Bitch is coming to town

Min Bitch nr.1, numero uno, the one and only, ingen annanstans funnen a.k.a Anna flyttar hit till Fiskis i helgen. Jag är minst sagt glad, äntligen en till "dalkulla" som flyr till storstaden. Nu är jag inte ensam längre. Många äventyr väntar. Åhhhhhhhhhhhhh jag är i extas!
WELCOME TO STOCKHOLM MY FRIEND!

Undrar vad man ska göra på Valborg... inte bestämt mig ännu. Cissi ska ju ha fest, vore nice. Har dock absolut ingenting att dricka, blir i värsta fall 3,5or haha! Sunkig jag är.

Idag åt jag glass i Gamla stan med Älskling. Det var gott och mysigt, lite kallt men det spelade ingen roll. För jag blev varm av att se hur fin han är och jag blev ännu varmare när jag tänkte på att han faktiskt är min. Me love you longtime.

Ångest

Lite ångest över att helgen snart är slut men den har varit bra i alla fall.
Shoppade lite i fredags med Älskling och käkade på Burger King. Det var det godaste på länge. Igår åt vi pizza... haha. Tog det bara lugnt. Vi ville dra ut och öla men det blev inget. Tog en öl i badkaret istället! Mysigt.
Idag blir det lite bio. Men vi har inte bestämt vilken film vi ska se ännu. Det är ju kul att det finns filmer att välja på men ångesten över att man ska välja rätt blir lite större... äh det blir mys however.

Kläderna från H&M kom i fredags också. Jag är nöjd. Införskaffade mig ett par nya skor, två jackor, lite smink och nagellack när vi var på stan. Jag är nöjd!

Ska försöka bestämma mig för vilken film vi ska se nu... kanske packa ner lite saker i kartonger också... är ju bara två veckor kvar tills vi flyttar nu! Jag är mer än nöjd!!!

Fresh

Fick en väldigt fresh lön om jag får säga det själv, mycket mer, betydligt mer än vad jag trodde att jag skulle få. Det är ju ganska behövligt då det kommer kosta en del att flytta också. Och alla dessa räkningar...
Blev jättesent på jobbet igår. När man jobbar stängning är man schemalagd till 22:30 "i värsta fall" typ, om det är mycket kunder och så. Jag stämplade ut 22:45 tror jag och var hemma nästan 23:30. Lite sent typ! Tur att jag är ledig idag annars hade jag nog blivit en suris. Är ledig hela helgen, jobbar tydligen inte på lördag, eh niiiiiiiiice!
Blir nog en fullspäckad helg om jag får gissa. Vädret verkar bli bra idag och helt ok imorgon, så passa på allihopa som bor i Stockholm! Tydligen ska det bli molnigt på söndag men såna där vädersnubbar har ju haft fel förr.

Jag vill att mitt H&M-paket ska komma idag!!!
Det är så skönt att man redan är brun och det är bara april! Och brunare ska jag bli... ska börja pressa snart. Har tvätt-tid sen så får passa på nu. Spela lite fresh musik och ligga i den fresha suuulen.

Breakfast time! And I'm in love!

10:24
Fick ett mail från H&M för en liten stund sen. Det är halva priset på massa vårjackor och andra billiga priser på massa kläder. Vafan jag som har massa saker att göra idag! Jag måste dit ändå!
Cecilia ♥ H&M

The date

Nu är det bestämt att flytten äger rum söndagen den 11:e maj! Måste börja packa och städa snarast då det som välkänt tar ett ganska bra tag att få allting rent... och så att det blir mindre slit den helgen jag (vi) ska flytta.
Det ska bli så himla skönt att få komma till något nytt och som är ens egna crib. Som man får göra vad man vill med, måla hur man vill osv. Funderar på att kanske måla om en del i köket nångång framöver.
Måste fixa med adressändring och massa annat skit också... stressigt.

Segt på jobbet igår. Tiden gick verkligen långsamt och jag ville bara därifrån. Jag lär nog känna samma känsla idag då jag t.o.m. jobbar stängning. SUUUUUUUUUUUUUUUUUCK... men jag får väl vara glad att jag är ledig fredag och söndag, nästan hela lördag också.
Och million dollar baby blir jag inte men det är löning imorgon så jag hoppas det ser någorlunda bra ut på lönespecen... kommer säkert få sämst lön, var sjuk jättelänge förra månaden.

Dags för frukost. Over and out.

My life

Blir troligtvist flytt redan nu i maj till Laxgatan. Så himla sweet! Lite stressigt bara men det ska nog gå bra. Hoppas jag. Tror jag nog!

Sov i K-torp inatt igen så jag är så gott som nyhemkommen till lilla Grisen. Hon jagar flugor och diverse andra djur just nu, söt! Tänk om livet var så enkelt, att man bara kunde jaga flygande ting och vara glad, äta mat då och då, gå på en låda och lätta på trycket, busa lite till och typ sova resterande tid. Men bara för att man råkar vara människa så måste man arbeta och skaffa pengar för att överleva. Orättvist... fick precis känslan av att hela våra liv bara är en illusion och en slump, "reglerna" för hela systemet skulle kunna vara helt annorlunda. Typ att man var tvungen att äta en glass varje dag för att överleva, men nänä, istället ska man dra sig mot jobbet om några timmar och jobba till ikväll. Segt! Det är i alla fall Top model och Sex & the city ikväll! Oh lord! ♥ Typ my life.

Vi var ute med lilla Center igår och jag är mer sugen än någonsin att skaffa hund för det är så himla mysigt! Mycket ansvar också såklart... men det går ändå inte just nu... får väl vänta typ 34864 år till. Men min lilla Grisa är ju också världens sötaste!


image39 image38 

Cecilia är glad

FÖR DET ÄR FINT VÄDER IDAG!

Finns ju faktiskt inget härligare att vakna upp till som att höra fåglarna sjunga lite och se hur solen tränger igenom persiennerna! Att kunna öppna balkongdörren och låta Grisa springa ut och in och veta att hon blir alldeles dampig av lycka. That's life! Ska snart sätta mig och sola lite, måste bara vänta tills det blir lite varmare... man får ju färg direkt när man sätter sig en stund! Så himla sweet!

Helgen, eller söndagen, var så himla skön. Gick upp tidigt och satte oss på balkongen med cigg och juice... solade i över två timmar (och fick färg!), gjorde oss i ordning, drog mot Slussen, hookade lite McDonald's mat och sen satte vi oss på bussen ut mot Värmdö. Var där i över 5 timmar och bara njöt. Käkade lite mat och slappade... sen åkte vi till Willys och handlade asbillig mat! Väl hemma igen kollade vi på film och käkade ostbågar+chips. Helt klart godkänd dag. Synd att man började jobba så tidigt dagen efter. Men idag är jag i alla fall ledig och det är typ grrrrrrymt!

En annan sak som är grym är att Jannike nog kommer ner i maj och hälsar på. Totally! Har saknat den tjejen.
Och jag längtar efter mina kläder från H&M! Minns inte ens allt jag har beställt... men bara för att jag har så tråkigt så visar jag lite bilder på grejerna här.

       

Nu har jag länkat till Micas och Cissis bloggar så spana in dom också! 


image27
En liten sötis-bild från helgen.

Sicko

Nä, jag orkar faktiskt inte...
Jobb hela dagen och efteråt medarbetarsamtal resulterar i en trött människa. Så drygt att man måste ta tag i att laga mat också!
Imorgon är jag i alla fall ledig! Sweet.

Maxi-mum speed

Har gjort "massa" saker under helgen därför har jag inte uppat... ska kolla på film nu så jag hinner inte göra det nu heller.
Maybe tomorrow babes!

Beso.

Moahah

Har beställt "lite" mer kläder från H&M nu. Thank you god for the 10% off! Men det var faktiskt inte bara kläder till mig.
Jag blir alldeles glad i hela kroppen när jag ser att solen skiner ute. Ska ta med mig Grisen ut snart så ska vi leka lite.

Segt på jobbet igår, typ inge folk alls, skönt men ändå lite omotiverande... fick gå från kassan lite tidigare (tack Niklas)!
Jag är måttligt avis på Ester som är i Italien just nu! Fick sms av henne nyss... så himla fubb!

Åhhh vad mitt huvud gör ont!
Åhhh vad vanilj-te är gott!!!
Åhhh jag vill inte vara ensam!
Åhhh jag vill ha pengar!
Åhhh...

Jag har verkligen inget vettigt att skriva om så jag avslutar med en sötis-bild!

image23

Puss-sjukan

Sov i K-torp inatt och nu när jag kom hem så hade lilla Grisa puss-sjukan tror jag minsann! Stackaren som har varit alldeles ensam... min bebis. Sötast ever!
Ska jobba idag och det känns inte alltför roligt... solen börjar komma fram nu också och då vill jag inte precis åka till Ica Maxi och sätta mig i kassan. Men a man's gotta do what a man's gotta do...

Ska göra mig en kopp te eller två och fixa något ätbart sen krypa ner i soffan och kolla på film eller nåt. Slacker 4 sure!
Först måste jag bara kolla tradera!!!


12:30
Kunde inte låta bli... jag var tvungen att beställa den, den är ju jättefin! Eller hur?! Imorgon tänker jag beställa lite mer för då är det 10% rabbat på allt!

image22

Im sick in the head for him

Grått, grått, grått och åter grått ute. Lite solsken tack, make my day!
Orka att det var strömavbrott nyss... vad handikappad man blir. Ville inte ens duscha, orka tända massa ljus.
Igår hade jag det mysigt! Behöver inte säga mer än så.
Idag blir det också mysigt. Och alla andra dagar!

Over and out, ska ta mig den där duschen nu.

image21

I build myself up
And fly around in circles
Waiting as my heart drops
And my back begins to tingle
Finally could this be it

Engla

Sjukt allting med Engla-mordet, eftersom han nu erkänt. Och att han erkände Pernilla-mordet också. Shit... det har varit ett mysterium i över 10 år. Dom måste ju ändå ha varit nära att hitta honom eftersom jag minns att dom luskade runt bland massa lastbilschaufförer, och han var ju det. Tänk om dom satt fast honom tidigare, då hade detta aldrig hänt.
Sjuk värld man lever i...

Tråkig dag, det är alldeles grått ute. Men det var det inte imorse, fast då sov jag. Bara Joachim som skulle upp och dra till jobbet. Nuffe.

In the shower...

Falun for a weekend

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen, det suger, just nu. Det är så tomt utan min mamma och två bröder som låter i princip helatiden. Nu måste man börja tänka på allt som har med jobb osv att göra... men det var i alla fall skönt att kunna lägga det åt sidan för en helg.

På fredagen kom jag, Grisen och Miss J fram till Falun på kvällen och söta pappa Lucio mötte upp oss. Sen åkte vi hem till min mor. Åt god boliviansk soppa och blåbärspaj. Sen kom storebror hem och vi gluttade på Family Guy resten av kvällen. Så jävla bra!
På lördagen vaknade vi upp ganska tidigt och käkade frukost sen tog vi en liten promenad runt Grycksbo och med ett litet stopp hemma hos min Bitch Antonio! Snackade skit i en timme sen drog vi hem igen. Gjorde oss i ordning eftersom Miss Rose och MiaMia skulle komma dit och äta middag sen skulle det bli utgång.
Grillad mat och trevligt sällskap, det var riktigt roligt. Sen började vi smutta lite där hemma innan vi åkte in mot stan. Jag, Bitchen och J stannade till hos Sofia en liten stund men det började spåra ur så jag och J gick därifrån mot Etage. När vi kom in var det helt dött, så typiskt eftersom det alltid brukar vara folk där annars. Men såklart lyckades vi pricka in en helg då det var soprent på dansgolvet. Träffade Myran och det var hur kul som helst. (JO HAN  SER VISST UT SOM DANIEL JA*****!!!!!!) Haha!
Lite senare började dock folket rinna in och så även min kära storebror. Då blev det mycket mycket roligare! Och fan vad full jag blev... hann med nattbussen hem i alla fall, och det gjorde även alla andra. Sex pers kom hemranglande mitt i natten till mamma och då fick alla lov att joina oss i köket tills vi gick och la oss.
Lite småbakis nästa dag men inte farligt. Sen blev det hem till pappa och äta middag innan det var dags att åka till mamma och börja packa. Åt lite mat igen. Och glömde lite saker hemma hos henne även fast jag försökte gå igenom allt jag hade packat med mig i huvudet. Jaja... jag har en snäll mamma så hon postar det idag ♥
En lyckad helg i alla fall och jag längtar tillbaka lite. Trots att det är väldigt annorlunda jämfört med Stockholm så är det ändå så att man slappnar av på riktigt där uppe. Love you all Dalaguys!

 
image19 image18
J & Bitch

image20 
Miss Rose & Mia

Superstar

Snart drar jag och skriver på kontraktet för lägenheten. Sweet. Sen måste jag börja packa och göra i ordning allt.
Tycker verkligen synd om Grisa nu, hon hatar tratten och hon blir helt slut. Ska ta av den idag när vi åker tåg i alla fall, sötisen.
Ska bli skönt att få komma iväg en helg, få slappa lite, få mat lagad av mamma återigen. Det blir boliviansk mat, ååhhh jag dör det är så gott! Hoppas det blir fint väder så man kan ta en skön promenad eller två. Solen skiner här i Stockholm idag i alla fall, men som välkänt är inte vädret riktigt detsamma där uppe!

G2G! Ha en bra helg allihopa!

Segt

Vilken seg dag, ändå har jag hunnit få massa gjort... eller jag har tvättat kläder och sprungit till Stenas kontor med lite papper för att visa mitt intresse för lägenheten på Laxgatan som jag berättade om tidigare. Imorgon är tydligen sista dagen att lämna svar för alla som fått lägenhetserbjudandet. I måndags frågade jag tjejen som äger lägenheten om det var några andra som hade hört av sig och det var det inte, så jag hoppas att det fortfarande inte är någon som har lämnat ett JA-svar mer än jag. Nu följer en nervös väntan på svar och det orkar jag inte med egentligen. Vill ha svar Nu!

Börjar jobba kl.17-22:30, fyfan säger jag bara. Vill bara ligga hemma och slappa. Men det här är sista dagen innan helgen så det är väl ändå okej I guess...
Igår pep det vid larmgrejerna som finns vid kassan. Det var en liten unge som det pep om, tydligen hade hennes äldre kusin lagt ner en ögonskugga i hennes jackficka och den lilla blev jätteledsen. Så himla taskigt, hon blev verkligen jätterädd! Man vet inte riktigt vad man ska göra när det står en 4-åring där och larmet går heller liksom. Aja...
IMORGON ÅKER JAG ÄNTLIGEN HEM IGEN!!!!!!!!!!!! BITCHES N HOES HERE I COME!


Haha


Love U

14:29
JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD!!! Behövde inte vänta med svar från Stena längre än någon timme. Jag ska skriva kontrakt imorgon 11:30, JAG FICK LÄGENHETEN! En helt egen, som jag får göra vad jag vill med!
Goddammit this is my day! Nu ska jag bara njuta och njuta, solen skiner emellanåt, jobbet pinar mig ju men vafan... fick hem mina leopard-leggings idag också. Lite tantigt vissa kanske tycker men jag tycker det är coolt.

Nej hej då, nu ska jag vara glad!

Onsdag, igen

Återigen onsdag. Dagen då typ alla drar ut och tar en bärs eller två, och jag sitter på jobbet och ruttnar. Yey!
Ska skynda mig till veterinären snart, Grisen ska ta bort stygnen i lilla magen. Sen hem igen och smälla i mig en macka eller nåt och sen dra vidare till Storängen och mitt kära Maxi. Not...

Manu Chao kommer till Peace&Love i sommar, eh jag MÅSTE dit! Så jävla fett.

image14


14:28
Haha Grisa är helt galen, hon är tvungen att ha sin tratt på sig. Hon försöker backa och ta av den helatiden men det går inte så bra, nuffe!

 
Söt & Söt

Chasing pavements

Lägenheten var sååå fin! Var och kollade på den igår. Jag måste ha den, jag hoppas verkligen!
Ledig idag, det behövdes. Jobbar bara imorgon och på torsdag sen åker jag hem till Dalarna, finally! Det blir förmodligen utgång med dom bästa! Mår riktigt bra just nu, även fast jag fortfarande är stressad över vissa saker. Men försöker lägga dom tankarna åt sidan just nu...

Måste städa här nu för det är inte så vackert och dom kommer och besiktar lägenheten 14:30. Alltså om två timmar och jag har inte ens klätt på mig, duschat eller nånting... varför måste jag alltid stressa?!


När vi glider omkring

Nu vill jag verkligen ha sommar. Och jag vill ha min egen lägenhet och isåfall att det ska bli 1:a juli. Hoppas hoppas.

Blir inget Dalarna den här helgen heller. Suger så jävla hårt men jag har kommit till insikt med vissa saker i alla fall, det är nog bra. Nu är det en arg Cecilia som glider till jobbet i alla fall. Jobbar hela helgen, vill verkligen inte, inte ledig förrän på tisdag.

Hamnade på studentskiva på viperroom i onsdags utan snarare förvarning. Det var helt okej men musiken sög hela kvällen ungefär, blev lite bättre mot slutet. Lyckades komma hem också, annars skulle vi ha sovit i Solna med massa smålänningar och en alldeles för full Emil. Haha!

Nu ska jag börja göra mig i ordning, som vanligt.


image13
Två glada boys

NOOOOOOOOOO!!!

Det var sista delen av Californication idag! Fan! Det var så spännande... nu måste man vänta till nästa säsong. Och när kommer den?

För övrigt så är jag allmänt jävla arg. Förändringar väntar... och jag hoppas jag får lägenheten på Laxgatan!


I'm back

Har ju inte gått att uppa på ett tag här p.g.a. någon förflyttning av blogg.se?
Hur som helst, allt är väl likt sig ändå, har inget speciellt att skriva om... jag åker hem till Dalarna på fredag antagligen. Ska bli hur mysigt som helst, har inte varit hemma där sen i oktober förra året!
Och jag har varit stressad typ helatiden, varenda dag, har kastrerat Grisen och hämtat papper och hämtat nycklar och lämnat nycklar igen, varit hos doktorn, fixat med ännu mer papper, fixat med banken och massa pengar, knappt sovit nånting, måste spela så mycket som det går, osv osv...
Nu börjar det bli lite mer stabilt i alla fall.
Har ju också blivit lite vårväder men det försvinner säkert snart igen, skulle inte förvåna mig!

Nej nu ska jag göra något annat, typ spela eller äta frukost. Sen ska jag vara på jobbet kl 17-23 för inventering, fyfan! Skjut mig!

RSS 2.0