat förrän då. Det suger ju totalt... börjar få tillbaka huvudvärken nu så jag ska svepa två alvedon och kolla vidare på Hål i väggen på 6an, ni missar väl inte det?!

Skit också

Den här dagen blev helt misslyckad om man tänker på mina planer som ju var städning. Jag vaknade med en huvudvärk som fick mig att gråta, på riktigt alltså. Hade den väldigt länge och kunde inte sova eller nånting. Tog citodon och det onda har lagt sig men jag känner att det ligger och lurar. Får väl ta en alvedon snart också så det inte blir återfall för då vill jag fan dö. Jag är trött på den här skiten nu.
Joachim är på Värmdö och jag ligger och är ledsen i soffan. Vill att han ska komma hem - nu!

Idag kanske jag ska få äta något så storslaget som en pitaburgare eller pizza, Joachim sa det, lovar! Jag har något att vara glad över i alla fall.
Nu ska jag fortsätta kolla på Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Bye!

Aj i magen

Har en jättekonstig smärta i magen, högt upp i magen, fattar inte vad det beror på. Jag undrar hur länge smärtan ska finnas där. Kommer jag få sova inatt? Nu har i alla fall huvudvärken gått över. Någon kladdkaka blev det inte. Jag mådde för dåligt och tog en promenad och en cigg istället (i min nya jacka, den är nu invigd). Vi har kollat på Lilja 4 ever och Super 8. Båda bra. Kl.03:10 börjar Det våras för världshistorien del 1 och jag vill jättegärna se den för alla "det våras för" filmer äger. Har inte sett alla men det måste jag göra innan jag dör. Snart ska jag nog kolla på Under täcket som handlar om olika personers sexliv, typ att dom tappat gnistan och sånt, haha. Jag tycker såna program är underhållande, jag är patetisk! Men jag erkänner det i alla fall.

Imorgon ska jag ta en rejäl städ-dag! Och det lovar jag. Ska göra ordentligt rent i köket ovanpå skåpen, skåpluckorna, städa i skafferiet och andra skåp och hyllor. Det är mitt största projekt alltså - att få riktigt rent i köket! Önska mig lycka till! Hoppas jag inte har ont i huvudet då bara för om jag har det så spricker nog mina planer :(

Förresten, gillar ni mina nya "profil bild"?! Mycket vacker... not. Men charmig.

Vill avsluta med ett litet JAG ÄLSKAR DIG JOACHIM DU ÄR BÄST FINAST SNYGGAST OCH SEXIGAST OCH JAG ÄLSKAR DIN LUKT DIN RUMPA DINA PUSSAR & KRAMAR OCH ALLT MED DIG. DU ÄR MIN ÖGONSTEN MITT HJÄRTA MITT ALLT, DU ÄR MITT LIV DU ÄR EN DEL AV MIG, VI ÄR VI OCH JAG ÄLSKAR DET! Puss!

Lite lycka

Har varit i Mölnvik bara för att hämta ut H&M paketet, det var jobbigt. Men jag är nöjd i alla fall. Är säker på att behålla allt utom en cardigan typ. Den är fin men jag vet inte hur nödvändig den känns. Lite besviken blev jag väl över att en kjol och en annan cardigan inte var med i paketet :( Dom kommer inte komma förrän i mitten av oktober. Suck. Det är bara att vänta snällt och fint då antar jag.

Har ont i huvudet nu igen. Hur fan kan jag ha det varje dag? Orka vara jag. Tänkte göra en kladdkaka och ska fixa nåt käk också innan Joachim kommer hem. Blir väl nåt fantasifullt som pommes med korv. Gott är det ju i alla fall.

Alltså jag tänkte på det här för jättelängesen men har glömt av det, alltså kommer nån här ihåg ICQ? Jag använde det när jag typ gick i mellanstadiet och kanske början på högstadiet. Så jävla old school! Fan vad fattigt det var men ändå dugligt. Undrar varför man fastnat för just MSN egentligen. Man kan ju inte hoppa tillbaka till ICQ heller för då tappar man väl hela sin umgängeskrets (som iofs nuförtiden inte är så stor men ändå) haha. Så himla sjukt vad internet har gjort med hela världen och ens liv egentligen... shit pommes! Nu måste jag vila lite. Chaus.

 Det var tider det! Haha jag gillar "Nacho".

Violet hill


Slapp som en pannkaka

Joachim och jag kollade nyss på Gisslan med Bruce Willis m.fl. Har sett den förut men den är bra och det var mys. Nu kollar jag på Ocensurerat på tv400 och det är ett av dom sjukaste programmen som finns men det är så jävla kul hahah. Alla är så fula också för det är så himla gammalt det där så alla har asfula kläder och bikinis osv. Jaja jag är väl inte själv någon babe men ville ändå påpeka det haha.
Tidigare var ju jag i stan med Bitch och det var sådär intensivt igen, precis som igår och jag kände mig helt slut i kroppen när jag kom hem. Jag är inte helt frisk ännu alltså. Var en otrolig lättnad när jag satte fötterna i hallen i mitt ljuva hem igen och möttes av en sötis som jag även fick en puss av :)
Snart ska vi kolla på Hål i väggen reprisen för nu helt plötsligt så fungerar 6an igen?! Toppen! Då slipper man sitta och glo på youtube och kisa med ögonen.

Nu har jag även fått dom efterlängtade bilderna från bar 122 utgången som var för ganska längesen. Dom är mycket vackra! Tänkte bjuda på några:

     

Jag försöker göra ett hjärta på sista bilden men det blev ganska misslyckat. Kommande bild kanske känns helt orelevant för er men för mig betyder den väldigt mycket och jag kan inte med ord tacka Linn för den här bilden:


TACK! Hej då!

Stackars halsen

Min stackars hals svider och har ont tack vare allt hostande och slem. Hade rethosta imorse och det kändes som att jag skulle spy men jag slapp det. Mår lite bättre idag om vi räknar bort hostan då. Har diskat och duschat och druckit lite te och nu ska jag göra mig i ordning för att sen möta upp Anna och så ska vi fixa min ansökan till donken som tidigare sagt.
Åh Anna jag älskar när du skriver mitt namn "Cicilia". Haha FU. Hej då!

Bla bla bla

Min hosta dödar mig men nu måste jag försöka lägga mig och sova. Hatar det här, när får jag bli frisk? Har varit sjuk i nästan en vecka nu, nu orkar jag inte mer. Mitt hjärta går itu!
Imorgon ska jag ringa och väcka slynan och så ska vi hjälpas åt med min ansökan till donken och sen åka dit för att lämna in den och jag visa upp mig. Dom kommer inte bli besvikna (hoppas jag!).
Mina kläder från H&M (dom som jag visade här i bloggen förut) har kommit. Var tvungen att beställa dom på Joachims användare typ och han är ju skriven ute på Värmdö så kläderna har kommit till nåt ställe i Gustavsberg. Jobbigt, då måste man åka ända dit! Egentligen skulle inte kläderna komma förrän nästa vecka så jag tänkte fixa så att kläderna kom hit till Fiskis istället men nehe skit i det då, skicka kläderna typ en vecka för tidigt och förstör allt... haha. Nej nu måste jag verkligen sova, godnatt!

Våra framtida bebisar?

Joachim sover, jag hostar och är vaken och slösurfar, allt är som vanligt med andra ord. Sitter och "skapar" massa bebisar på makemebabies och det är ju ganska underhållande, här får ni se lite resultat:




Hur är det ens möjligt att våran bebis blir SÅ blond när jag har så mörkt hår? Hahah vilken syn om jag skulle trycka ut en megablond unge, tror inte det kommer hända (tyvärr)! Men visst var dom "söta"? Hahah så himla ugly. Kanske man ska skylla på bilderna man laddar upp på sig själv och ens partner. Joachims bild är ju skapligt gammal och min kanske inte var den bästa men jag har insett att jag typ inte har några bilder på mig själv över huvudtaget och verkligen inga som är lämpade för såna här tillfällen. Jag är fortfarande chockad över allt blondt hår!!! Värt att tillägga att den ena bebisen heter "puss" och den andra "wiiee". Ja i brist på fantasi så fungerar det ju...

Hemma igen

Nu är jag hemma efter en inte så lång men intensiv vistelse utomhus. Åkte först till forum för att lämna in lite papper på ams. Hann precis med bussen hem igen och gick hem till Anna för att låna tejp och hämta min tröja. Hon var så snäll och bjöd på cigg och jag har inte rökt på flera dagar så jag blev glad (!) minst sagt. När jag kom hem tejpade jag ihop paketet med klänningen i som jag skulle skicka till en brud nere i Malmö (yes fick den äntligen såld på tradera) så nu är det fixat också. Nu är jag hemma igen och känner att huvudvärken börjar komma tillbaka. Hostar mer nu också så det var nog inte så bra för mig att springa runt sådär. Det var inte ens mycket men ändå haha. Är man sjuk så är man ju. Stackars Joachim har blivit smittad nu också så han är hemma från skolan idag, men han spelar bara helatiden och vill inte mysa :(

Nu ska jag ta mig en god macka med smör och ost och lägga mig i sängen för att glo på Top model 4 (jag älskar ost, men inte sån där stark skit, hushållsost ftw mmh, haha Linn kommer du ihåg hemma hos dig förut på Formvägen när vi skulle käka mackor "ost" eller nåt sånt hahahah, ok sorry till er som inte fattar vad jag pratar om, hej då)!

Gratisbio

Ni har väl inte glömt att bli medlemmar på Gratisbio (klicka på länken och regga er, i fältet där dom frågar om värvare kan ni skriva bajka) och samla ihop poäng till gratis biobiljetter eller presentkort på olika affärer! Det fungerar! Hjälp mig att få poäng också genom att bli värvade av mig, då får ni även 25 poäng extra! Jag har redan fått hem två biobiljetter och tro mig - det är HELT gratis!

TIPS! För att få många poäng snabbt. Klicka på alla länkar som man får poäng på genom att just bara klicka på dom. Värva även dina vänner. Skicka efter gratis kontantkort från Parlino, Glocalnet och Tre så har ni typ 120 poäng redan där! Och man förbinder sig inte till nåt och man blir inte av med sitt gamla nummer eller nåt. Korten är även fyllda med lite pengar att smsa eller ringa för ;)

Hatar mitt liv

Ja det gör jag. Mer än något annat. Varför är jag så klantig och störd? Allt är kaos. Fortfarande sjuk också. Jag vill bli frisk nu!
Orkar inte skriva mer just nu...


Puss!

Förresten så har jag "haft" Grisa, dvs hon har bott här i ett helt år nu! GRATTIS TILL OSS!
Åh du var så liiiten när du var liten :) "No shit!"
Här hade du bott hos oss i kanske två veckor eller nåt:

Världens sötaste bebis med världens sötaste ben i bakgrunden! (Jag och J)

Jag på donken?

Anna lovade att lägga några goda och svarta ord för mig på hennes jobb igår och hon verkar ha lyckats mycket bra med det. Det är nu sagt att jag ska komma förbi i dagarna och säga hej och medhava en ansökan. Frågan är då: ska jag verkligen sätta på mig McDonald's kläder? Jag har inte sett ner på McDonald's arbetare men jag trodde inte jag skulle hamna där själv. Inget ont menat Anna hahah. Men liksom det är ju (oftast) sista utvägen. Jag bryr mig inte egentligen för tillfället, jag blir bara glad om jag får jobba! Kanske inte världens roligaste ställe men vafan... det var inte Ica heller. Jag ser framför mig hur två svarta saker (jag och Anna) står där framme i kassan och frågar alla vad det får lov att vara, det är så vackert! Jag blir nästan tårögd! Håll tummarna för mig nu för att jag ska få bli en svart, stolt medarbetare på donken!

Näsblod dag 3

Idag är tredje dagen jag blöder näsblod, känner hur alla krafter börjar rinna ur min kropp typ. Orkar verkligen ingenting. Äter typ ingenting, gör ingenting. Det enda positiva med att vara sjuk och att jag knappt vill äta är att jag förhoppningsvis tappar något kilo, haha, serri alltså. Lyckades trycka i mig två toast igår, det var allt (plus lite chips). Mådde riktigt dåligt på eftermiddagen och kvällen, önskade mig en halshuggning men Joachim verkade inte vilja ställa upp. Jag plågades verkligen av mitt jävla huvud, hatar det, jag hatar huvudvärk. Kunde inte somna lätt heller, var vaken till säkert halv 3 inatt och vaknade när Joachim åkte till skolan. Alltså har jag sovit max 5 timmar, vilket kanske inte är så bra för förkylningen. Kände mig ganska mobbad, Joachim somnade nämligen direkt igår men som sagt inte jag och jag låg och vred mig jättelänge. Vågade inte sätta på datorn ifall Joachim skulle vakna och tv orkade jag inte kolla på. Så jag satte mig och åt vindruvor istället, jättetyst hahah. Tyckte faktiskt synd om mig själv. Hoppas jag slipper må lika dåligt idag. Nu snyter jag mig bara helatiden och har en fuckad hals men ingen dunkande jagvillhuggahuvudetavmig-huvudvärk, inte ännu i alla fall.

Kollade förresten på Hål i väggen på youtube eftersom våran kanal 6 inte fungerar (hata comhem) och det var ju trevligt.. Björn Gustafsson och dom var ju lätt roligast! Nåväl (haha) nu ska jag snyta mig och ringa min mor. Hej svejs!
(Bilderna visar hur ledsen jag är när jag är sjuk och ensam, på sista bilden är jag rolig jag vet)

Ps. Alltså Linn sluta hitta på massa fula smeknamn helatiden hahaha. Ds.

Älskling kom hem nu!

Huvudvärken börjar komma tillbaka, jag är supersnorig och hungrig men ändå inte, orkar inte göra nåt, har bara legat i sängen hela dagen.
JOACHIM KOM HEM NU JAG SAKNAR DIG JAG ÄR LEDSEN NÄR DU INTE ÄR HEMMA!



Älskling och Grisa framför datorn. Så himla söt bild!

Inte igen...

Nu blöder jag näsblod igen... alltså jag orkar inte.

Förresten!

Gud vad gulliga ni var igår som skrev "krya på dig" och sånt när jag skrev att jag var sjuk. Jag brukar aldrig få kommentarer så det värmde ;) Tack!
(Bäst var ju Linns alias "Vita ludret" hahah du är så sjuk!!!!)

Lite förbättring

Idag mår jag lite bättre i alla fall. Tur det för ärligt talat så kändes det som att jag skulle dö igår. Jag skiftade mellan att vara varm och kall och hela kroppen kändes som kokande kastrullvatten, jag var täppt i näsan och fick knappt ut nåt när jag snöt mig, jag frös eller tyckte det var för varmt, kände mig klen i hela kroppen och fick kämpa varje gång jag skulle ställa mig upp. Efter att vi kom hem igår ställde jag mig upp tre gånger tror jag och det var så jävla jobbigt haha...
Jag uppade ingenting därför. Jag somnade på en gång när vi kom hem, sov i flera timmar tills det var kväll. Vaknade av att hemtelefonen ringde och tydligen var det nån jävla telefonförsäljare. Alltså mitt hat växer bara för varje dag som går! Hade dregglat ner hela handen och kinden också, mysigt värre.

Idag då... 0 planer! Bara vila i sängen som ett riktigt fetto. Minus maten för det orkar jag verkligen inte fixa. Kanske blir nån macka senare men just nu är jag bara död. Joachim kommer inte hem förrän efter kl.16 så fram tills dess kommer jag vara jätteledsen. Jag ska väl läsa Snabba cash och blogga om skitsaker hela dagen. Glo lite på tv på såna saker jag aldrig skulle kolla på annars osv.

Var det nån som såg I ditt ansikte igår förresten? Med Magnus Betnér. Helt ok var det ju faktiskt. Han är ju rolig. Tur att det är Top Model idag :) Och direkt efter det Legally Blond! Har sett den massa gånger och har den på dvd men vadå! Nu måste jag snyta mig och jag känner att jag bara skriver massa skit just nu, precis som det ska vara med andra ord, men det får räcka för nu! Cyaaa, don't wanna be yaaa!

Orkar inte...

Jag mår sjukt illa nu. När jag gick upp ur sängen för att duscha så vinglade allting innuti huvudet. Kunde knappt stå upp en sekund utan att det kändes som att jag skulle ramla. Känner mig fortfarande yr och mår konstigt. Med andra ord jag är inte frisk. Ändå måste jag gå utanför dörren idag vilket verkligen är det sista jag vill. Jag snyter mig typ 20 gånger per minut, känns det som i alla fall, och snart blir väl näsan torr och röd och börjar svida.
helvetesjävlaskitbajskorvjävlaförkylninggåochdöbara.

älskardigjoachim.

Fan!

Jag hoppas jag inte blir mer förkyld än vad jag redan är. Kände att jag ville dö när jag vaknade imorse. Snor i hela halsen, känns äckligt när jag sväljer, täppt i näsan och ändå rinner det i ena näsborren, haha. Euw. Ligger här som ett offer och lyssnar på fet (!) musik och tycker synd om mig själv. Måste åka till Ektorp idag och jag vet inte ens hur man kommer dit jag ska haha, lyckat. Måste til Forum och Sickla också. Kul att man är pigg då. Lyllos alla som åker till varmare trakter nu när det verkligen börjar bli höst här hemma. Det är ju verkligen skitkallt ute och grått varje dag.

Träffade aldrig Ercan när han var här. Fattar inte ens hur det inte kunde bli så men aja det var ju typ bajstråkigast i världen! Har haft det mysigt hemma i alla fall hela helgen med J och Grisa också såklart! Har snart haft henne i ett år förresten. Tiden går så himla fort, liksom ett helt år sen man åkte ut till Västerhaninge i en evighet och såg henne, blev kär, tog hem henne och myste järnet. Hon var så söt, så liten och inte alls blyg. Min bebis! Vi funderar förresten på att skaffa ett syskon till henne :) Hon skulle säkert bli jätteglad! När vi är i Dalarna springer hon efter Inca helatiden och vill leka och är jättenyfiken men Inca vill inte vara vän med henne och tycker bara att hon är jobbig, stackars Grisa.

Nu ska jag slösurfa lite. Hatar när man känner sig så jävla ensam t.o.m. på internet, liksom det är ju 0 personer inne på Facebook haha, jag hatar FB men ändå. Pusshej! *och lite snor*

Snorar på

Är ännu mer förkyld idag, det suger. Har liksom en del grejer att fixa under veckan som kommer. Jobbigt läge.
Idag ska jag bara ta det lugnt och ligga och snora i sängen och läsa bok eller sitta här och spela och sånt. Ska spela WOW med min lillebror nu, care men ändå.
Uppar sen, chau!

BTW!!!

Det var min Ichi jacka som hade kommit, säger bara en sak: KÄRLEK! <333333

Nu har min dumma näsa slutat blöda också, jippi.

Näsblod

Jaha då blöder jag näsblod helt plötsligt. Skulle bara snyta mig och så forsade det ut, hatar det, det är äckligt! Sitter här med en stor papperstuss i näsan och ser allmänt äcklig ut. Blev en myskväll hemma och tur det med tanke på näsblodet. Kul att börja blöda på tåget hem eller nåt haha. Vi har kollat på två filmer idag. Vi hyrde 5 filmer idag för fjuttiga 59 kr och man får ha dom i en vecka! Hur bra som helst. Vi köpte massa gott godis också och chips+pizza och läsk. Med andra ord har vi väl gått upp typ 20 kilo nu!
Måste fixa med mitt näsblod nu, hajdo!

Myz

Haaaaaaaiii! Ny dag nya möjligheter, right? Haha... orka.
Kollar på Britney Spears - I'm a slave 4 u just nu och den är ju riktigt skön, har alltid tyckt det, Britney över huvudtaget är ganska skön.
Såg inatt när jag gick in på H&M's hemsida att dom hade fått in sjukt mycket nya grejer, fina också! Blev helt galen igen haha... ska kolla in där nu igen och se vad jag hittar ;)
Joachim har åkt in till stan och har mitt busskort så jag är fast här. Ska väl hämta ut mitt paket tänkte jag. Ska duscha och bädda rent i sängen, diska lite och sånt också. Vet fortfarande inte vad som händer ikväll, får se...
Grisa var mest söt imorse och låg på mig och vi myste jättelänge och hon tvättade mitt hår, aaaw! Avslutar med en bild på henne från då:


Ännu tröttare...

Nu är det ju mitt i natten och det är faktiskt lördag. Vi såg någon film med Samuel L. Jackson och Josh Hartnett som var helt okej faktiskt, lite oväntad handling. Nu spelar Joachim sitt jävla GTA och jag dör typ här... har skitont i axlarna och hela ryggen och hade nyligen en obehaglig huvudvärk. Grisa sover som vanligt och jag är konstant törstig. Jag är nog beroende av coca cola men det skäms jag inte för! Haha. Nu tog jag en stor, god klunk ;)

Dom flesta är väl typ påväg hem från fester, krograr och klubbar just nu eller har nyss kommit hem. Mysigt för er, hoppas ni är skitfulla, haha! Hoppas ni alla är bakis imorgon! Nej då... fyfan för att vara bakis! Hoppas ni mår toppen och smäller i er 5 Big mac, en stor pommes och 4 cola! Mmmh vad gott...
Juste, Marre vann PH om det var nån som missade det. Det är ju gammalt men ändå. Imorgon är det ju repris av VMA också, ska nog se det eller jag vill det! Alla snackar ju så himla mycket om Britney och att hon var så himla bra. Bjuder er på en låt som är bra och gammal, ärligt jag kommer aldrig tröttna på den här och nej jag är inget G-unit fan men det är Joe som är skön, enjoy:


Trött

Trött på livet... haha nej då, lite kanske, bara lite.
Har städat en del och burit ner grejer i källaren och pantat massa flaskor, glömt lappen för att hämta ut mitt paket, blivit arg för det, ätit god mat, slösurfat... bajs! Kollar på PH nu och snart är det säsongsfinal på det, jag vet redan vem som vinner men det gör inte Joachim så vi ska glo på det och mysa. Sen blir det film-mys igen eftersom filmerna ska lämnas tillbaka imorgon. Håller på att ladda ner Barnhemmet nu också så att J ska få se den. Den är ju "tyvärr" inte lika äcklig som REC men den får väl duga.

Ha en fortsatt trevlig fredagkväll!


REC

Om ni vill se en vidrig film som t.o.m. gjorde mig rädd och gråtfärdig (jag blir inte det lätt kan jag säga) så ska ni se filmen REC som handlar om reportern Angela och hennes kameraman Pablo som ska följa med några brandmän under deras arbete för en natt. Den är på spanska och helt hysterisk, man blir skitstressad haha och det gjorde mig nog mer känslig också och därför blev jag så rädd. Sjukt äcklig film som typ är full av plötsliga händelser och sånt... aja ska inte säga för mycket men SE DEN FFS! Jag vågade knappt gå på toa efter filmen haha så skraj blev jag.
Idag har jag plockat ihop massa papper som jag måste ge till soc och ringt lite samtal. Måste egentligen ringa fler men vi får se om jag orkar idag. Ska fortsätta städa i alla fall så att det blir riktigt rent och fint här. Hann inte klart igår men mycket hann jag faktiskt göra. Laxen var apgod och chipsen och colan var som grädden på moset!

Ercan är påväg till Sthlm nu, eller han kanske nyss kom fram, för ett litet besök hos sina lumparpolare samt mig och den andra slynan. Dom ville väl dra ut imorgon men vi får se, jag är ju fattig som en torkad svettstrumpa. Känner mig så himla oinspirerad idag, vet inte varför? Typ för att jag är fattig. Ska hämta ut ett paket på posten idag också som jag inte riktigt vet vad det är. Har beställt två saker förra veckan så har faktiskt ingen aning, men man kan ju hålla tummarna för att det är jackan, men tror inte det. Whatever... pusshej, trevlig helg!

Bjuder på en bild på en kärring i REC som jag HATADE för hon var så jävla discusting:

*pust*

Håller på att städa för fullt... toaletten, hallen, köket, vardagsrummet... herregud det är bara 45kvm men det tar så sjukt lång tid om man är noggrann. Får trösta mig med att det kommer kännas jätteskönt efteråt och att jag kommer vara stolt över mig själv över vad jag har presterat idag. Det blir lax till middag och det gör mig också glad, och att faktiskt Joachim ska tvätta idag *klappa på huvudet*. Blir som tidigare sagt film-mys sen. Och ikväll är det Top model, Idol och Vem kan slå Filip och Fredrik, på en och samma kväll! Kul nu när massa roliga serier har börjat igen, jobbigt bara att Top model och Idol går samma tid. Blir väl en fight mellan mig och J om vilket program vi ska se.
Dags att återgå till rengöringen och undanplockningen!

Älsk dig!

Det blev bio igår! Vi såg Tropa Elite, hette den så? Tydligen en uppföljare till Guds stad. Den var helt okej men det var bara det liksom, inget speciellt tyckte jag. Men det var mysigt förutom dom störiga snubbarna som för det första kom typ 30 min försent in i salongen, pratade+skrattade konstant, pratade i mobilen, nyste och gungade på ens säte helatiden. God dammit! Var dom där för att kolla på filmen eller störa alla andra?
Vi hyrde film också som vi ska kolla klart på före lördag, nemas problemas! Vi åt på Tinos pizzeria på söder, haha så himla romantiskt! Gott var det i alla fall, det är ju huvudsaken!

Joachim har nyligen blivit medlem i H&M klubb så han hade fått nåt himla sjukt supererbjudande på sin mail om 25% rabatt på en valfri vara och 10% rabatt på resten av beställningen. Självklart exploderade jag och blev helt exhalterad! Har beställt lite nytt, jag höll ändå händerna i styr för det fanns sjukt mycket fint men jag beställde mest saker som jag verkligen behöver. Det gjorde min dag! Återigen Jag <3 H&M!

Nu ska jag äta nåt och sen måste det städas, ser ut som ett "rent" helvete. Joachim är hemma idag också så lite städning och ätning och sen film-mys låter som en bra plan<3 Älskar dig sooooooo mucho mycket!
Och lycka till Big bro! Bli inte för norsk nu! Puss!


       


Den bjuder jag på






För 1 år sedan...

Var jag så gott som nyinflyttad i Stockholm.
Jobbade jag på Ica Maxi.
Gick jag i skolan (mardröm) och för 1 år sedan träffade jag Joachim efter en lång skoldag. Vi möttes i Slussen och det var lite pinsamt, vi åkte hem och åt korv med bröd och bara pratade. Vi har alltså "hängt" i 1 år nu, grattis till oss Älskling! Vet inte om vi ska gulla oss ute på stan idag eller nån annan dag, men gulla ska vi! Går inga speciella filmer på bio så man kanske ska vänta lite då tanken var att gå och se nån bra film och äta ute på något gott ställe. Vi får se helt enkelt...
Lite jobbigt är att jag har en sjuk huvudvärk, det liksom hugger till överallt och jag mår illa och har så sjukt ont i magen så det känns som att jag ska spy ibland. Orkar inte äta nåt heller (illamåendet kan ha nåt med det att göra) eftersom jag är ensam hemma och jag brukar inte äta då. Igår åt jag två chokladbitar och en fryst liten pizza+lite godis på kvällen. Inte så jättebra kanske.

Nu ska jag äta mer godis och bygga på mitt fett.
Förresten alla ni telefonförsäljare, speciellt ni som ringer till en på kvällstid, skaffa er ett liv förfan! Jag vill seriöst döda någon!



Lite mindre än 1 år gammal bild på mina sötisar

En grinig Cecilia

Jag hatar när man har planerat att vara snäll och göra något extra snällt som t.ex. laga mat, baka osv men det slutar med att man blir ledsen och till slut arg och det inte blev nåt utav planeringen man hade gjort. Det hände mig nyss och det känns som att dagen är förstörd. Regnet förstörde redan men det här var droppen.
En annan grej som bidrog också är att när jag skulle gå ner i källaren och leta reda på mina betyg och sånt så ser jag att det är några jävla f*ttor som brutit sig in i källarförrådet igen och kastat runt allting igen så jag kunde verkligen inte hitta nånting. Arbetsförmedlingen stänger kl.16 vilket innebar att jag inte skulle hinna dit idag så jag ringde och fick en ny tid. Senast på fredag måste jag dit och lämna in skiten. Jaha då sitter man här alldeles påklädd och färdigsminkad och allt och har inte ett skit att göra eftersom att vissa personer dödar ens glada humör och inte vill ses. Hmm... jag skulle ju kunna åka och handla men vafan kolla vädret! Kanske åker om ett tag.


AZZÅ SHIZNIT!

Fyfan vad jag blev sugen på pizza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Snart är du min!

Fick dig bekräftad i ett mail igår, dom skrev att du var påväg hem till mig, du är snart här i min famn och vi ska leva ett fint liv tillsammans. Jag ska vårda dig ömt med massa kärlek och säga fina saker till dig varje dag och du kommer få mig att känna mig finare varje gång jag ska gå ut genom dörren, du min kära Ichi jacka är snart hemma hos mamma!

   

Sthlm vs Grycksbo

Äntligen hemma igen! Alltså det är sjukt skönt hemma i lilla Grycksbo, det är lugnt och tyst, man behöver inte tänka på alla "jag måste", man är med den mysigaste familjen och man äter god mat lagad med massa kärlek. Ändå är det skönt att komma hem till Stockholm igen, känner mig mer hemma här, faktiskt. Trodde inte jag skulle känna så. Men jag har ju Älskling här och jag bor ju här, men ändå. Ganska sjukt att så fort man sätter fötterna på T-centralen blir man jättestressad, man går jättefort och ska typ hinna före alla andra överallt, haha. Hemma är man tvärtom, man känner sig skitseg och bryr sig inte om det. Här är folk mer hypade och galna, har bråttom överallt och dör om dom missar tunnelbanan och måste vänta 3 min. Jag ska erkänna att jag också kan dö ibland p.g.a dom där 3 minuterna men ibland kan det också vara jävligt avgörande om man ska med en buss eller nåt. I Dalarna får man vara glad om det går en buss var 20:e minut eller så, missar man bussen går man hem igen och väntar på nästa och man accepterar att man kommer komma försent och att man har fuckat upp allt, haha! Så alla i storstäderna ska vara glada ändå och påminna sig själva om att man inte dör för några ynka minuter, det finns dom som har det värre!

Igår kom jag fram vid 14-tiden och J mötte mig och åh vad jag var glad att se honom! Kändes som att vi hade varit ifrån varandra i en oändlig evighet. Min fina Älskling! Vi åkte hem och vilade lite, jag tog en dusch och J spelade. Sen åkte vi in till stan igen eftersom vi skulle på Fråga Olle-inspelningen. Vi åt på Donken innan men jag var typ inte hungrig, det sög. Inspelningen var hur kul som helst och typ jätteintressant haha. Kände att jag inte kunde sluta le och hade ont i käften efteråt. Kändes så konstigt att se Olle och Martin och båda var assköna! Men helt sjukt nog känns det inte ens som att man har varit där, känns typ helt overkligt hahah! Aja ska bli skitkul att se på TV sen (så länge inte jag är med på bild). Lyckades tappa min jacka också så den hamnade under hela grejen som publiken satt på, ganska pinsamt men jag fick ändå lov att krypa in där under och ta fram den och en annan bruds jacka, inte bara jag som är klantig hehe.

Idag ska jag till ams och lämna in lite papper som jag var tvungen att komplettera med men annars har jag absolut ingenting att göra. Kanske handlar lite mat, känns helt urplockat här hemma. Hatar när det känns så. Nu ska jag ta en macka, bajs!

Mi tesoro, tu eres mi todo

Min Älskling Sykes of the Shattered Sun, no1.
Räddaren i nöden, hjälper Grizzla att levla, och är världens bästa pojkvän!

El gigante!
(Grisa hälsar massa besos, hon säger att hon saknar sin papi och det gör jag också. Hörde No u hang up-låten idag och tänkte på oss när vi satt och skrattade åt den helatiden.
We got that you hang up no you hang up kinda love)

En seriös PH diskussion

Här kommer ett utdrag ur en mycket intressant diskussion som jag och min vän Anna hade igår om PH (Paradise Hotel) och dess deltagare:

Anna säger:
asså palla att folk förlovar sig på n fucking dokusåpa!!!!
Anna säger:
jävla blondiner
Grizzla säger:
gjorde dom det på riktigt?
Grizzla säger:
vem skickade greg ut?
Anna säger:
marcus
Anna säger:
han blev förvisad
Grizzla säger:
vem e det nu igen?
Grizzla säger:
som camilla va med?
Anna säger:
aa marcus
Grizzla säger:
blev hon ledsen?
Anna säger:
fattar inte vad han ser i henne, hon e ju inte fin någonstanns???

Ja ibland kan man ta såna saker seriöst!

Ännu en skitdag

Har ont i magen, har tråkigt och längtar efter J så det gör ont. Vill bara åka hem men jag kan inte. Åker hem tidigt imorgon, kommer vara helt slut. Saknar dig, har inte mått såhär dåligt på länge. Vill bara få se dig, höra dig och känna din lukt, du gör mig lugn. Du är det finaste jag vet och jag är en jävla idiot. Hatar mig själv.

Hej då.

Fuck

Varför är jag född att misslyckas?


Till dig Joachim

Eftersom jag fattar nu att du läser min blogg ibland (som jag inte trodde du gjorde) så vill jag bara säga PUSS PUSS! ♥

Lördagsgodis

Sitter och smaskar i mig massa godis just nu (känner mig tjock). Har lirat Frozen throne med Eric och ska snart spela igen, men just nu spelar han WOW med Joachim som sitter ute på Värmdö och har skittråkigt (uppenbarligen) haha.
Vi var ju på sjukhuset tidigare idag och hälsade på min morfars bröder som t.o.m. låg i samma rum. Den ena av dom mår ganska bra nu och skulle få åka hem imorgon medans den andra inte mådde fullt lika bra. Blev ledsen direkt när jag kom in i rummet och såg hur trött han var, att han knappt hade några krafter kvar. Han kan knappt röra på sig längre. Han påminner så mycket om morfar så det blev nästan som en repris, som att se morfar ligga där igen, nära slutet av livet. Det var jättejobbigt och vi kramades jättehårt när vi skulle åka därifrån och man märkte att han blev ledsen. Han höll mig i handen och sa farväl och det gjorde så ont men jag kunde inte få fram några vettiga ord. Vad säger man egentligen? Kände mig alldeles tom och allt kändes grått. Vad hemskt det måste vara att ligga där när man känner på sig att man snart ska somna in. Nej nu vill jag inte tänka på det mer, får en klump i magen...

Jag och Joachim hade en inte så kul konversation tidigare idag och det var jättejobbigt. Vi är redan så långt ifrån varandra men då kändes det som att jag var flera planeter ifrån. Saknar honom så det gör ont och jag får inte träffa honom förrän på måndag eftermiddag. Då ska han få världens största puss och kram! Och så ska vi ju gå på Fråga Olle inspelningen. Ska bli jätteroligt!
Har förresten samlat ihop poäng till 2 biobiljetter till från GratisBio, då kommer jag ha 3 stycken :D Drar med J nån dag under veckan, kanske den 10e! Då har vi hängt i ett år typ?! PUSS PÅ DIG ÄLSKLING! Vi är mysiga även fast vi inte alltid kommer överens. Love you anyway, always!

Tänkte bjuda på lite gamla bilder (såväl pose som vanliga) eftersom jag sitter på min gamla dator som jag har samlat allt material i sen jag var ung och dum haha. Lägger upp dom lite senare så ni kan få er ett gott skratt innan ni ska sova.

Dalarna

Nu är jag här igen. Tågresan var nästan en mardröm, kan berätta en annan gång. Jag sov lite mer än 3 timmar inatt men jag däckade väl hemma i mammas stora säng. Har världens huvudvärk för tillfället och saknar Joachim jättemycket.
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, typ käka chips och ostbågar och dricka läsk. Murre är här nu också. Vi har kollat på Barnhemmet, ni vet den där spanska skräckisen? Den var väldigt speciell men den var bra!
Imorgon ska vi till min morfars bror och hälsa på. Han är jättesjuk och mamma sa att jag skulle dit och säga farväl. Uppmuntrande...

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan igen och sakna J ännu mer. Önskar du var här.

4 kr!

4 kr fick jag ge för biljetten! Me so happy för det blev defenitivt en billig peng+NU ÄNTLIGEN får jag sova!
zzZzzZZZZzzzzzZZZZZZzzzZZZzzzZ hejda!


Shuz!

Här sitter jag i mörkret igen, inte för att jag vill utan för att jag måste. Sitter och vaktar en tågbiljett på Tradera och jag kämpar för att det ska sluta med en billig peng. Åker med andra ord hem till Dalarna imorgon, ska bli skitskönt men ändå inte eftersom jag kommer sakna min Baby mest. Jag träffar honom inte mycket under veckorna och nu när det väl är helg så är jag inte ens hemma, jaja. Han sussar redan och det vill jag också göra, men det är typ 45 min kvar innan auktionen går ut så jag måste fortsätta uggla. Glömde säga att tåget dessutom går 06:14 från centralen, vilket innebär att jag hinner sova i lite mer än 3 timmar innan jag måste gå upp igen och sen åka med tåget härifrån före kl.5. ASSÅ HUR ORKAR JAG? Jag får skylla mig själv. Jag vill ha med mig Grisa men slippa betala för en "djur tillåtet" biljett så jag måste åka på ett tåg då jag gissar att det åker minst djur och jag gissar på 06:14 tåget! Tror att jag har rätt också. Det visar sig imorgon. Men liksom vem tar med sig sin hund eller katt lite spontant till Dalarna kl.6 på morgonen? Ingen förutom jag. Grisa är så söt. När jag tog fram väskan och skulle börja packa så vaknade hon kvickt till och gick och la sig i den. Oooh someone's excited about the trip haha!

Hämtade ut min tröja och örhängen från H&M idag. Very najz! Tröjan sticks lite bara men jag får väl vänja mig. Ska förresten lämna tillbaka kappan som jag köpte förut, den känns inte klockren och jag har inte råd att lägga ut pengar på saker som inte känns just klockrena nu. Ska försöka hitta en annan. Den jag visade förut från Ichi är en kandidat i alla fall.

Ska vakta vidare nu. Fan om den ens går upp över 5 kr alltså! Haha. Pusshej!


Världens finaste boyfriend (och ninja)! ♥

Äntligen här!

När jag stod och gjorde mig i ordning framför spegeln i hallen så flög brevinkastluckan upp och jag trodde jag skulle dö, jag fick verkligen en chock, hela hjärtat hoppade till. Haha fyfan vad rädd jag blev, trodde nån kom för att ta kål på mig. Men det var bara lite reklam och (äntligen) Fråga Olle biljetterna! I mailet jag fick stod det att inspelningen var på tisdag men på biljetterna står det måndag, jaja bäst att röra sig dit på måndag!


Äter lite mackor och dricker juice nu (döda mig inte nu B-Bella). Ska fixa håret snart och sen ta bussen om typ 40 min till forum. Pallar verkligen inte men jag måste. Känns jobbigt och pinsamt och jag vet inte vad jag ska säga. Hatar det här, känner mig superdeppig och samtidigt inte. Solen skiner och jag ska träffa Bitchen sen så det är väl lite glädjespridande men hela den här andra grejen tar all positiv energi ifrån mig. Jag vill bara få sova för evigt typ, med Joachim brevid mig såklart och Grisa också. Varför måste man slita och må dåligt? Stört allting ju.

Är jag en tjej?

[X] Du har fler än 10 nagellack.
[ ] Du har en parfym som kostade mer än 500. (tror den kostade just under)
[ ] Du har eller har haft lösnaglar. (i fyran då jag var utklädd till häxa)
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[X] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[ ] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[X] Du brukar gå på stan med din mamma.
[ ] Du har haft rosa på ditt rum. (har det i mitt kök, borde väl räknas?)
Totalt: 3

[X] Du har färgat håret.
[X] Du har slingat håret.
[X] Du har alltid din mobil med dig.
[ ] Du dansar vilt när du är ensam hemma.
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[X] Du älskar att gå till frisören.
[X] Du solar hellre än att bada.
Totalt: 5

DU ÄLSKAR:
[X] Skor
[X] Färgen rosa
[X] Shopping
[X] Dekorationer
[ ] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[X] Disneyfilmer
[X] Ljus
[ ] Blommor
[ ] Mjukisdjur
Totalt: 6

Du shoppar/shoppat på:
[X] MQ
[ ] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[X] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[X] Gina Tricot
[ ] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[ ] sisters
totalt: 3

DU SÄGER OFTA:
[ ] Whatever
[X] Oh my god
[X] Vet inte
[ ] Cuite
[ ] Hot
[ ] Visst
[ ] Säkert
[X] Ursäkta?
[ ] Fabulous
totalt: 3

DU LÄSER:
[ ] Frida
[X] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
totalt: 1

DU GILLAR DESSA FIMER:
[ ] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[ ] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[ ] Just My luck
[X] John Tucker Must Die
[X] The holiday
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[X] The hot chick
[ ] My girl
totalt: 3

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[X] Lost
[X] Top Model
[X] Projekt Runway
[ ] Desperate Housewives
[X] The Simple Life
[ ] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[ ] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[ ] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
Totalt: 3

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[ ] J-Lo
[X] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[ ] Christina Aguilera
[ ] Hilary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[ ] Gwen Stefani
totalt: 1

Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej.
Får du 30-40: rätt så tjejig.
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig.

Jag fick 28 poäng och tydligen är jag då en "pojkaktig tjej" men jag var ju nära "rätt så tjejig". Grattis till mig!

Hur fet är jag då?

Läste Blondinbellas blogg för en stund sen, hon hade skrivit ett inlägg om hennes pojkvän Nils som äter kalaspuffar med sylt till frukost varje dag och hur onyttigt det är. Hon frågade sig också huuuuuuuuuuuur killar kan stoppa i sig sånt? Hallå jag är ingen kille och jag äter massa skit. Jag har aldrig, i hela mitt liv, en endaste gång ens haft tanken på att vara reserverad med mat. Jag äter vad jag vill när jag vill! Jag tänker aldrig på att jag kanske blir tjock eller går upp om jag stoppar den där chokladbollen i munnen. Herregud vad spelar det för roll? Och liksom jag tränar inte ens, har inte gjort det på flera år. Jag säger inte att det är bra, jag vill börja träna ordentligt, men liksom orka tänka på allt vad man äter. Hennes pojkvän tränar t.o.m. Ska han inte få äta vad han vill då utan att hon ska ifrågasätta och klaga och dessutom skriva ett blogginlägg om det och fråga alla killar den här frågan? Herregud... hon får ju mig at känna mig som ett jävla fetto liksom men det skiter jag i haha. Nä men jag bryr mig inte om hennes åsikt, tyckte bara det där var otroligt puckat uttryckt. Jaaa herregud Blondinbella, hur kan jag äta massa pizza och hamburgare? Tränar gör jag inte heller, spärra in mig!!!


10:52
Låt mig tillägga angående det här Blondinbella-inlägget. Det slog mig, varför ställer hon den här frågan endast till killar? Är det en omöjlighet för henne att en tjej kan äta sånt? Ganska sexistiskt (vad kallas det?), eller? Hon ska ju ändå vara en förebild så hon borde akta sig för vad hon säger ibland. Inte för att hon är nån förebild för mig men ni förstår vad jag menar. Tror hon inte att hon har några som ser upp till henne som inte är av det kvinnliga könet? Tänk om Stefan 17 år som äter kalaspuffar med sylt varje morgon och tar en svängom på McDonald's lite då och då läser det där och samtidigt ser upp till henne jättemycket. Kommer han känna sig som en sämre människa då?
Tänk om Bella hade skrivit "Hur kan ni tjejer stoppa i er sånt?" så hade det blivit ett jävla liv. Men varför ska hon få skriva så om killar? Ganska konstigt enligt mig...

Snart slut på den här veckan också

Torsdag idag, igen, känns som att det bara var igår...sjukt vad snabbt veckorna går även fast jag har the most boring days of my life. Jag lyckas liksom ploga igenom så gott som allt som går att "hänga på" i internets stora värld så himla snabbt om dagarna. Facebook vill jag knappt prata om, spyr bara jag tänker på det. Så himla tråkigt, jag kan inte riktigt förklara men jag blir typ arg när jag ser sidan hahah. Massa bloggar läser jag ju också såklart, det är skitkul när nån har uppdaterat en eller gärna flera gånger så man har lite att läsa och sysselsätta sig med, men när man har läst igenom allas bloggar så går man in på dom typ 100 gånger per timme för att se om dom har uppat och när ingen har det så blir jag gråtfärdig. Jag kollar också på diverse nätshoppar som säljer kläder (ofc!), accessoarer och annat. När jag gått igenom dom börjar jag få panik. Då sätter jag mig och spelar på nån rolig sida. När jag har tröttnat på det så är jag typ död och då är det flera timmar kvar tills Joachim kommer hem. Idag kommer han inte hem förrän ikväll :( Är jag inte olycklig så säg. Mobbad också. Jag är för lat för att ta mig i kragen och klä på mig och dra ut på promenad eller nåt. Det känns tråkigt för jag vet inte riktigt vart jag ska gå heller, och det är skönare att vara ensam när man är ute men här är det alltid folk överallt. Nä det måste bli skärpning på mig snart, kan ju inte fortsätta såhär.

Igår då. Jag mötte upp J i Nacka för att handla på Willys. Blev en del god mat och typ världens godaste glass! Ananas split-glassen i paket. Vi tog oss en smakbit och goooooooooooooooddammit! Jag är kär, punkt slut.  Vi åt fläskfilé med potatis och sås också och åååhhh jag får orgasm bara jag tänker på det. Vi myste och kollade på Idol och film. Idoljuryn var väl ändå godkända, eller? Klart det inte är samma sak som med dom andra men vadå. Dom här har ju t.o.m. jobbat med stora stjärnor utomlands också. Ge det en chans!
Nu ska jag surfa runt på alla mina stammissidor sen ska jag söka lite jobb och fortsätta mysa lite i sängen innan jag får tvinga mig upp, fast det blir nog ganska svårt för världens sötaste Grisa har krupit in under täcket brevid mig och är allmänt gullig och värmer, aw. Bajs!


Love you!

Den lilla svarta

Jaha då var det onsdag igen. Det regnar och ser väldigt kallt ut, typiskt eftersom jag måste röra mig till forum idag och även Willys. Jag har inte varit ute på jättelänge eftersom det typ inte finns nån anledning eller nåt viktigt jag måste göra. Deprimerande hur allt har blivit... från att slita häcken av sig till nada över huvudtaget. Not my style.
Idag börjar Idol igen också med en ny jury. Känns typ heeeeelt fel?! Varför ska dom byta jury ens? Jag har inte hört ett ljud om det innan, men jag är ju ganska efter men ändå liksom. Jaja man kanske ska ge det en chans. Tänkte laga nån extra god mat idag. Kanske fläskfilé med potatis och sås. Mmhh det låter perfa! Jag bakade en kladdkaka igår men jag tror inte det kommer finnas kvar till ikväll hehe. Den blev för övrigt helt svart ovanpå men det gick att skära bort sen och den blev faktiskt jättegod.

Nu ska jag ta mig en bit och spela lite på King! Har blivit helt fast, man får juveler varje gång man spelar och ju fler juveler man samlar på sig ju mer saker får man tillgång till på sidan. Haha alltså jag bryr mig egentligen inte alls men det är kämparglöden som väcks inom mig! Roliga spel finns ju också... cyaaaa, don't wanna be yaaaa!


Den svarta kakan

Torkel igen!

Hahah här kommer ett klipp ur filmen när Torkel blir jagad och lyckas ringa hem till sina föräldrar. Problemet är bara att hans pappa alltid säger "nej" alltså till allting helatiden. Haha kolla och njut:


Big L

Min hand är iskall eftersom jag suttit vid datorn sen imorse. Fråga mig inte vad jag har gjort för jag vet knappt själv... typ slöat inne på Gratisbio.se och klickat hem poäng. Hängt på arbetsförmedlingens hemsida och massa annat. Tråkig dag med andra ord. Verkligen inte något utöver det vanliga. Har velat lägga mig i sängen och kollat på film. Ska nog göra det...
Jag har inte ätit nåt för det finns inget att äta och det menar jag. Eller okej det finns väl nånting men typ inte... ingen frukt, inga mackor, ingen mjölk... vad göra? Har bara en och en halv cigg kvar, illa, men jag får överleva, jag borde ändå sluta. Börjar få huvudvärk nu, typiskt. Känner mig typ fett deppig idag (förutom när jag fick Fråga Olle-biljetterna). Jag känner mig så himla dålig just nu vad gäller allt. Hatar att jag inte har kunnat sköta vissa saker bättre. Visst jag lär mig nåt av allt det här men jag tycker inte man ska behöva lära sig på det här sättet.
Bra jobbat Cecilia!


Najs!

Jag skrev i förra veckan nångång till kanal 5 och frågade om biljetter till Fråga Olle då jag såg att man fortfarande kunde ansöka om dom. Så jag slängde iväg ett mail illa kvickt. Och idag fick jag svar så jag och Joachim ska på inspelning om en vecka :) Fan vad glad jag blir, älskar det programmet. Jag har aldrig varit på nån inspelning av nåt program heller så det ska bli skitkul! Det här gjorde min dag!


När man har tråkigt så får man...

1. Jag har insett att min senaste kyss... smakade godis.
2. Jag lyssnar på... fläkten i datorn som börjar bli väldigt irriterande.
3. Jag pratar... med en seriös ton blandat med ironi.
4. Jag älskar/tycker om... mycket och många!
5. Min bästa vän är... mina bitches!
6. Min första riktiga kyss... kommer jag inte ens ihåg.
7. Jag avskyr när folk frågar... vet inte? "annars då?" kanske, haha.
8. Kärlek är... det mysigaste som finns!
9. Någonstans, tänker någon på... att dom är hungriga, precis som jag.
10. Jag kommer alltid att... vara jag.
11. Jag är hemligt förälskad i... Joachims rumpa!
12. Sist jag grät var... jag ledsen, antagligen.
13. Min mobiltelefon är... en sak som jag inte bryr mig så mycket om. Men om jag hade en Nokia 7373 skulle jag pussa och krama den varje dag.
14. När jag vaknar på morgonen... vill jag oftast somna om.
15. Innan jag går och lägger mig... vill jag mysa.
16. Just nu tänker jag på... att jag borde sova snart.
17. Bebisar... kan vara söta alternativt små djävular.
18. Idag har jag... gjort "grown up stuff".
19. I kväll har jag... slösurfat, kollat på Juno (den var bra).
20. I morgon kommer jag... göra ännu mer grown up stuff.
21. Jag vill verkligen... ha lite roligare svar på frågorna, men tyvärr.

Så typiskt nattlig aktivitet, jag ber om ursäkt.
Åker nog hem till Dalarna imorgon eller nåt btw, innan min storebror åker till Norge för att tjäna väldigt stora pengar. Men vi får se, jag kanske har en del att fixa här hemma innan jag kan åka bort... vi får se vi får se!

Ge mig!


Åh... den skulle vara så fin i min hand! Inte världens nyaste mobil men den är så vacker! Den är ju rosa! Jag älskar rosa!

Jaha...

Då har man sökt fyra jobb till och skickat CV hit och dit. Har även ringt socialtjänsten (som det så fint heter) men ska ringa tillbaka imorgon mellan 9-11 nångång för att prata med en handläggare. Drygt, tro mig. Det känns nästan lite pinsamt att behöva vända sig dit. Egentligen är det väl inget fel med det och det är hur bra som helst att det finns men jag är bara inte van att vara i kontakt med "sånt" då det aldrig varit aktuellt, men nu så :(
Har jätteont i nacken och axlarna. Har suttit framför datorn jättelänge nu och sökt massa jobb och slösurfat som vanligt. Ändå vill jag spela WOW haha, känner verkligen suget! Farligt det där, men jag måste ju bli level 14 nångång också *blink*. Nu blir Joachim stolt över mig. Skönt att internet fungerar som det ska nu efter att det krånglat i säkert en timme. Stackars Joachim som då var nyligen hemkommen från skolan kunde inte sätta sig och spela direkt. Han fick damp och gick för att köpa snus. Ja så kan man också dämpa sina agressioner.
Nu ska jag flytta datorn till köket eller soffan och spela. Grizzla I'm coming!!!

XOXO /C

Torkel i knipa

Ligger och kollar på den nu i min ensamhet men jag garvar ihjäl ändå, hahahah den är så jävla bra! Kommer alltid älska den!


Härliga måndag... not!

Kul att vakna upp till grått väder, man fryser, allting är bara så himla mörkt. Vafan? Palla... kunde inte somna om efter Joachim åkt till skolan men jag pallade eller ville inte ens gå upp för jag var bar deppig och kände mig ensammast i världen. Så jag har legat och zappat mellan massa olika musik-kanaler i 100 år. Måndag igen då... 1:a september t.o.m. Är hösten officiellt här nu? Snart oktober, sen november, typ då snön börjar komma. Åååh deprimerande att tänka på alla kalla dagar.

Jag har inte uppat nåt speciellt i helgen eftersom jag umgåtts med min fina pojkvän och helt enkelt dissat datorn. Har ju ändå inte gjort nåt så vad ska man srkiva om? Har fastnat för WOW nu igen också. Har en level 13 undead mage nu. Grym är jag! Levlar ganska fort t.o.m. (för att vara jag liksom). Jag är ju så efterbliven... "JOACHIM! Vad ska jag göra nu då????" Stackarn har fått höra det hela helgen typ. Men I bet att han är fett stolt över mig ändå haha :)

Nu försöker Grisa riva sönder massa tidningar igen. Det brukar betyda att hon är grinig eller sur. Hon är söt men hon kan vara en riktig bitch ibland haha. Tog nån bild förut på när hon totalförstörde en tidning i hallen för några dagar sen. Mobbat men ändå...
Håller på att hungra ihjäl så jag ska ta mig en liten matbit nu.


Grisa the bitch!

XOXO /C

WOW COUPLE


RSS 2.0