Whatever

Inte för att någon bryr sig men "sorry" för att jag inte uppat på ett tag. Kul att folk ändå kikar in ;)
Har inte haft tid bara, eller ork, har ju typ jättemycket att berätta men ändå inte, men ni fattar, har ju inte uppat på ganska länge nu. Typ en vecka sen senast! Men jag lovar halvt att jag ska skriva imorgon om min helg osv. Tills dess: keep it black!

Puss

Jag har haft det grymt bra! Det kan jag lova er. Skriver om det imorgon eller nåt. Äntligen 20!!!

Boring nr.3

Jag försöker packa men det är så tråkigt. Har packat lite paket som jag ska skicka iväg imorgon. Har känt mig sjukt stressad dom senaste timmarna, även fast jag har haft hela dagen på mig. Behövde packa, fixa paketen, skicka mail, ringa, allt ser ut som skit här hemma... osv osv osv. Var jag då effektiv? Nej, jag var en slacker framför datorn istället. Men ja två grejer har jag ju i alla fall fått gjorda. Känner mig stressad över att jag måste sova snart också. Börjar ju kl.11 imorgon. Vägrar vakna upp utmattad och känna mig som en zombie. Skönt med lite semester i helgen i alla fall. Och förhoppningsvis blir det Dandy digital på lördag @ Banken. Electro/housekväll typ. Blir nog skitsoft! Allt kommer bli grymt helt enkelt! Jajajaja nu ska jag inte häcka här nå mer... bajs!

Boring nr.2

Jaha då har man så tråkigt så man typ vill gå och dö igen då... har lagt upp två auktioner till på tradera och det kanske kommer fler. Kolla in dom. Annars då... nä ingenting. Har lika tråkigt som igår. Igår var jag lite mer effektiv dock, diskade och städade+lagade en skitgod kycklingssallad. Det finns massor kvar, ska nog äta lite snart. Idag har jag bara tagit lite kort på kläder och försökt komma i kontakt med socialkontoret, fick svar på mailen nyss. Det viktigaste jag har kvar att göra idag är att leta reda på lite viktiga papper som jag måste skicka till alfakassan, dock har jag ingen jävla aning om vart fan papperen är (känn min frustration) och allt ska vara inne senast den 25e. Lycka till Cecilia. Kommer väl få lov att ringa och be om ursäkt. Imorgon ska jag jobba också, 11-17 och jag plågas redan av bara tanken. Det kommer bli en mardröm. Efter jobbet kommer jag skynda mig hem för att vila alternativt äta lite och sedan åka till centralen för att åka iväg med tåget upp mot Falun. Biljetterna bokades igår och jag och Älsk är taggade faktiskt. Jag tycker alltid det är kul att åka "hem" men igår fick jag ett sms där det bland annat stod "det ska bli kul att åka till dalarna" så någon mer än jag ser ju fram emot det. Fan vad grymt det ska bli, på lördag alltså! Jag hoppas ni skriver grattis till mig här då.

Alltså sweet, såg precis på min klocka i datorn att det ändras till vintertid den 26e vilket innebär att klockan flyttas en timme bak=längre tid att sova!!! Kl.03:00 sker detta. Värt att lägga på minnet folks! Nu ska jag äta kycklingssallad á la Cecilia.

17:30
Nu har jag slängt upp fler auktioner. Kolla in!

Buda på bitches!

Ja då kör vi IGEN O IGEN! Kommer slänga upp mer grejer sen antagligen, när jag orkar. Funderar på att sälja två utav mina adidaströjor och en fred perry tröja men det tar emot lite. Dock behöver jag ju pengarna och jag skulle aldrig sälja dom om det inte var så att jag faktiskt typ aldrig använder dom. Ni får väl hålla utkik helt enkelt, men jag säger till i bloggen hur jag gör. Skitsamma, köp min jävla body nu, haha, alltså bodyn från gina tricot, inte min body!

Själv väntar jag nu på dessa skönheter, ni är välkomna:
 

Boring

Här sitter jag. Ledig från jobb men inte från slit, har en del tråkiga saker jag måste fixa. Dels måste jag posta ett paket och kolla upp lite fraktpriser till grejerna jag sålde på tradera, sen hem och skicka mail och gud vet vad... bara massa tråkiga saker i alla fall. Måste leta reda på lite viktiga papper också. Sen ska det väl lagas mat och sen fattas ju såklart sätdning+diskning. Frågan är då om jag ska göra allting idag eller dela upp det på två dagar, dvs idag och imorgon för då är jag också ledig. Äh jag får se hur jag gör, just nu är jag mest deppig för att jag sitter inne när det är så fint väder ute.

Igår körde jag stängning och jag vet inte riktigt hur dom hade tänkt sig att jag skulle ha klarat det utan Anna eftersom jag aldrig stängt tidigare och det var mycket att göra och kunna. Obeservera då att Anna bara kom dit för att säga hej till mig men blev som sagt kvar. Helt sjukt, men tur. Vi kom därifrån 20 minuter innan sista tåget hem gick och vi gick skitfort för att hinna, alltid ska man ha ont i magen för att man är rädd att missa skiten. Tyckte arbetsdagen gick bra i alla fall, börjar komma in i det lite mer nu men det är inte sådär superkul. Men det är det inte många jobb som är. Mange Schmidt handlade av mig igår och även Nina Wähä från Babylonsjukan! Kul va! Jag vet att det är nån mer kändis som handlat där men jag minns inte vem, mitt minne sviker mig ganska ofta.

En annan grej värd att nämna: jag har inte rökt nånting nästan på senaste tiden. Ibland får jag nåt fel i huvudet, men oftast inte, klarar mig ganska bra faktiskt. Men såklart suget finns, oja! Men jag tycker ändå jag är duktig. Får se hur länge det håller.

Sista chansen

Mina auktioner på tradera går ut om några timmar. Kom igen nu!
För övrigt är jag väldigt trött och uttråkad idag. Ledig i alla fall och det behövdes, usch vad trött jag var igår när jag kom hem. Tog med mig två big mac menyer hem som jag och J vräkte i oss. Sen bara slappade vi, som vanligt. Styggingen är hemma från skolan idag och sitter och spelar ("ovanligt"). Jaja jag ska inte vara bitter... ska snart ringa till jobbet och fråga om jag ska jobba imorgon men det känns som att jag stör, liksom det är ju lunch-rusch nu!

Nu ska jag lägga mig och glo på nån film tror jag. Glöm inte tradera nu då! Och ett roligt tips, Gina tricot har öppnat en webbshop! Kolla in där vettja!

Smooth

Okej, jag sitter här som en trött jävla åsna, som tur är är jag klar med allt förutom frukost. Får kasta i mig något snabbt. Vill bara berätta vilken helveteskväll jag hade igår, fast en bra också. Den kunde ju ha varit lite mer finslipad. Börjar med att jag springer till tåget för att ens hinna med det in till Slussen, tåget är 10 minuter försenat som i sin tur gör att jag och Anna missar pendeln ut mot Skogås. Vi får lov att vänta på nästa och tar den. Hemma hos Linn och Gutta åt vi god hemmagjord pizza och kollade sen på REC (omg) och rökte vattenpipa. Det var mysigt. Tack för ostbågarna! Vi fick även lite grejer som hon inte behövde... typ ansiktskrämer och sånt skit, alltid bra ;) Tackar gör jag även för den vackra guldbananen! Lovar att jag ska ta kort på den sen och lägga upp så ni alla får se vad jag fick se när jag öppnade paketet. I alla fall, tillbaka till all otur... när vi kollat klart på filmen vräker jag ur mig "hur ofta går tågen?" och Linn kollar upp det, tur det för annars hade vi fått lov att vänta till kl.02! Så vi skyndar oss därifrån för att ta en buss till Farsta där vi ska åka med tuben till Slussen. Jag och Anna sitter och väntar, och väntar... och väntar! Det står 1 min skitlänge och jag börjar känna mig orolig att det ska bli en likadan händelse som den kvällen vi var ute under pride-veckan. Tror dock inte att det ska hända seriöst, men det gör det! Det står 1 min i typ 6 min! Så vi missade helt enkelt sista tåget hem. Great va! Men vänta, det är inte över ännu ;) Vi hoppar av i Skanstull för att hänga lite på jobbet med stackarna som jobbade natt. Vi satt där ett tag, sen beslutar vi oss för att gå ner till tuben igen för att åka till Slussen, orka gå liksom. När vi kommer ner står det "Hässelby strand 13 min" och jag smäller typ av! Jag ba "ANNA, SPRING!" hahah så vi går skitfort/springer hela vägen från Skanstull till Slussen och hade vi inte kutat som fan den sista biten hade vi missat den bussen hem och fått lov att vänta en hel timme till. Jaja jag är skitgrinig för jag förlorade liksom en hel timmes sömn bara för tågjäveln från Farsta. Tänk att typ 10 minuters försening kan förstöra så mycket...

Nu måste jag äta nåt och försöka få tag på Anna. Bajs!

Hata happy meal!

Efter en väldigt intenstiv arbetsdag kan jag konstatera en sak för er: JAG HATAR HAPPY MEAL! Trodde jag skulle svimma av varje gång jag hörde "en happy meal tack". Kommer drömma mardrömmar inatt om den där jävla skiten. Verkligen alla skulle ha det, alla! När nån beställde en big mac meny blev man typ överlycklig. Jag höll på att skita på mig när någon beställde typ 4 happy meal och alla var helt olika och sen beställde hon typ 2 andra menyer också. Ni kan ju tänka er själva! Jag är glad att jag lever och är hemma nu i alla fall. Trött som fan är jag men måste rycka upp mig, ska ju åka om ett tag och möta upp Antonio på centralen och sen ska vi dra våra feta arslen ut mot Skogås hem till Linus och Gutta. Har smällt i mig en big mac meny så jag är lite mer med i gamet nu i alla fall. Måste ta en dusch också, orka lukta pommes och sånt skit när man ska vistas bland folk. Kommer komma hem sent ikväll/inatt gissar jag på. Då får det bli sängen direkt kan jag lova. Måste gå upp före 10 imorgon bitti igen, känner på mig att det kommer bli en hård dag.

Nu ska jag fräscha upp mig. Ska inte smutsa ner alltför mycket hemma hos Linus, bara att jag och Antonio är så svarta räcker ju liksom. Ha en trevlig lördagkväll! PS. Jag saknar Joachim och jag ska sova utan honom ikväll *tusenbitarshjärta* DS.

Håller fingrarna i styr

H&M hade fått in lite nytt såg jag och jag blev som vanligt helt till mig. Men jag har faktiskt varit jätteduktig och inte beställt hem en enda grej. Joachim beställde en väska och en kofta, skitfina båda två.
Egentligen borde jag sova nu så jag vaknar upp utvilad, hatar att vara seg när man ska jobba för det ska jag ju göra... efter jobbet ska jag skynda mig hem för uppfräschning och sen åker jag till Skogås för att besöka min kära vän Linus. Mycket trevligt! Som sagt, tar nog med mig kameran så det blir lite bilder. Har tänkt på att jag typ aldrig lägger upp bilder i min blogg. Det suger ju, men jag är inte direkt den som tar massa egobilder och lägger upp. Dags att sova, J sover redan, see ya bitches! OBS! Jag fyller år om exakt en vecka! Grym jag är som fyller dagen efter löning! Det kommer bli så jävla ballt!

Magont

Okej hjälp, jobbigt, dom ringde mig från jobbet och undrade vart jag var. Jag känner mig som ett stort frågetecken just nu. Har inte hört något om arbete kl.11-14 på fredag. Hörde bara 11:30-16 lördag och söndag. Är jag efterbliven? Svär på allt liksom att jag inte hört ett knyst om det och jag frågade ju chefen igår hur jag skulle jobba. Bra start för mig då. Pinsamt men är det ens mitt fel? Åååh vad jobbig start på dagen... nu har jag bara ont i magen.

Idag ska jag och Joachim ha mysdag eftersom vi typ inte kommer ses imorgon. Så vi ska väl skämma bort oss ordentligt hoppas jag ;) Det behövs diskas och jag känner verkligen inte för det, inte städa heller, jag vill bara att min fina boyfriend ska komma hem och mysa med mig. Typ kolla på en film och dricka varm oboy. Känner mig verkligen typ övergiven så fort jag är ensam, ibland får jag panik, det känns som att allt är skit fast det inte är det, jag är lite konstig. Nu ska jag fortsätta må dåligt över det med jobbet. Jävla skit.

Sweet

Sålde pälsjackan på tradera för 290 kr och jag fattar inte hur det lyckades. Antagligen för att det är sjukt inne med päls nu men ändå. Så jag blev glad över det. Sålde min Nike tröja för 260 kr, hade egentligen hoppats på mer, den är ju liksom sjukt sällsynt! Går inte att få tag på nånstans. Men jaja jag har i alla fall tjänat 582 kr idag :) SWEEET! På vadå liksom? Sälja kläder jag inte använder! Tacka gud för tradera!

Idag hade jag min sista upplärningsdag på donken, iofs har jag stått själv typ helatiden och har fått fråga om allt, har fan knappt blivit upplärd, liksom fått stått och kollat på sådär, utan jag har lärt mig allt själv typ. Det kanske var meningen, vad vet jag. Känns som att jag har lite grepp om allt nu i alla fall, tur det för jag ska jobba i helgen. Både lördag och söndag, skönt att det är några få timmar bara. Är så sjukt nervös helatiden, är typ rädd att jag ska göra massa fel framme i kassan och jag som är så himla glömsk glömmer bort massa saker helatiden, försöker dock ändra på det. En bra sak med att jobba på donken är att man betalar halva priset på maten och dom drar det varje dag man jobbar så jag är typ jätteonödig om jag inte käkar nåt därifrån, gud vad tjockt det låter men ni fattar? Liksom varför inte äta om dom ändå drar det från lönen. Så idag tog jag med mig en Big mac meny och en äppelpaj hem, tack José! Dumma Joachim var inte hemma eller ens nära så jag blev arg och kastade bort hans mat hahah pms varning! Vet inte varför, blev bara ledsen att han inte var hemma när jag var så trött och hade saknat honom hela dagen och jag hade ju fixat mat och allt. Jaja... nu ska jag betala för auktionerna som jag vann, har redan fått hem ett par örhängen och ska nu fixa så jag får hem en rosa klänning från H&M och nån leopardtröja typ, vann dom sjukt billigt. Klänningen vann jag för 2 kr :) Och tröjan för 30 kr. Dags att fixa, bye bye!


 
2 kr; 30 kr!


Seg

Haft huvudvärk idag, jättemycket. Mår bättre nu. Myser med J. Kollar på nån fet kvinna som vill bli ännu fetare på tv, herregud säger jag bara. Jobb imorgon igen, ledig sen? Vet inte ens hur jag jobbar, jobbigt. Fyller år om 10 dagar, nu orkar jag inte skriva mer. Glöm inte mina tradera auktioner, fyra av dom går ut imorgon: checka!

Men hjälp

Kan säga såhär: jag är trött. Herregud vilket tempo det var på jobbet och då finns det antagligen värre ändå, dessutom jobbade jag bara några timmar och kände mig helt slutkörd. Det kommer bli tufft dagarna som komma skall då man jobbar typ 9 timmar varje dag. Oh lord have mercy säger jag bara. Kände mig jättepressad idag men dom sa att det gick skitbra, skönt att höra för jag var verkligen nervös. Man vill göra allt rätt men istället känns det som att man gör allt fel. När jag chansade på att ta bussen hem istället för tåget blev jag glad, dels för att jag bara behövde vänta på bussen i typ 1 minut och att när jag gick på den ser jag min fina pojkvän sitta på den och flina. Vilken surprise! Han hade tydligen slutat skolan tidigare idag. När vi kom hem till Fiskis gick jag och hämtade ut ett H&M paket och åååh jag är nöjd! Fick min fina väst, en leopard kofta, ett linne, ett halsband och en bh/topp typ, lite som en body. Jättefint alltihop!

Jag skulle kunna lägga mig och sova nu och sova ända till imorgon, men jag tror jag skippar det. Orkar man laga mat? Neeej! Jobbigt att det måste göras ändå. Joachim sover :( Imorgon ska jag jobba samma tider igen och hjälp vad det ska bli drygt, men ändå "kul", ni fattar. Likadant på torsdag, sen ska jag klara mig själv, stå på egna ben och sköta allt. Fast det är ju tillåtet att fråga, tur.

Godmorgon!

Idag är man uppe tidigt, bara för man måste, och jag är trött. Varför la jag mig så sent? Jaja man lär sig en läxa, som alltid, men det här att lägga sig i tid är något jag har problem att lära mig. Ska åka hemifrån efter 9, buss eller tåg vet jag inte och dom går olika tider. Vi får se vad jag känner för. Ska vara i skanstull kl.10. Hoppas det inte är mycket folk, fast om det inte är det då så blir det väl vid lunch. Nåväl... hoppas jag inte klantar mig för mycket bara. Nu ska jag ta en varm dusch och sen kolla på klingan på kanal 5. Måste hinna äta nåt också. Hej då!

Nya auktioner!

Har slängt upp lite nya auktioner på tradera nu igen! Denna gången är det en klänning från H&M, en fin pennkjol och ett par "baggy" Fornarina jeans som faktiskt är skitsnygga men som jag aldrig använder. Fråga mig inte varför! Haha. Men jajaja så återigen BUDA PÅ NU FÖRFAN! Lovar att det faktiskt är fina kläder och jag behöver money (och jag anstränger mig med att posa och det är pinsamt så kom igen nu)! Puss!











Promenix

Jag och J kom nyligen hem från något som blev en ganska lång och spontan promenad. Vi hade bestämt att vi skulle ut och gå en snabbis och vi beslutade oss för att utforska en ny väg här i Fiskis. Vägen ledde oss vidare ut i skogen och sedan kom en golfbana. Vi fortsatte och kom sedan till något stall och massa hoppbanor. Mysigt. Vi beslutade oss för att försöka hitta nån väg hem och slippa behöva vända om bara, det är ju så tråkigt. Vi hittade en väg som kändes givande och det stod "Vandringsled. Solsidan 5 km". I början gick det bra men det gick mindre bra när vägar ersattes av lera, vatten och massa blött gräs. Går man dessutom i vita tygskor är det ganska misslyckat. Nu har mina fina vita skor en ful brun fläck av lera på sig. Det ser ut som bajs och jag hatar lera. Ska dränka skorna i vatten, hoppas det funkar.

Nu måste det fixas nån mat. Blir nog spaghetti och köttbullar. Sen blir det väl tv tittande igen. Anna ringde och sa att hon var hemma, jag skulle kanske svänga förbi men jag har skavsår och är ledsen över mina skor+trött så jag hookar nog med henne imorgon istället då båda är free. Btw så ska jag till donken på tisdag för min första arbetsdag. Jag ska vara så svart!

Apropå hög...

Utdrag ur en konversation med min lillebror:

grizzla & jaknar | säger:

va gör mamma nu då

morre säger:
hon står i köket

morre säger:
shes soooo frikkin stoned

morre säger:
bara står o kollar upp i taker

morre säger:
taket

morre säger:
hon skriker jag flyger


Hög på livet?

Kollar på Doktor Snuggles på tv nu. Den som gjorde det programmet måste ha varit hög medans han eller hon gjorde det. Haha. Egentligen känns det typ så angående dom flesta barnprogrammen. Liksom hur kan man annars få alla sjuka idéer? Idag när jag vaknade satte jag på tvn och VH1, det var top 10 Coldplay. Det gjorde min dag. Jag älskar Coldplay, har alltid gjort, kommer alltid göra. Dom är så jävla grymma. Någon gång i mitt liv ska jag gå på en konsert med dom, då får dom gärna spela deras gamla hits. Åååh kärlek!

Opoppis?

Jag har tänkt på en sak ganska länge men jag skriver inte om det förrän nu. När man läser alla olika bloggar så kan man notera att nog 98% av alla dricker kaffe var eller varannan dag, helatiden eller nästan helatiden. Jag tycker inte ens om kaffe! Har aldrig gjort, kommer aldrig göra för varför ska jag tvinga mig själv att dricka det om jag redan vet hur det smakar? Det luktar gott men that's it. Men till själva tanken, man känner sig typ väldigt ofresh för att man inte dricker kaffe som alla andra, eller? Jag dricker bara te eller oboy om jag är ute och fikar, hur länge kommer det hålla liksom? Cecilia 45 år kommer in på ett café: "Hej, jag skulle vilja ha en bit blåbärspaj med MYCKET vaniljsås och en varm choklad till det med MYCKET grädde ovanpå." Det känns liksom inte moget om man jämför med Elisabet 35 som kommer in och beställer en kaffe med bara LITE mjölk i, men sen när är jag mogen? Jaja inte för att jag direkt bryr mig men man känner sig ju lite hotad, haha. Jag håller mig till mitt te och oboy jag (och coca cola såklart)!

Fotbollen då! Sverige "torskade" ju precis som jag sa! Ja det blev 0-0 men det kändes som att dom åkte på torsk för man vinner ju bara om man faktiskt gör mål. Men det var väl bra att det inte blev 0-1 liksom. Jag och J har myst hela kvällen, käkat godis, igen, och druckit massa cola. Vad går upp mot massa mys egentligen? Det är ju bara sååå himla skönt. Nu är det söndag (hata söndagar, av ren vana) och det är 13 dagar kvar tills jag fyller! Kom äntligen på något jag önskade mig så jag har visat det för J, nu får man väl bara hålla tummarna då. Skoj iofs, jag blir glad om jag får en extra stor puss! Har så svårt för det här med presenter, önskar mig aldrig nånting. En tatuering skulle inte sitta helt fel när jag tänker efter... vill verkligen ha min lama! Cravings som aldrig förr! Jag skulle bli så grymt hård med den på min handled! Ååååh sukt sukt... jag bara suktar! Får slita häcken av mig på donken så jag kan kirra den snart alltså! Juste, skulle slå en pling till dom idag, får se vad det handlar om. Nu ska jag koka mig en kopp kaffe... haha, no no no no! Ska dricka coca cola ju!

Värt att tillägga: jag känner mig handikappad nu när man inte kan gå in på H&M's hemsida. Det hör liksom till vardagen att gå igenom hela kollektionen femtioelva gånger. Det ska fungera igen idag och jag hoppas det blir snart!

Handyman!

Nu står Joachim och tar reda på sista disken sen blir det Matrix igen. Kollade på första filmen igår och idag kör vi andra då, vi har boxen med alla 3 filmerna! Vi hade en riktig mysfredag igår med nachos, chips och cola och tv+film!
Förut regnade det och nu är det fint väder, solen skiner och molnen flyger sakta förbi, mysigt. Dock blir jag nog inne hela dagen idag, har ont i magen. Har lagt ansiktsmask och grejer, softar 100%! Ska alla se fotbollen ikväll eller? Spännande, men jag tror Sverige torskar. Prove me wrong!

Glöm inte buda på mina och Joachims auktioner på tradera!

BUDA PÅ, IGEN! NU!

Har slängt upp lite grejer på tradera nu igen, kommer komma upp mer sen också. Har suttit med det jättelänge nu för att få det bra, så jag förtjänar att ni budar! Kolla in auktionerna och BUDA! ;) GÖR DET HÄR!

Joachim var hemma en snabbis förut eftersom han har lång håltimme men nu är jag ensam igen och efter allt jobbande på tradera så är jag jättehungrig så nu ska jag göra mig några mackor och dricka varm oboy :)

Gotcha!

 


Hann grabba tag i dom här två godingarna nu på morgonen, dom kommer att försvinna ganska snabbt gissar jag på. 25% rabatt på den rosa är ju inte helt fel heller. Vad glad jag är att jag vaknade tidigt idag och vad glad jag är att jag inte behöver sätta min fot utomhus idag, det är verkligen grått ute. Jag ska ha en mysdag med varm oboy och kanske baka nåt, kolla på nån film också kanske. Vilken vet jag inte men det spelar ingen roll, det är ju myset som räknas!


Seriöst?

Filmen Mamma mia har ju blivit en succé och nu ska det tydligen komma en "sing a long" version så att besökarna kan sitta och sjunga med till låtarna. Herregud! Är det någon som kommer göra detta? Känns lite överdrivet, men dom vill väl tjäna mer pengar än dom redan gör så dom försöker med allt! Känns typ inte som att t.ex. jag och Anna skulle gå dit och sätta oss taggade att sjunga med i filmen tillsammans med alla andra. Dör av bara tanken, fatta vad pinsamt!

Jag erkänner!

Måste erkänna att jag har saknat Linns kommentarer lite. Dom förgyllde liksom min vardag. På senaste tiden har hon dock varit väldigt off och lite besviken har jag varit. Men idag kom den, denna gång kallar hon sig "Horny Håkan" och sluta inte kommentera nu Linn, eftersom du är den enda som gör det! Skäms inte för att använda dig av namn du redan angivit, vem kan motstå t.ex. "Boobarella"?

JAG HAR ETT JOBB!

Jag är härmed anställd på McDonald's! Jag är en syndare! Men ni får gärna komma in och säga hej ändå, kom till Skanstull så bjuder jag på en hel meny (not)! Jag är bara glad att jag inte kommer ruttna mer. Jag kommer ha nåt att göra så gott som varje dag, det finns numera ett syfte med att jag lever, jag har ett jobb att sköta och dom behöver mig! Äntligen något positivt i min vardag, så gott som allt har varit skit den senaste tiden. Har mest varit nere och känt mig ensam och som att det liksom fattas nåt. Ett jobb, såklart, men mer än så. Nu börjar allting vända till det bra igen, jag är gladare än på länge, känner mig typ nykär i min underbara pojkvän<3, jag har mer ork till saker och jag är motiverad till att göra nåt bra. Visst McDonald's kanske inte är ett drömjobb och alla får snacka hur mycket skit dom vill för jag skiter i det, ett jobb är ett jobb och man får slita och kämpa om man vill överleva/leva ett bra liv. Jag är inte kräsen och gör det som behövs för att jag ska ha det bra. Sådeså!

Om lite mer än 2 veckor fyller jag år dessutom. Alltså allt rullar på! Och jag har en underbar familj! Känner mig överdrivet sentimental men vafan... jag uppskattar verkligen det liv jag har fått även fast det är skit ibland. Det är inte alla som har turen att ha en familj där alla står väldigt nära varandra och har bra kontakt och där alla har kul med varandra! Det är inte alla som har turen att ha en sån fin pojkvän som jag har som gör mig glad bara genom att finnas och som är så snygg och rolig och allt det där<3 Mucho love!

Jaja det här blev ett sentimentalt inlägg som sagt men ibland måste man ju få göra såna också eller hur. Börjar bli lite mer positivt än tidigare då jag bara var negativ helatiden. Bra va?! Hoppas alla har en skön dag ute i det sköööna vädret! Kul att jag är helt fast här, har inget busskort :( Bajs!


BUDA PÅ!

Joachim säljer lite kläder på tradera nu, Gant, Adidas, Burberry! BUDA PÅ NU DÅ FÖRFAN!!! KOLLA IN OCH BUDA HÄR! Puss!

Typ Ichi jacka säljes! Eller?

Idag vaknade jag vid halv 1 och det känns förjävligt. Man tappar liksom lusten till att "utnyttja dagen" till fullo. Har bara suttit vid datorn och på msn och pratat jackproblem med Bitchen. Igår var nämligen jag och Joachim i Sickla och "skulle bara kolla lite". Slutade med att Joachim köpte ett par chinos och typ århundradets snyggaste skjorta inne på Bertoni. Men som sagt den var grymt snygg plus att jag också kan använda den så han fick det. I alla fall, inne på H&M testade jag den där jackan som jag varit sugen på men alltid trott att den ska vara för lång för mig, men det var den inte utan den satt som en smäck och jag vill verkligen ha den! Därför är jag typ less på min Ichi jacka som aldrig är använd. Det är två helt olika jackor, bara det som är problemet, och jag vet inte vilken jag vill ha. Typ ska man sälja Ichi jackan på tradera kanske? Den är helt slut på Nelly.com, finns bara i typ strl L eller nåt och denna är i XS. Finns det någon som är intresserad kanske? Räddare i nöden SÖKES! Men seriöst, skriv om någon är intresserad!



Ichi jackan!

Slynor!

Hatar den här dagen. I alla fall början på den. Har knappt sovit nånting inatt och vaknade ändå efter 7 imorse och har inte kunnat somna om efter det. Låg och kollade på Vakna med the voice på 5an och bara ruttnade. Alltså varför har dom slutat sända The voice (alltså hela kanalen är borta) i Sverige? Inte för att jag blir ledsen men jag undrar bara varför. Någon som vet? Whatever... idag hade jag tänkt städa men är inte på topp för det känner jag. Är mest arg. Ska väl försöka åka och handla lite på Willys sen. Finns typ ingen mat alls här hemma och att gå från att ha massa mat hemma (hos mamma) till att ha ingenting (här) är fan inte kul! Jag brukar inte äta så mycker här men hos mamma gör jag det, vet inte riktigt varför men det bara blir så, så nu när jag är tillbaka här hemma vill jag äta mer liksom, svårt bara när man inte kan :( Gör ont i magen!

Annars då... jo jag vill uttrycka mitt hat mot slynor som förstör på olika sätt. Gå och dö bara, snälla! Skaffa ett liv! Jag vill spy! Äckel! Varför kan inte alla bara vara normala? Herregud...

Trådlöst internet ftw

Pappa fixade med trådlöst internet på min dator (som jag inte ens tänkt på att jag kan ha) så jag sitter inne i mitt gamla rum och ska snart sova. Pratade nyss med Joachim men känns inte som att det finns så mycket att säga, jag är bara helt galen efter att få träffa honom nu. Jag vill inget annat, vill bara få se honom, höra honom irl, krama honom, pussa honom, säga att jag älskar honom och bara få vara med min pojkvän. Åååh vad jag behöver dig i mitt liv!

I övrigt så har jag haft en mysig kväll här hemma hos pappa. Vi kollade på Ironman som kanske inte var någon höjdarfilm men ändå... med massa godis och te och mer paj till så spelade det ingen roll! Mums! Kommer ändå sakna Grycksbo. Jag har liksom kommit in i livet att vara här nu och man varvar verkligen ner. Blir kanske lite jobbigt när jag kommer sitta ensam hemma i lägenheten medans Joachim är i skolan, att tänka på att jag hade kunnat vara här hemma och softat. Såklart man kan softa i Stockholm också men det är ju inte samma sak, det är inte samma lugn och familjen är inte runt omkring dig. Nåväl, jag kommer antagligen tillbaka hit vid min födelsedag ;) Jag hoppas på en överraskningsfest! Haha... jaja godnatt allihopa!

Hemma hos far

Sitter hemma hos pappa nu. Var ju egentligen meningen att jag bara skulle äta middag här och sen åka hem till mamma igen men pappa och Pernilla (pappas tjej) kom upp till mig och Eric när vi satt på hans rum och frågade om jag inte ville stanna över natten. Först sa jag "jag vet inte" för att jag egentligen såg fram emot lite ensamhet, men ändå inte, hemma hos mamma men sen tänkte jag "wtf, klart jag stannar" så jag blir alltså kvar till imorgon! Vi har ätit jättegod potatissoppa och en jättegod hallonpaj med maräng ovanpå och grädde till, jag lovar jag dog nästan! Vi åkte och köpte massa godis också och pappa är då sig lik, han bara öser i godis i påsen, så himla söt :) Vi åkte även förbi mamma så jag kunde hämta min bärbara så jag och Eric kan spela WOW sen när det väl är färdiginstallerat och allt. Jag lyckades övertala pappa att Eric skulle få installera det här, han fick inte det innan. Pappa är så anti det här med betalspel men nu så ;) Dom är och dansar nu så jag sitter här och mögglar, försöker få tag på Joachim men han svarar fan inte *ledzen* När dom är hemma igen ska vi kolla på tv/film och mysa. Kul att träffa katterna också, Rayo och Chicha! Så himla gulliga! Saknar Inca och Grisa nu såklart :( Men vi ses ju imorgon hehe!

Jaja ska inte babbla på om en massa saker ni typ säger CAREFACE om så jag slutar nu. Puss!
Btw så fyller jag år om 21 dagar!

Today

Vaknade för en stund sen, har ätit frukost och snart kommer pappa och hämtar oss så ska vi åka hem till honom och hans tjej (och katterna!) för att äta middag. Var ett tag sen jag träffade dom så det blir väl trevligt. Sen åker jag hem igen och åker troligtvis (förhoppningsvis) hem till Stockholm imorgon för nu längtar jag verkligen sönder mig efter Joachim! Helt sjukt!
Dom ringde förresten från McDonald's igår och jag ska på en andra intervju på onsdag :) Det är väl ganska positivt? För har man kommit så pass långt så är dom väl intresserade. Jaja bara att hålla tummarna för det.
Har för övrigt knappt uppat här för att jag har spelat WOW helatiden och inte har tid med det här helt enkelt! Övrig tid pratar jag med Joachim typ. Hehe WOW och telefon bara! Och lite mat såklart. Igår gjorde jag och lillebror en jättegod pizza, hur smarrigt som helst! Såg ni Fredag hela veckan på 4an igår förresten? Det var inte alls lika kul längre och då blev jag lezzen!

Nä nu måste jag fortsätta göra mig i ordning, har inte ens klätt på mig och pappa kommer ju snart! Pusshej!


Vart är mitt ljus i mörkret?

Jo han ligger hemma i Fisksätra och där borde han inte alls vara, han borde vara HÄR med MIG, NU, så att jag kan få pussa honom och krama honom och säga fina saker, så att vi kan få sova brevid varandra som vi inte har gjort på över en vecka. Saknad gör ont, något fruktansvärt. Något annat som börjar göra ont är mina ögon för jag är trött och skulle sovit för längesen men jag började pilla med massa bilder och lekte lite med dom. Så nu tänkte jag visa två jättefina bilder på Älskling och med det säga GODNATT!

 

Crahahazyyy!

Jisses vilken konstig dag typ! Först åkte jag med min kusin och hennes bebis till stan och gick runt och kollade på massa bebiskläder och sånt. Åt pizza och pratade väldigt mycket. Jag fick även en vinöppnare och en spetsbody från gina tricot som var råsnygg! Fick dom som en tidig födelsedagspresent och en vinöppnare behövde jag verkligen! Har liksom 2 vinflaskor hemma men kan inte ens öppna dom... great job liksom! Men nu så! Sen åkte vi hem och gullade med lilla Vendela och jag matade och höll i henne. Hon var sååå söt och jättesnäll! Sov mest helatiden och skrek knappt nånting. Tänk att man kan vara så nöjd med livet om man bara får suga på en napp! Sen var jag helt slut så jag somnade och har sovit länge så allt blev jättekonstigt. Förlåt Ercan! Har inte ens hört av mig till honom... har pratat i telefon jättelänge nu (typ update, jag började skriva på det här inlägget vid 22 eller nåt och nu fortsätter jag) med J. Saknar honom! :( Love you! Han är verkligen världens snyggaste! Mums!


Me and my Imp


Grizzla and Jaknar to death! ♥

Puss nu ska jag sova. Imorgon blir det stan med kusinvitamin och lilla Vendela som jag ännu inte träffat, ska bli spännande! Sen kommer väl Ercan förbi hoppas jag! Pusshej!

GLÖM INTE BUDA DÅ!

Herregud vad jag är hungrig! Mamma gör lasagne och har gjort det ett tag men det tar ju sån jävla tid... jag och Eric har bakat en kladdkaka undertiden och den blev nog jättebra tror jag! Så det blir mys sen med Top model och kladdkaka med grädde. Idag börjar även serien om världens fetaste man som ska gå ner massa kilon för att kunna gå själv fram till altaret när han ska gifta sig. Han är sjukt stor så lycka till får man väl säga då! Tror att "nya" säsongen av Paradise hotel börjar idag också... åååh jag älskar det! Tråkigt att jag inte får kolla på det med J. Spricker av längtan... det gör ont! Jag mår i alla fall liiite bättre nu. Det börjar gå uppåt igen känns det som. Jag håller tummarna för att allt går som vi vill och allt det här betyder så mycket för mig. Det är ett projekt som ska lyckas! Tillsammans är vi oslagbara, right?! :)

GLÖM INTE buda på Reebok setet som går ut inatt! Jag lovar, ni blir inte besvikna ;) Puss!

Love of my life


Note

Jag är ett vandrande psykfall. Jar har konstanta problem i mitt huvud och jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Vaknade för en stund sen och det är inte så fint väder ute. Ska snart äta en skål med filmjök och crunchies och typ slösurfa eller nåt. Sen kommer väl lillebror hem om ett tag och då vill jag mysa i mammas stora säng framför tvn, om han vill dvs! Det är så mysigt att ligga och kolla på Toon Disney och skratta med honom. Igår när vi kollade på "Tazzan" satt Eric och bytte språk helatiden så vi nästan kissade på oss eftersom dom pratar så roligt. Ja så lättroade är vi! När jag gick in i köket för en stund sen låg det en lapp på matbordet med följande skrivet på den: "Cecilia! VAFAN JAG SKA DÖDA DIG! Ps. Massera Eric. Ds /Puss Mamma". HAHAHAH alltså så jävla boring, mamma brukar nämligen lämna lappar sådär gulligt på bordet innan hon går till jobbet om det är något speciellt hon vill att man ska hjälpa till med eller göra osv så nu langade Eric en egen version av det. Hahah... nu ska jag äta min fil!

RSS 2.0