jag är arg

Fan vilken jävla skitkväll! Ursäkta språket, men jag är inte glad idag. Sömnen jag fått inatt består av någon ynka timme och timmar jag ska vara på jobbet idag är 9 stycken. Jag åker på morgonen, kommer hem på kvällen, kul.
Seriöst, jag vill gräva ner mig själv och aldrig mer komma upp. Allt är åt helvete och jag är arg på mig själv för att jag är så jävla fjollig. Varför kan jag inte bara stå på mig? Kan jag sluta vara en sån jävla pussy och kan jag sluta vara så jävla snäll helatiden.

Ursäkta språket igen. Kul igår var i alla fall att äta med Anna och att träffa Jannike. Puss.

ut ikväll?

Jag vill gå ut ikväll, har inte varit ute på evigheter. Vi får se om slynorna är på eller inte.
Sov till kl.15 idag. Helt slut, vi somnade kanske halv 7 imorse. Har inte ätit nåt, måste fixa nåt käk innan jag drar ut, om jag nu gör det... whatever, ha en bra dag!

hemma igen

Herregud vad jag flänger runt helatiden. Nu är jag hemma, kom för typ 10 minuter sen, men ska åka om en timme igen så jag måste hålla mig vaken. Ska nämligen åka och möta Joachim i Slussen så ska vi ta sellis hem hit sen och SOVA! Ska sova sova sova! Fyfan vad skönt... ska sova bort hela dagen! Sen får vi se vad som händer.

Hmm kanske man ska köpa med sig mat från donken hem? Haha fan vad äcklig jag är. Mitt mode får bestämma det sen. Uppar antagligen igen "imorgon". Sov gott!

lat

Nu har jag snart varit vaken i 5 timmar. Känns så sjukt att sova så länge och sen jobba på natten. Aja det ska nog gå bra. Sitter och smaskar i mig lite kakor och juice. Någon mat har jag inte ätit, tänkte faktiskt laga men jag vet att jag inte kommer orka. Det är tråkigt att äta när man är ensam. Får slänga i mig nån äcklig mat på jobbet sen. Om nån är full ikväll och ska fyllekäka så kom förbi mig vettja! Donken Skanstull is the place to be.

Nu ska jag göra nåt annat tråkigt innan jag måste röra röven mot tåget... :( Hoppas alla får en fet fredagkväll medans jag ruttnar i kassan. Party hard.

hat till h&m

Okej jag älskar H&M i övrigt men nu har dom gjort mig arga!

benny benassi

Snälla vill någon följa med mig?


jag hann!

Yes, jag hann med sista tåget hem! Fan vad snabb jag var att stänga idag, jämfört med dom andra gångerna. Stolt! Skönt att slippa sova borta. Är inte så mycket för sånt. Mycket skönare hemma i egen säng. Imorgon jobbar jag också stängning dock, vet inte hur jag ska komma hem då om jag inte får gå lite tidigare. Min sista buss går ju 10 minuter innan vi stänger. Jaja, det löser sig, det gör det ju alltid.
Har tagit med mig två cheeseburgare och en äppelpaj hem så jag ska gotta mig med dom nu och mysa ner mig i sängen. Det förtjänar jag tamejfan riktigt ordentligt! Ha en fortsatt trevlig kväll/natt allihopa.

jävla skit

Jag gick upp 05:15 imorse, tror ni internet funkade? Svar: nej! Tror ni jag blev arg? Svar: JA! Nu måste jag köpa en biljett från SJ ändå och jag hade kunnat skitit i att gå upp. Får köpa en obestämd sittplats-biljett också, kul. Åååh vad den här dagen har börjat dåligt, likaså kommer den sluta. Nu måste jag skynda mig, bajs!

kak-bak

Det blev massa fina lussebullar och kakor. Goda blev dom också! Har myst med mamma och lillebror så mycket jag hunnit för imorgon åker jag hem igen pga jobb. Ledsen är jag! Hatar att jag jobbar imorgon. Stängning är det också och jag kommer väl missa sista tåget hem, igen. Jag stänger på fredag också, kul. Slutar 4 på morgonen!
Nu ska jag lägga mig, måste gå upp vid typ 5 imorgon bitti för att buda hem en billig tågbiljett. Godnatt!

gödning

Det som är så skönt här hos mamma är att det alltid finns massa gott att äta! Jämfört med hemma. Här finns det alltid massa bröd, flingor, mjök, filmjölk, god mat, fikabröd, godis och massa sånt... älskar det! Kommer väl vara tjock när jag kommer hem imorgon. Idag ska vi baka cookies och lussebullar! Det är ju första advent på söndag, helt sjukt vad fort tiden går. Det är ju snart julafton! Tur att man slipper det där med julklappar. Får liksom köpa det innan jag åker hem och hälsar på nån gång istället, vilket antagligen blir i januari. Jag längtar tills julkalendern på tv börjar. Jag tycker verkligen det är hur mysigt som helst! Skägget i brevlådan heter den tydligen och det kommer jag följa! Finns typ inget mysigare än att vakna tidigt, göra frukost och kolla på det, spelar ingen roll att det bara är 15 minuter långt. Mys mys mys! Nu ska jag spela lite wow, mezt myz!

musik som alltid duger




dalarna

Sitter hemma in da hood nu, mitt ute i ett vinterland, och det är så skönt! Man slappnar liksom av på riktigt här. Imorgon (idag) ska jag sova ut ordentligt, inte sätta på något alarm eller liknande, nu ska min kropp få vila lite!
Tågresan hit gick bra förutom att vi blev över en timme försenade. Dom hade något problem med lok och vagnar och hade typ plockat ihop lite olika vagnar, sov-vagnar, 1 klass-vagnar, 2 klass-vagnar och jag satt i någon skitgammal vagn som hade en stor lekhörna och grejer och sätena var från stenåldern typ. Nåja, jag är här nu i alla fall, det är ju huvudsaken. Och jag är så glad! Fick ju äntligen träffa min bebis igen, Grisa! Hon är verkligen den vackraste kissen som finns! Ville nästan gråta när jag såg henne. Nu ligger hon och Inca i varsin säng här inne, så himla söta! Dom har blivit vänner. Minns i början när Inca verkligen tröttnade på Grisa för att hon följde efter vart hon än gick.

Nu ska jag sluta babbla om katter och göra något vettigt... fast det finns inget vettigt att göra vid den här tiden på dygnet. Vad göra? Pussas lite med katterna kanske! Godnatt.

1 krona!

Vann en tågbiljett hem på tradera för en stund sen. Vet ni vad jag fick den för? 1 krona baby! Så himla nice! Tradera kan alltid göra en glad, speciellt när man har ekonomin som jag råkar ha. Kul att det är löning idag men ändå är jag fattig. Hoppas på mer pengar nästa månad.
Innan jag åker har jag en del grejer att fixa. Måste fixa lite olika paket som ska postas och lämna dom vid affären. Måste slänga ihop en liten packning och så ska jag duscha osv. Problemet är att jag är så sjukt trött. Har sovit ganska dåligt inatt så egentligen vill jag bara ligga i sängen hela dagen men eftersom jag har så dåligt med ledighet i december så får jag passa på att åka hem nu. Fick förresten se hela mitt schema för december nu och jag jobbar på nyårsafton! Men bara till kl.17 så det gör inget. Hoppas jag är ledig dagen efter! Jag jobbar på juldagen också så det blir inget julfirande med familjen i år heller.
För övrigt så är vädret jävligt störande. Det är ju iskallt ute! Och snö överallt, inte har jag några bra vinterskor heller så det känns som att jag har två isklumpar att gå på helatiden.

Nä nu är det dags för lite frukost!

ja se det snöar...

Snöstorm ute, kul... känns som att man ska blåsa iväg helatiden. Ont i hela kroppen har jag efter helgen också. Kul att jag är så himla snäll och tar en jobbarkompis pass idag, 11-19, när allt jag egentligen vill göra är att sova och INTE röra på mig. Jävla skit! Nåväl, klarade jag hela helvetes-helgen klarar jag väl det här. Men vädret får mig orolig alltså. Hatar att frysa och få massa snö i ansiktet så man knappt ser något.

nya fötter, någon?

Om det är någon som vill ge mig ett par nya fötter så är ni välkomna att höra av er!

idol-mys

Sitter just nu och myser med mig själv och kollar på Idol. Måste sova tidigt ikväll eftersom jag börjar jobba kl.08 imorgon bitti. Morgonen kommer börjas med att fixa massa ballong-valv som ska sättas upp över hela restaurangen typ. Det är en mycket speciell helg, nämligen "World childrens day". Så det ska vara massa aktiviteter under dagen och det är jag och Jocke som kommer hålla i allt. Jag är ju nämligen värdinna! Nice, eller hur, haha. Så jag ska gå runt i klackskor och vit skjorta, väst, kjol och slips. Herregud, mina fötter kommer göra ont imorgon eftermiddag! Nu ska jag fortsätta kolla på tv och äta en till bulle. Mums. Ha en trevlig fredagkväll!

förlåt!

Okej förlåt, jag skrev "sov gott" till er som att jag skulle bädda ner mig men skriver här nu ändå, jag har syndat men jag råkade fastna i en konversation med en mycket god vän. När vi skulle säga hej då skickade jag en bild på Darin och då svarade min vän med "money for nothing". Såklart kunde jag inte låta bli att gå in på youtube och kolla på videon, jag länkar den, vill inte att någon ska missa denna! "Riktigt bra" ju. Hoppas den gör er lika glada som den gjorde mig. När vi ändå typ pratar om Idol så kan jag väl dela med mig av information som att "Idol Agnes" faktiskt handlade mat av mig på donken i måndags, kul va? Godnatt nu, på riktigt (ska bara ta en cancerpinne först, jag ska bara jag ska bara...).

bild på luggen

Haiii! Sitter framför datorn samtidigt som jag kollar på Cheers, mysigt. Anna var här ett ganska bra tag och vi snackade massa skit, om skit och sånt. Alltid lika kul att ha dig här slyna! Nu är hon hemma och drömmer svarta drömmar och likaså ska väl jag snart göra. Börjar bli trött nu, sov inte många timmar inatt. Angående min klippning blev jag väl ok nöjd, men inte mer, känner mig som en potta, det är alltid så i början med lugg. Dessutom blev den ganska kort och jag ser ut att vara typ 15 år. Jaja det går väl över, håret växer ju, fort hoppas jag! Sov gott allihopa.


nu var det klippt!

Sådär, nu har jag lugg igen. Kort blev hela mitt resterande hår också p.g.a. den frisyren jag hade innan då det var kortare bak än fram så det blev ett beslut om att jämna till hela håret, alltså blev det så kort. Ovant som fan och tråkigt... men nu kan jag fortsätta spara ut till långt hår igen.

klippa lugg?

Vaken nu igen efter inte alls många timmars sömn. Hade lovat att ringa J på hans rast. Tänkte nog sådär spontant åka och klippa mig idag. Jag förtjänar det typ till 100% för jag har inte klippt mig på nästan ett år! Ska nog klippa lugg igen, trivs med det, jag känner mig faktiskt ganska naken när jag bara har luggen åt sidan helatiden, och det är ju sååå tråkigt. Men av någon anledning kan jag bara inte ha snelugg, luggen strejkar, så jag måse ha den uppsatt helatiden.
Nu ska jag försöka hinna klart med städning och sånt innan jag ska åka, kanske ska försöka hooka upp med Anna. Ha en trevlig dag!

smoke buddy

Anna var här för en kort stund sen och tog en cigg med mig, så snällt! Jag har mest suttit framför datorn och glott lite på tv... gick och köpte pizza förut plus lite godis och cola såklart *blink* Vad är min värld utan cola? Inget! Håller på och laddar ner nya patchen till wow och jag har väntat ett bra tag nu, börjar bli rastlös, vet inte ens om jag pallar spela idag. Har väntat så länge redan. Ska väl sova snart, börjar bli trött. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra... typ fortsätta städa och sånt. Time will show... bjuder på en bild från min 20 års-dag sen får vi se om jag uppar något mer om en stund eller inte... hejda!


Jag ser så uttråkad ut för att här hade jag inte fixat mig eller nåt ;) Haha.

snö

Nu snöar det på riktigt! Marken är t.o.m. vit! Får se hur länge det varar då. Det har ju en tendens att försvinna efter typ en timme, tråkigt. J har åkt hem till sin mor igen och jag saknar honom redan. Jobbigt. Vad göra nu? Typ diska, städa och fixa något käk. Jag har haft ont i magen i några dagar nu för att jag inte äter ordentligt. Smalare blir man ju i alla fall, det är ju huvudsaken ;)

Vill även slänga iväg en tanke till min fina morfar som försvann ifrån oss för 10 år sen nu. Tänker ofta på hur det hade varit om du fortfarande fanns ibland oss! Saknar dig.

hurra för cola

Jag fick min cola till slut, godis också. Mums! Nu fattas bara cigg :( Töntig jag låter men vafan. Cigg ÄR gott och jag gillar det! J måste sova nu så jag ska också krypa ner, ska glo på Scrubs sen sova. Godnatt!

slapp är man

J är påväg hit nu istället, jag slapp alltså duscha och göra mig i ordning osv. Skönt, har bara suttit här den lilla tiden jag varit vaken, nu ska jag lägga mig i sängen och mysa och vänta på att en sötis kliver in genom dörren. Jag är så sjukt sugen på coca cola... värt att tillägga.

känner mig död!

Vaknade för en stund sen, mår sämre än på länge haha. Kom hem efter 03 inatt p.g.a. att jag var så seg på att stänga på jobbet så jag missade såklart sista tåget hem idag också. Denna gången hade jag dock inte turen att sova hos nån jobbarkompis utan jag fick sitta i Slussen på samma bänk i nästan två timmar, tro mig, jag frös häcken av mig! Jag satt stilla på den helatiden och när klockan väl blev typ kvart i 3 så reste jag mig och skulle gå till hållplatsen istället, alltså jag hade noll känsel i fötterna! Inte sån där känsla när man bara sitter hemma på ett visst sätt och känseln försvinner utan det här var något helt annat för att det var så kallt liksom. Trodde seriöst jag skulle svimma av eller nåt. Men hem kom jag väl och tur det. Helt förstörd känner jag mig, fyfan vilken jävla natt! Ska åka och träffa Joachim idag, har saknat honom. Tanken var väl att jag skulle vara hos honom typ snart men jag vaknade ju nyss så jag kommer väl vara skitseg. Måste ringa honom snart. Men kul det spöregnar ju ute... aja whatever, hoppas alla mår bättre än vad jag gör. Glad att jag är ledig nu i alla fall, kanske åker hem till Dalarna imorgon eller nåt. Puss hej!

failure

Hemma efter en helt störd natt. Hann inte med sista tåget hem igår så jag hamnade ute vid Handen typ hos en jobbarkompis och fick sova över där, schysst! Trött som få är jag eftersom jag inte kunde somna och jag är hungrig som jag vet inte vad... börjar kl.16 idag igen och stänger, skiiiiiiiiiit! Sen väntar i alla fall fyra dagars ledighet, sweet, totally!

inte enligt planerna

Fan också, vaknade för inte alls längesen, för inte ens en timme sen om jag ska vara ärlig. Jag som tänkte att det skulle bli så skönt att börja kl.16 så jag kunde ta det lugnt hela dagen innan jag måste åka till jobbet. Men nänä då vaknar vi någon timme innan bara... suck. Plus i kanten var väl att det knappt fanns något varmvatten så jag fick ta en kalldusch. Saknar Joachim gör jag också, trött är jag också. Hungrig är jag så jag ska proppa i mig mackor nu. Sen ska jag väl bittert klä på mig, sminka mig och fixa håret i vanlig ordning och släpa mig mot jobbet för att sedan komma hem efter kl.01 inatt. Trippel-suck!

jag ska sova, snart!

(Ja Joachim jag vet att jag egentligen borde ligga i sängen just nu men jag lovar att jag ska lägga mig efter det här).

Eh, hej... hoppas alla har haft en mysig lördag för det har inte jag. Jobbat hela dagen och varit sjukt seg och trött, varit värdinna och haft otrevliga kunder, några trevliga dock. Varit hemma hos Linn en stund för att se Gutta aspackad och sen spy+däcka. Snackade lite skit, smuttade på en cider (jag som inte ens dricker sånt) och såklart coca cola! Blev besviken över att det inte fanns några ostbågar, men det fick gå med chips, för den här gången! När jag och Anna skulle springa till pendeln så fick jag en sån sjuk smärta i bröst, hals och mage efteråt så jag trodde jag skulle avlida på plats. Har jag verkligen så himla dålig kondis? Skandal! Imorgon jobbar jag igen, börjar kl.16 så det är väl skönt, mindre skönt är att jag stänger. Bajs. Snälla kan det komma massa glada kunder imorgon så jag slipper bli irriterad? Dags att avrunda nu... vill bara säga att jag har världens finaste pojkvän som lämnar små söta lappar här hemma och att jag älskar honom så himla mycket! Jag hjärta Dig!

saknar grisa

Saknar Grisa sjukt mycket. Har varit utan henne i över två veckor nu. Det är så tomt och framförallt tyst utan henne. Inga små tassar som låter. Inget bus mitt i natten och inget spinnande och kurrande på morgnarna. Skulle typ ge vad som helst för att få krypa ner med henne i sängen nu. Låta henne sova på min mage och pussa henne godnatt och lukta på hennes päls. Åh min bebis! Fan vad jag whinar om min katt men hon är min ögonsten! En blöt puss till dig från din mamsi!

Joachim kollar på The ultimate fighter och jag vill kolla på Morgonsoffan. Lite delad smak där.

ny design

Vad tycker ni om min nya design? Lite classy eller hur? Haha. Den är inte klar ännu dock. Tänkte fixa någon fin header så småningom.

För övrigt ville jag bara visa er ett par skor jag inte skulle tacka nej till! Alltså dom här godingarna till vänster. Mums!

Pourquoi?

Jävla pissdag.

Jag gick in på H&M's hemsida för att spana in Commes de garcons kollektionen. Såklart var typ allt utsålt och man kan ju knappt kolla på kläderna då. Varför är alla så himla galna när det gäller H&M? Typ alltid när det släpps nya kläder så är alla helt jävla galna och alla kläder är slutsålda efter någon timme. Sjukt tycker jag. Man måste liksom sätta klockan på ringning kl.06 eller nåt för att ens ha någon chans! Nej jag är inte bitter. Faktiskt fattade jag inte riktigt grejen med dom där kläderna som släpptes inatt, det är väl inget speciellt med dom, eller? Är det bara jag som tycker så? Verkar ju som det. Något jag däremot vill ha är denna, hur skön ser inte den ut då? Man hittar så himla mycket fina kläder på tradera ibland så man får något fel i huvudet när man måste inse att man inte har råd. Men nu ska jag inte gnälla mer. Ska lägga mig i sängen och vara grinig istället haha. Trevlig helg!

zomg

Kan inte släppa det, den är så jävla grym. Jag får rysningar varje gång jag ser den och jag kan se den om och om igen, helatiden. Den är så mäktig och jag dör lite varje gång den visas på tv, jag börjar typ gråta. Det är liksom själva klippet i kombination med låten som gör det, se själva:


Fan då

Jag drömde inatt att man kunde köpa Bamse cigg i Norge, dessutom var dom sjukt billiga, liksom allt annat. Och dom hade choklad med zoo-godisar i och min favorit - choklad med lakrits i! Kul att allt bara var en dröm... jävla skit! Drömde återigen om att jag hade en unge, denna gången en son som hette Beni tror jag. Han var hur söt som helst men det var värsta weirdo känslan!

Buenos dias!

Godmorgon alla sunshines! Idag vaknade jag i tid för en gångs skull, men jag orkade ändå inte gå upp, så typiskt mig. Men jag har duschat nu i alla fall så nu fattas bara kläder, hår och smink+frulle. Måste jag ju hinna på typ en timme. Idag kommer nya sängen också. Kan inte beskriva med ord hur underbart det kommer bli! Så när jag kommer hem från jobbet ikväll kommer den stå här, fin och redo att sovas i! Sweeeet!
Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning... tåget går om mindre än en timme. Bajs!

Orkar inte

Alltså hahah jag orkar inte med den här bilden som min kära storebror har fixat... klockren men så jävla dryg!


Skit

En ny dag med nya möjligheter, och nya jobbiga saker att göra. Hittills idag har jag diskat, städat lite och duschat. Ja jag tycker oftast det är jobbigt att duscha. Gillar att vara smutsig. Det som återstår är att ringa två jobbiga samtal, plocka ihop massa papper och skriva hit och dit, leta reda på massa datum osv, packa ihop lite kläder som ska skickas iväg, kila ner på ICA och posten och posta skiten, åka till Sickla till Åhléns och Willys, åka till Forum till Åhléns, gå på banken och fixa diverse grejer där, åka hem, laga mat... herregud. Och imorgon är det jobb igen som gäller, hela dagen dessutom. Ibland ångrar man att man tagit på sig alla dom där extra-passen. Fast på löningsdagen gör man det väl inte.

Jag har börjat använda Joachims kläder mer än mina egna. Inte byxor och sånt men koftor och tröjor. Dom sitter liksom helt perfekt på och man slipper gå i nån jävla tight topp och jeans. Dom senaste dagarna har jag alltid haft på mig tights med en utav hans koftor på mig som täcker rumpan bra. Mysigt värre är det också och ett plus i kanten är ju att det luktar han. Kul att man fortfarande upptäcker nya positiva saker med förhållandet!

Btw så blev ju Obama USA's nya president (om möjligheten ens har funnits att missa det). Jag somnade runt halv 3 inatt så jag följde inte hela valvakan. Var ändå ganska boring. Jaja jag är inte så insatt i allt det där men av vad jag fattat så var det bra att Obama vann, eller ja det tycker ju majoriteten i alla fall. En utav Bambas undersåtar får styra och ställa lite nu och svinga med piskan och Bambas svarta döttrar är mer än glada!


Någon som följer valet?

Vilken tid idag kommer valet vara över och resultatet klart? Orkar man vara vaken? Joachim sover även fast vi sa att vi skulle kolla eftersom jag är ledig imorgon och han så gott som också. Jaja jag får väl väcka honom nu då genom att sparka på honom eller nåt. Han är skitsöt, ligger där med sina långkalsonger på. Nu är jag hungrig som aldrig förr, får rosta mig några mackor. Hej svejs!


Kom igen nu då Cecilia

En dag till, sen är jag ledig. Skönt, men icke, då har jag massa andra saker att fixa. Massa pappersarbete. Pust!

Grizzla!

För ovanlighetens skull är jag uppe i riktigt bra tid, mest tack vare J som ju börjar skolan kl.08. Tur, nu kommer jag t.o.m. hinna äta frukost och det har aldrig hänt!
Jag saknar Grisa helt sjukt mycket... har varit ifrån henne en vecka nu typ. Alla tycker säkert att jag är ett offer som bölar över en katt men vadå hon är ju min fina bebis! Hon är ju så jävla söt! Och hon är en "standard" i mitt vardagsliv, hon ingår ju liksom. Alltid på morgonen kommer hon och lägger sig på min mage och myser, sover och pussas. Hon vill alltid mysa. Åååååhhhåhåhå... måste åka och hämta hem henne snart! Funtar dock på att göra det först i nästa vecka :( Då har jag några dagar ledigt nämligen. Eller var det om 2 veckor? Illa...
Idag då, först jobba sen hem, det är väl planen. Skönt att jag jobbar så kort pass, bara 4 och en halv timme! Råkar väl dra med mig en meny hem sen också haha! Jaja nu ska jag göra mig i ordning så jag hinner klämma i mig min frukost, pusshej!

Since I've been gone...

Okej här kommer en ganska sen update. Förlåt allihopa, men vem fan bryr sig? Sen jag skrev förra gången, vilket var ett tag sen, har jag hunnit:
♥ Fylla 20 år och firat min födelsedag hemma i Dalarna med världens bästa familj och pojkvän
♥ Haft lite mini-semester där
♥ Lämnat kvar Grisa så hon fick lite längre semester... :'(
♥ Fortsatt jobba, nu ganska mycket
♥ Pussats och varit kär i Joachim

Allt var väl ganska boring fakta förutom att jag fyllt år, elläh?! Den dagen började med god frukost, sen åkte vi in till stan så jag fick gå på systemet och köpa en vinare och mariestad. Senare på dagen blev det middag och folk kom lite som dom ville, bjöds även på god tårta (en hade jag gjort!) osv... sen började vi dricka lite drinkar och sånt. Sen åkte vi in till stan hem till Westling och förade där innan vi sedan drog till Etage (som alltid) och satt i vipen och drack skumpa! Det var en sweet kväll och vi lyckades t.o.m. komma hem igen! Jaja nog om det... jag får en ny säng på typ fredag om allt går som det ska. Hur sweet present är inte det då?!?!
Just nu sitter jag här med världens huvudvärk men skriver ändå, jag offrar verkligen allt för att ge er en update... not. Började jobba 10 imorse så ja jag är ganska trött... tur att jag fick med mig en QP, cheeseburgare och cola hem alldeles gratis :) Hihi. Börjar faktiskt gå bra för mig nu, börjar feel the mode. Ska jobba imorgon igen, och på tisdag, ledig på onsdag, sen jobbar jag igen och igen och igen... orka, men hellre ha det såhär än som innan när jag typ skrev här 10478 gånger per dag. Då hade man liksom inga tider att passa eller nåt så då fick det här fördriva tiden under mina dagar. Nu är jag typ glad om jag ens hinner/kan softa framför datorn en stund. Men det är väl så det ska vara. Slita häcken av sig är ju livets gång! Det enda jag känner mig bitter över är att jag inte har något alls, över huvudtaget, ens i närheten som kan fungera som huvudvärkstablett. Jag är ju beroende och vad fan ska jag göra nu??? Problemet måste lösas. Hej!

Den här bilden får summera kvällen: UPOG!

RSS 2.0