Snel

Joachim är just nu påväg mot Saltsjöbaden för att hämta sitt busskort, legitimaton, bankomatkort och ICA-kort som en snubbe hade hittat på Saltsjöbanan. Klantiga Joachim! Han märkte inte ens att han tappat alla korten förrän han fick ett sms från denna kille som hittat allt. Hur snällt är inte det? Hade det varit någon tattarunge som hittat det hade dom väl knappast hört av sig utan tagit busskortet och varit glada. Lite segt bara för jag är verkligen hungrig och Joachim skulle precis gå och köpa pitaburgare när sms:et kom... så nu får jag helt enkelt sitta här glad och snäll och vänta ytterligare lite på att maten ska serveras... jag är SÅ himla hungrig! Har ätit två ägg idag och vi har varit ute flera timmar på stan. Vi har slösat pengar som fan men vi är lika glada för det! Joachim fick mest grejer, en jacka, ett par byxor, strumpor, kalsonger, ett par skor, två t-shirts och en klippning! Grabben är ju helt ny nu! Haha... jag köpte ett par skor och en t-shirt, det var allt! Joachim din bortskämda lilla ungjävel! Men jag får väl skylla mig själv antar jag för att jag är så snäll, men det var faktiskt tidiga födelsedagspresenter, typ.

Jaja nu måste jag äta godis eller nåt innan jag dör! Det är mörkt på himlen, ska det regna och åska?


Är jag så sexuell?

Hittade sidan birthday.se, där kan man söka på massa personer och kolla när de fyller år osv. Ganska kul! Alltid intressant att veta hur många dagar man har levt liksom, själv har jag levt i 7 219 dagar! Lite gammal känner man sig ju. Läste lite om mitt stjärntecken också... det är skrämmande hur mycket det stämmer, är inte det ganska sjukt att det kan vara så? Är alla skorpioner som mig, typ? Jag gillar såklart sista raden mest, hahaha "Måste ha stor sexuell aktivitet för att inte bli hämndlysten, svartsjuk och grälsjuk." Och att mina känsligaste kroppsdelar är könsorganet och urinblåsan, bara massa sexuella grejer!


OMGGGGG!

Jag fick WICKED SICK på DotA! För er som inte är så insatta är det när man dödat fiendens heroes 7 gånger på raken... eh I rock?!?!?!?!? Jag är ändå nybörjare, tycker jag är ganska duktig faktiskt. Joachim blev sur när jag dödade alla helatiden, hihi.
Har haft en speedad dag på stan med Bitch. Sprang runt i massa olika affärer men vi var ändå väldigt effektiva. Köpte en kofta och ett par örhängen... och lite annat ;) Fast det kan jag inte skriva om här, inte nu i alla fall. Eller jag köpte Aldrig facka upp av Jens Lapidus till Joahim eftersom vi firar ett halvår idag, ju! Vi har myst med korv med bröd och chips och sånt. Vi kollade på någon sjuk film också, jag köpte nån box på Willys för 99 kr med tre filmer, alltså det var typ ett killgäng som skulle fixa ligg åt deras ena kompis som var oskuld, dom åkte till Mexiko och festade helatiden och det var typ halvnakna tjejer överallt och alla var bara allmänt störda, haha, skummaste filmen på länge... whatever, nu vill jag spela igen!

Underbart!

Skulle sätta mig och betala alla räkningarna, och vad ser jag då? Jo att jag har fått lön x2 typ. Inte samma summa två gånger men ja jag har fått lön två gånger! Så nu har jag mycket mer att leva på än vad jag trodde! Helt amazing! För första gången känner jag mig någorlunda tät, haha. Tråkigt bara att det var så mycket räkningar att betala, det sved ganska hårt kan jag säga... men jag får ju lite cashios tillbaka från H&M kläderna också, alltid något. Varenda krona är typ guld för mig haha jag är en sån fattiglapp!
Ska hooka med Bitchen i alla fall tror jag. Vi skulle sola men herregud klockan är ju snart 2 då är det inte så stor idé?! Vi kanske kan dra oss inåt staden eller nåt... Älskling fyller ju år snart också, kanske ska kolla runt efter en liten present!


Boring

Nu är jag äntligen vaken och väntar på att se vad dagen har att erbjuda. Ska jag hooka med Bitchen eller vara hemma och städa och dylikt? Hmm... måste fixa alla räkningarna i alla fall. Har jag sagt att jag fick hem det största paketet någonsin från H&M? Jo det har jag, och jag blev glad! Men vissa plagg var inte alls lika fina som jag förväntat mig så dom måste skickas tillbaka. Ååh så mycket tråkiga grejer som måste göras... jag får ångest nu också för att jag inte vet vad jag ska göra idag... orka mig.
Grisa håller på och jagar en nyckelpiga och det låter som att hon ska ha sönder fönstret, gotta run!

PS!

Hallå glöm inte regga er på gratisbio.se, genom länken jag visat i inlägget "GratisBio.se". Jag är sååå nära att få gratis biobiljetter nu! Plz help me!

zomg

Om någon undrar varför jag inte har uppat på några dagar (vem fan bryr sig egentligen...) så är det i alla fall för att jag håller på att bli en riktig datanörd. Men jag är ingen otrogen spelare utan håller mig stolt och troget till Warcraft III, DotA, vanliga matcher över LAN med min älskade pojkvän, WOW... ja, Warcraft i mitt hjärta helt enkelt! Jag och Joachim satt häromdagen och sa saker i stil med "tänk om man bara slapp göra något annat och man bara kunde spela hela dagarna". Varför kan man inte få livnära sig på att spela? Typ leva på en hundring i veckan eller nåt... fatta vad soft! Jag älskar datorer och jag älskar Blizzard.

Idag drog jag och Joachim tummen ur arslet för en gångs skull och åkte lite spontant till Näckrosen och spelade minigolf. Jag vann! Helt otroligt! Men på hur många slag tänker jag inte berätta... låt oss säga att jag inte är så bra, men då kan vi ju konstatera att Joachim faktiskt är sämre! Haha nej då älskling du hade säkert bara otur för att jag var med! Efter golfen drog vi till Rådmansgatan för lite asian food, närmare bestämt kinamats-buffé. Hur gott som helst. Sen svängde vi in på Lidl och köpte lite godis osv innan vi drog hem till Fiskis igen och nu sitter vi här, haha! Vi firade ett halvår tillsammans om någon undrar varför vi helt plötsligt gjorde massa roliga saker! Fast egentligen är det idag (onsdag) det är den stora dagen! Älskar dig sugarpops!


Joachim jag lägger upp hur mycket bilder jag vill på dig :]

GratisBio.se

Har upptäckt en ny sida där man samlar poäng och sedan får välja mellan biocheckar eller presentkort i massa olika affärer... jag är jättedålig på att förklara men gå in på deras hemsida för mer information, gå med och börja samla poäng eller gå med genom den här länken, då får ni 50 poäng vid registering och ytterligare 25 poäng för att ni rekryterats utav mig :) Hur bra som helst! Så sätt igång att värva nya medlemmar! Och hjälp mig också ;)

ME GOSU

Jag har haft en gosu-time här hemma i Grycksbo. Får berätta mer sen men just nu orkar jag inte. Helt wicked kväll/natt/morgon var det igår i alla fall!
Åker nog hem till Stockholm och min Älskling idag. I miss You!

OBS!

Det är TVÅ ynka dagar kvar till löning!!!!!!!!!!

Fartfylld dag

Idag (igår om vi ska vara korrekta) var en fullspäckad dag, typ. Vaknade ca kl 12 av att lillebror kom och väckte mig. Gick upp, käkade frukost med alla andra slöfockar, satte på mig bikinin och började sola, storebror joinade mig och vi pressade, dödade myror, beslutade att det var alldeles för varmt och att det var dags att åka ner till Tansen (badstället heter så), tog mitt första dopp i år, solade lite till, somnade i solen, åkte och köpte glass, väl hemma så tog vi det lugnt sedan kom alla gästerna, vi konverserade och hade trevligt, vi åt grillad mat, vi spelade kubb och typ alla drack öl utom jag, vi vann på kubb (vi körde familj mot familj), vi gick tillbaka till verandan och umgicks, käkade vattenmelon, vi bestämde att vi skulle dra ut på krogen, den krogen vi skulle till var tydligen stängd så vi sket i... bla bla bla, gästerna var här till strax före kl.01, eller?! Det där blev en kort men ändå lång resumé, skulle kunna fylla ut det ännu mer men jag orkar faktiskt inte det, klockan är ju typ kvart i 4 på natten, eller är det morgon då? Tänk att jag aldrig riktigt kan få kläm på det...

Imorgon (jaja idag, om vi återigen ska vara korrekta) blir det förhoppningsvis fint väder igen. Jag och mamma ska göra lite ärenden inne i stan sen ska min bror handla kläder till mig... jag vet stört, han ska göra det bara för att han vill att jag ska följa med ut på klubb imorgon, haha. Sen ska vi dra ner till Tansen igen typ, sola och bada, spela volleyboll. Blir nog feting-nice! Ja sen senare blir det utgång med massa peeps, blir nog skoj. Sen på torsdag åker jag, mamma, Grisa och lillebror ner till Stockholm igen. Får se vad vi ska hitta på då!

Jajaja alltså om ens någon har orkat läsa det här så är ni fantastiska för det här var ett sjukt tråkigt inlägg. Eller är något inlägg någonsin roligt? Nu får jag ångest. Hur som helst, dags att sova typ innan mamma vaknar och säger "stäng av nu!" med sin ljuva, sura stämma. Hahah... godnatt! Eller godmorgon om ni vill det...


Hur?

Hur kan vissa tjejer se ut som killar? Jag fattar inte...
Börjar få ont i axlarna nu ska nog röra mig ut mot stugan och försöka sova i min ensamhet.

I bushen

Hemma i bushen nu (Dalarna). Det är skönt... man slappnar äntligen av lite, känner mig alltid så stressad annars även fast jag är ledig.
Kom hit vid ca kl.20 och sen dess har jag ätit pyttelite pizza, honungsmelon och druckit juice, suttit framför datorn, pussat Grisa, spelat med min lillebror och spelat med min lillebror igen... ägz0r! Vet inte hur länge vi blir uppe men jag pallar inte bry mig!

Bilturen upp hit gick bra, hade ju sällskap av Lennart och Oskar, och lilla Grisa såklart. Jag är så stolt över henne hon är alltid så himla duktig med att åka fram och tillbaka överallt! Jag är en stolt mor! Hon fick komma ut ur buren och gå lös i bilen och hon var så himla söt!
Imorgon blir det grillning och det kommer bli fetinggott! Och trevligt!
Men jag saknar Joachim... ♥

Inte så rolig kväll/natt...

Vad hände? Varför var det tvunget att bli såhär? Besviken och trött är jag...
Kanske åker hem till Dalarna idag, eller jag borde väl göra det och varför inte egentligen? Mamma ska ha grillfest hemma imorgon med våran familj och hennes killes familj, blir nog hur mysigt som helst. Vet dock inte hur länge jag blir där... ingen aning faktiskt...

Kan inte släppa allt som hände inatt tycker det är skitjobbigt...

Övergiven

Jag blev dissad av Joachim, uppenbarligen ville han inte hitta på nåt med mig utan istället gå ut med en annan svart sak, som jag inte tycker om. Ja lite ledsen är jag faktiskt...

5 dagar kvar!

Till löning! Tror jag kommer kunna överleva detta!
Återigen söndag, dagen före måndag, som man ofta tycker är den jobbigaste dagen på hela veckan. Jag vet inte om jag ska tycka det eller inte? För jag vet inte om jobbet kommer ringa mig eller ej. Lite störande faktiskt att man aldrig vet...
Jag har inte gjort någonting över huvudtaget dom här senaste dagarna. Varit bakis en dag, glott på Lost alla andra dagar, slappat och ruttnat framför datorn, framför ingenting, knappt ätit nånting. Ärligt så har jag typ ätit pasta, någon macka, lite mjölk med flingor, men inget i ordentlig matväg. Jag tror jag har gått ner lite i vikt också, eller jag vet inte, men det är i alla fall något som är positivt.
Jag har ingen aning om vad jag/vi ska göra idag... känns som att jag måste gå ut i alla fall. Men då måste jag först ta en dusch, vilket jag inte har gjort sen i onsdags, haha! Sunkig jag är...
Nåväl, dags för en cigg och lite andra "nyttiga" sysslor.

Beso!

Jag och Joachim har faktiskt varit tillsammans i 6 månader snart, progress! Även fast det känns som att vi varit tillsammans mycket längre (inte så konstigt att det känns som det...) så är det alltså ett halvår snart. Jag älskar dig så mycket! Du anar inte hur glad jag är varje dag av att få känna din närvaro och av att få se dig varje dag och veta att du är min. Jag vill bygga upp hela mitt fortsatta liv med dig, du är redan en del av mitt liv, du får aldrig försvinna! Vi hör ihop. Du är ju min Timmy, Mr Exotic, Casper, Spöket (kan fortsätta i evigheter) och jag är din Slyna, Svarta jävel, Slav, din Cecilia. Ursäkta smeknamnen men vad kan jag säga? Jag har en romantisk pojkvän, haha. Han är världens snällaste jag lovar!


(Joachim du kommer tycka att den här bilden är töntig men jag älskar dig ändå) :]

Tidsfördriv

reser helst till: typ Bolivia eller nåt semesterställe
tidning jag gillar: Cosmopolitan och Rocky
favoritsite: H&M's hemsida
fikar gärna på: mysiga ställen
favoritbutik: typ H&M, Gina Tricot...
favoritfärg: oftast svart, men färgglatt är inte heller fel
favoritmärke: inget speciellt
favoritdjur: katt
stjärna jag vill träffa: Justin Timberlake?!
motionerar: fråga inte
senaste fyndet: minns inte
fulaste färgen på kläder: svårt att säga
senast sedda film på bio: Sex & The City
senast köpta skiva: fööör längesen!
sparar till: har jag sparat? borde spara till mycket.
pålägg som gäller: smör och ost
dagens dryck: drickyoghurt
senaste boken du läste: läser El choco
senaste maträtten du åt: pasta med tomatsås toppat med smält ost
senaste klädesplagget du bar: nattlinne och kofta
senaste repliken du yttrade: "va, jag förstår faktiskt inte?"
senaste personen du träffade: Joachim<3 (han sitter mittemot mig)
senaste personen du pratade i telefon med: Mamma
senaste personen du fick brev av: räknas räkningar?
senaste gången du sov: idag
senaste saken du köpte: cigaretter
vad har du gjort idag: ingenting, kollat på lost typ...
hur tidigt stiger du upp: haha, "tidigt", nej men jag brukar faktiskt gå upp tidigt men inte på senaste tiden
vilken färg har du på håret: mörkbrunt?
vad har du för färg på ögonen: bruna
är du uppväxt i stan eller på landet: defenitivt landet, i Dalarna!
var har du ont: ingenstans just nu
kan du stå på händer: haha nja...
vad tycker du om idrott: inte riktigt min grej längre
vad har du för klocka: en guldig Esprit, skitsnygg

What to do now?

Nu har jag och Joachim glott klart på hela säsong 1 och 2 av Lost. Vi har inte säsong 3. Shoot me.

Vaken!

Nu är jag vaken! Typ tio timmar sedan jag skrev det förra inlägget... jag har sovit gott men alldeles för länge, igen. När ska man sluta upp med det då tro?
Vad ska alla hitta på idag? Och vad ska jag hitta på?

Lost

Nu är jag uppe sent igen... som vanligt. Vad ska vi gissa att klockan är när jag vaknar "imorgon"?
Allt är Lost's fel. Men jag klagar inte.

Joachim komsi komsi dags att bädda ner oss!

Mm I like!

Kunde inte hålla mig, jag var tvungen att beställa dom här godbitarna:


  


Klänningen till vänster tog slut helt i strl. 34 och 36 några sekunder efter att jag beställt den, flyt jag har!


Sugen

På nån av dom här skönheterna: Iphone; HTC Diamond

  

En väldigt seg fredag

Jag sov till typ halv 2 idag. Inte bra nånstans, fy skäms på mig!
Vad har jag gjort sen jag gick upp då? Har inte ens ätit nånting över huvudtaget, inte druckit nåt heller. Jag har rökt två cigaretter och kollat på TV. Suttit lite framför datorn och beundrat alla nya kläder som har "släppts" på H&M's hemsida. Blir man galen eller? Så himla fina kläder, och mysiga! Kul att man är fattig och kommer vara det ett bra tag... jag har kollat på Djurpolisen igen. Och myst med Joachim. Det ryktas om grillning ikväll men man får se hur det blir med det. Annars kanske Paradise hotel-maraton på TV400 lockar? Jaja...

I onsdags kom först Anna hem hit, vi glodde lite på TV och ruttnade, sen klädde jag på mig och vi började röra oss mot Slussen för att sedan åka vidare mot Solna. Där mötte vi först en mycket trevlig man som stod och äcklade sig och kommenterade våra utseenden, att vi var vackra osv, vi sprang ifrån honom typ och hoppades att Jannike kunde skynda sig att komma ner och möta oss. Hon hörde våra förhoppningar för hon kom väldigt snabbt. Lägenheten dom bodde i låg nämligen precis vid T-banan, sweet! Så himla längesen vi sågs och jag blev så glad! Hon var vacker som vanligt! Träffade även Vickan och Alex, dom var två blonda och trevliga prickar. Vi började hälla i oss diverse alkohol-vätska. Det blev en mycket trevlig stämning efter ett tag. Jag och Anna hade knappt ätit nåt på hela dagen så vi blev kalas ganska snabbt och det höll i sig för resten av kvällen. Efter ett tags drickande begav vi oss mot Fridhemsplan och sugiga Nivå 22. Inte mysigt och jag hatar fortfarande snubben som hällde vatten på min rygg... "ta det lugnt, det är bara vatten". OCH?!? Miffo. Liksom vart får man tanken ifrån att hälla vatten på nåns rygg bara sådär? Whatever... efter ett tags ruttnande där så skulle dom andra dra vidare men jag kände att det räckte för mig så jag begav mig hemåt. Joachim var gullig och mötte mig vid tåget och tur var väl det för alla lampor i typ hela Fiskis hade slocknat av nån anledning?
Övrig information: Anna försvann och gick vilse när vi anlände till Fridhemsplan, inte förvånande alls.


En mysig bild på mig och Bitchen. 

    
  

Hmm

Verkar bli nåt av den här dagen i alla fall, hopp finns. Ska träffa Anna och kanske lilla Jannike som är på besök i storstaden också, sjukt längesen jag träffade henne. Minns inte ens när det var? Hur som helst... kan någon ge mig lite pengar i börsen så jag kan hitta på nåt kul med mina vänner? En fadder borde man ha. Ska bara vissa människor ha rätt till en fadder? Måste man bo i Afrika osv? Tänk om jag hade en fadder! Många i Sverige skulle säkert behöva en fadder. Sorligt att det aldrig tas upp. Det är inte bara utländska barn som har problem.

Dags för dusch och sånt. Har faktiskt vikt kläder, diskat och städat undan här hemma också. Oj vad duktig jag är! Joachim spelar dator, "duktigt". Haha.

En ny dag med nya möjligheter

Så var det onsdag. Skönt för ikväll är det massa saker på TV som man kan kolla på. Typ Project Runway och dubbelavsnitt av Sex & The City! Vad jag ska göra nu vet jag inte... Anna ville leka tror jag. Var ju ett tag sen jag såg den där svarta lilla saken. Kanske ska slå henne en pling om ett tag.

För övrigt så stör jag mig så sjukt mycket på TV och alla musikvideos. Visst vissa kanske man gillar, men för musikens skull, inte videons och i alla videos nuförtiden (iofs sen långt tillbaka) så är det nästan alltid massa tjejer med som har några tygbitar på sig. Varför måste det här fortsätta för all framtid? Jag är trött på att se alla rappare eller vad det nu är som står och sjunger lite och brevid eller i bakgrunden så står massa halvnakna tjejer och åmar sig och visar upp mer eller mindre allt dom har. Så himla störande. Det värsta är väl att det funkar, att fler "lyssnar på deras musik" a.k.a. mer folk vill kolla på videon igen p.g.a. tjejerna som var med. Hallå varför kan inte fler artister göra vettiga videos? Där man faktiskt sjunger!!! Varför kan inte fler artister göra roliga videos istället. Varför måste sex Alltid sälja? Jag stör mig. Varför kan inte folk vara normala och ha lite självrespekt i kroppen?

Jag har

(x) rökt en cigarett.
(x) varit full.
( ) varit i knytnävsslagsmål.
(x) varit kär.
(x) blivit dumpad.
(x) dumpat någon.
(x) rymt hemifrån.
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak.
( ) blivit arresterad.
(x) hånglat med en främling.
(x) ljugit för en kompis.
( ) varit kär i en lärare.
(x) skolkat.
(x) spytt offentligt.
(x) åkt skidor.
( ) åkt snowboard.
( ) sett någon dö.
( ) varit kär i en av mina internetkompisar.
( ) sett en del av mig själv brinna.
( ) ätit sushi.
(x) tagit smärtstillande.
(x) älskar eller saknar någon just nu.
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi.
(x) gjort en snöängel.
( ) haft ett te-party.
(x) byggt ett sandslott.
(x) hoppat i en vattenpöl som en galning.
(x) lekt utklädd/klätt ut mig.
(x) hoppat i en lövhög.
( ) åkt släde.
(x) fuskat när jag spelat spel.
(x) fuskat på prov.
(x) varit ensam.
(x) somnat i skolan/på jobbet.
( ) varit med i en jordbävning (jordskalv).
(x) rört en orm.
( ) sovit under stjärnorna.
(x) blivit kittlad.
( ) blivit rånad.
(x) blivit missförstådd.
( ) vunnit en tävling.
(x) gått mot rött.
( ) blivit avstängd från skolan.
( ) varit med i en bilolycka.
(x) haft kramp.
(x) känt mig som en utstött.
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt.
( ) badat i månljus.
( ) "badat" i snö, alltså hoppat runt i snön med bara underkläder.
(x) hatat mitt utseende.
( ) varit vittne till ett brott.
(x) ifrågasatt mitt hjärta.
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna.
(x) varit vilse.
(x) varit på andra sidan landet.
(x) simmat i havet.
(x) känt som om jag har hållit på att dö.
(x) gråtit mig själv till sömns.
( ) sjungit karaoke.
(x) betalat för mat med bara mynt.
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort.
(x) busringt.
(x) fångat en snöflinga på tungan.
( ) dansat i regn.
( ) skrivit ett brev till tomten.
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om.
(x) gjort upp eld på en strand.
(x) åkt rullskridskor/inlines.
(x) fått en önskan uppfylld.
( ) hoppat från en bro.
( ) ätit hund/kattmat.
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne.
(x) kysst en spegel.
(x) sjungit i duschen.
( ) drömt att jag gift mig med någon.
( ) limmat fast min hand i något.
( ) fastnat med tungan i metall.
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar.
(x) stannat uppe hela natten.
(x) inte duschat på en vecka.
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet.
(x) klättrat i träd.
(x) varit rädd när jag tittat på skräckfilm ensam.
(x) tror på spöken.
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger.
(x) badat med kläderna på.
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het.
( ) brutit något.
(x) fångat en fjäril.
(x) skrattat så mycket att jag grät.
( ) haft en Britney Spears-skiva.
(x) glömt någons namn.
(x) sovit naken.
( ) svimmat.
( ) gråtit på tunnelbanan.
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt.
(x) varit otrogen.
(x) varit svartsjuk.
(x) väntat på något/någon som aldrig kommit.
( ) stått upp-och-ner och druckit vatten.
( ) snattat någonting.
(x) tänkt tanken att snatta något
(x) spelat med i en teaterpjäs.
( ) varit med i en reklamkatalog
( ) varit med i en tv-reklam.
( ) varit med i en film som gått på biografen.
(x) varit ärlig när du fyllt i detta formuläret.

Fyfan...

Kollade lite på Djurpolisen i Houston på Animal Planet. Ett program där man får följa djurpoliser som åker runt och räddar och hjälper massa djur osv och det är så hemskt! Jag får alldeles ont i hjärtat av att se alla djuren som far så illa! Hur kan människorna som har dom här djuren ens sova gott om natten? Dom svälter djuren, misshandlar dom, missköter dom... många av djuren måste avlivas också. Jag tycker man borde införa en ny lag: måste djuren avlivas pga vanvård borde ägaren också avlivas. Är inte det mer än rättvist, eller?!

Idag har jag:

Somnat alldeles försent inatt och sovit länge på dagen, för länge.
Satt på mig bikini för att jag trodde att det skulle gå att sola
Tagit av mig bikinin igen när jag såg alla moln
Blivit ledsen p.g.a. alla moln och att jag är så blek
Duschat och gjort mig i ordning
Åkt till Sickla och hämtat lillebrors mobil som varit på lagning
Åkt vidare till Kärrtorp hem till Joachims mamma
Ätit lite tårta, rökt lite cigaretter
Haft världens huvudvärk
Åkt till Sickla igen för att handla på Willys
Åkt hem till Fisksätra
Ätit pizza

Och nu sitter jag här som det data-offret jag är. Kul dag va?! Jag är verkligen en så otroligt seg och slapp människa... jag blir ofta förvånad när jag faktiskt orkar göra nåt. Värt att tillägga kanske att jag strök lite kläder idag också. Något progressivt i alla fall. Visionen av att jag skulle gå upp tidigt och jogga varje morgon, gymma flera gånger i veckan, äta nyttig mat till 100% och göra allt jag måste göra direkt känns ganska långt bort...

Tatuering

Jag vill tatuera mig... NU! Jag känner begäret. Jag har visioner av hur jag vill ha dom så jag vill göra verkligehet av dom visionerna, NU! Snälla ge mig ca 2000 kr?

Mucho regn

Okej det regnar skapligt ute just nu. Vart kom det ifrån? Skitsamma jag sitter ju ändå bara här vid min dator och jäser. Har spelat WOW ett bra tag nu, illa, trodde inte det var min grej men det är ju ganska kul. Fast det är inte lika roligt när man dör och måste springa tillbaka till sitt lik helatiden, fast det har bara hänt en gång. Skills?! Hoppas jag inte blir någon WOW-nörd bara. Då skäms jag lite.

Hoppas det blir sol imorgon. SMHI lovar 25 graders värme imorgon mellan kl.12-18, det tycker jag dom får hålla.

Napoleon Dynamite

-What are you gonna do today, Napoleon?
-Whatever I feel like I wanna do. Gosh!

Snark!

Joachim sover fortfarande. Ska jag hoppa på honom?
Själv sitter jag och konverserar med Anna på MSN om städning och hur lätt det blir stökigt i ens lägenhet. Vi kan diskutera sånt fullt ut eftersom båda bor i Fiskis och i en etta på 45kvm som ser i princip likadana ut. Hon säger att hon snart ska städa... vad ska jag göra? Jag har lyckats med att ta en dusch i alla fall, men nu är jag fast vid datorn igen. Funderar på om jag ska väcka Joachim eller inte. Han ser så trött ut men klockan är snart ett på eftermiddagen och jag behöver någon att äta frukost med. Det är t.o.m. försent för frukost egentligen, middag vore nog mer att fundera på.

Och jag är avis på Ester som åker till Tyskland idag (eller var det imorgon?). Men hon fyllde år igår så okej då! Jag saknar mina arbetskamrater på Maxi lite, faktiskt, men det är skönt att inte vara en arbetsmyra där längre. Att följa det där hemska schemat. Hade jag fortfarande jobbat där så hade jag jobbat mellan kl.08:30-16:15 idag. Hemskt.

Måndag

Då var det måndag igen. Början på en ny vecka, en vecka då jag ska börja jobba igen... jobbigt! Är van med min lilla semester nu. Aja man måste ju få pengar också, kommer inte bli så rolig lön nästa månad!
Igår städade vi i princip hela lägenheten och det behövdes kan jag säga! Nu står det bara lite kartonger här och där med kläder, skor osv men jag vågar inte ställa ner det i källaren efter det lilla inbrottet som skedde för typ en månad sen. Jobbigt att man inte kan få leva som man vill i lugn och ro och få förvara sina saker som man inte har plats för här uppe. Istället ska man behöva vara rädd helatiden för det man har nere i förrådet. Så himla fel...

Älskling ligger fortfarande och sover eftersom vi inte somnade förrän ca kl.4 imorse, men jag kan såklart inte sova länge ändå. Varför? Kommer vara helt död ikväll istället, hoppas jag åtminstone.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Vi kanske (antagligen) ska träffa Joachims storebror som har kommit hem från Australien helt plötsligt! Joachim blev jätteglad när han ringde och överraskade! Jag har aldrig träffat storebror (Linus) så det blir roligt! Ganska fint väder idag också, sweet!
Ska röra mitt ass nu... sitter bara här och ruttnar. Pusshej!

Nu är jag tillbaka här ändå. Gillade inte den andra sidan så mycket...
Det var en månad sedan jag skrev något här och en del har väl hänt men jag orkar inte skriva om allt det igen utan läs min andra blogg om ni vill veta!

Något sjukt som har hänt är att en gammal vän beslöt sig för att försvinna ifrån oss... allting känns helt overkligt och jag kan fortfarande inte fatta att hon inte finns kvar längre. Vila i frid Sofia.


RSS 2.0